ایول بابا دقتت عالیه!من دقت نکرده بودم.منظورتم بد گرفتم.شرمنده.ها؟! من؟!!! به خدا من نبودم!! من هیچ وقت نمیگم شیش قوی کن!! من میگم آقانیمز!!! یا رزآبی!!!
بعدش هم فکر نکنم آقانیمز 6 شدوفیند رو قوی کنه... من دقیقا منظورم رو گفتم... با لول 1 باید بکشی... به ازای هر دو مرگ، یک روح به شیشش اضافه میشه...
آقا من دیشب اومدم سهراب رو دیدم آنه... پی ام فرستادم ولی خبری نشد... همه جا رو هم گشتم ندیدمتون!! به هر حال حیف شد... ایشالا سری بعد. ریپلی رو هم میبینم با اجازه
یه چیزی بهت بگم اینی که گفتی درسته فقط با این تفاوت که لازم نیست با لول 1 بکشیشون فقط باید بکششیشون و به لول 2ت هم بستگی داره در واقع هر چی تعداد ckت بیشتر باشه قوی تره.هر 1 کریپس که بکشی یه دونه سول اضافه میشه بهش.(نه 2تا)این توضیحات لول 2ش:
Whenever the Shadow Fiend kills a target, he stores the unfortunate soul inside of him. For each stored soul he gains 2 bonus damage until his own death releases half of them from bondage.
هر زمان که شدو یه تارگت(یه هیرو-کریپس-جنگلی)رو بکشه اون ذخیره میکنه یه قلب نحس درونش برای خودش برای هر قلب ذخیره شده اون 2 تا دمیج اضافی میگیره تا زمانیکه بمیره اون وقت نصف میشه(نفهمیدم منظورش تعداد قلب هاست یا دمیج ها!)توی بازی دمیجش نصف میشه ولی معلوم نیست به دلیل کم شدن قلب هاست یا نصف شدن دمیج
اینم لول 6:
Summons evil spirits around you dealing damage to units in the area. Number of spirits is related to the number of souls stored. Lowers movement speed and damage of nearby units. The closer the units are the greater the damage.
توضیحاتش رو خودتون بلدین فقط نوشته تعداد روح ها بستگی به قلب های ذخیره شده داره
Bookmarks