باز گلی به گوشه ی جمال شما شدو جان!! بقیه دوستان که کلا رفتن و سری نمیزنن!!
به هر حال مرسی از شما
باز گلی به گوشه ی جمال شما شدو جان!! بقیه دوستان که کلا رفتن و سری نمیزنن!!
به هر حال مرسی از شما
shadow of fear (01-08-08)
|
حاج ممد ما هر روز چک میکنیم وقتی خبری نباشه ما هم پست نمیدیم!!!!
Musketeer™ Pro (31-07-08)
سهراب جان، جسارت نشه... منظوری نداشتم. شما در اینکه پست بدی یا ندی کاملا مختاری و کسی نمیتونه شما رو مجبور کنه... ولی انصاف بده که خبر بوده به هر حال... این ریپلیهایی که دویل آخرین بار گذاشت واقعا بازیهای درخور توجهی بودن و ارزش حداقل یک تشکر رو داشتن... به هر حال، باز هم میگم شما مختاری... بنده هم شخصا مخلص شما هستمحاج ممد ما هر روز چک میکنیم وقتی خبری نباشه ما هم پست نمیدیم!!!!
سلام دوست عزیز... عضویتت رو از طرف خودم و بچه های اینجا تبریک میگم.من تو اين مپ هيروي محبوبم Faceles void هست و چون با اون حريفي جلوي خودم نميبينم بچه ها وادارم
آقا یه هیرویی اسم بردی که منو به وجد میآره!! بچه های اینجا میدونن!! خدایی تو این یه زمینه که با من توافق نظر داری!! تازه الآن اینقدر که باگ بوده، ضعیفش کردن! میدونستی قبلا به جای کورنوسفر، پا میکوبیده و کل مپ استان میشدن؟!!!!!!!!!!!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (01-08-08)
محمد جان ما قصد جسارت نداشتیم
ما فقط کفتیم نمیخواییم پست بیهوده بدیم و الکی بار صفحات رو زیاد نکنیم همونطوری که این اتفاق تو پی30 افتاد اگه دقت کرده باشی من از اون اول بودم ولی جایی که ضرورت نداشت و کل کل الکی بود پست ندادم
اینجام هر وقت بحث مهمی پیش بیاد ما هستیم
ولی در کل ما خیلی 4کریم
بچه ها اگه میشه تو جی جی قرار بذاریم بازی کنیم اینجا در مورد بازی بحث کنیم تا نقاط ضعف و قوت مشخص بشه
Musketeer™ Pro (01-08-08)
ابته این هم خوب حرفیه سهراب جانمحمد جان ما قصد جسارت نداشتیم
ما فقط کفتیم نمیخواییم پست بیهوده بدیم و الکی بار صفحات رو زیاد نکنیم همونطوری که این اتفاق تو پی30 افتاد اگه دقت کرده باشی من از اون اول بودم ولی جایی که ضرورت نداشت و کل کل الکی بود پست ندادم
اینجام هر وقت بحث مهمی پیش بیاد ما هستیم
ولی در کل ما خیلی 4کریم
ما دربست مخلص شما هستیم
من موافقم... هر زمانی که تعیین کردید اینجا اعلام کنیدبچه ها اگه میشه تو جی جی قرار بذاریم بازی کنیم اینجا در مورد بازی بحث کنیم تا نقاط ضعف و قوت مشخص بشه
دست شما درد نکنه بابت پیشنهاد خوبتون
|
سلام بچه های گل.ما که اینترنت که بشه بازی کرد در اختیار نداریم نمی تونیم بیایم.حالا شما بازی کنین ه مام خبر بدین همه چیز رو.یا علی
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (01-08-08)
سلام دوست من مگه شما دیال نداری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با دیال هم میشه بازی کرد اگه هاست خوب باشه البته با یکمی دیلی ولی میشه بازی کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (04-08-08)
خیلی حیف شد دویل جان، چشم هر خبری شد همینجا میگیمسلام بچه های گل.ما که اینترنت که بشه بازی کرد در اختیار نداریم نمی تونیم بیایم.حالا شما بازی کنین ه مام خبر بدین همه چیز رو.یا علی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش:
آقا یه سری هم به اون ور تاپیک ای ریپابلیک بزنید... بعضی از بچه ها درخواست دعوتنامه کردن و چون ایمیل نداده بودن نتونستم دعوتشون کنم. لطفا ایمیلتون رو ذکر کنید. امروز هم روز انتخابات ریاست جمهوریه... خیلی مهمه که امروز عضو بشید تا شرکت کنید تو این انتخابات
این هم لینک اون تاپیک
سلام.سهراب جان e1 دارم با 56 kb سرعتش بد نیست اگه میشه راهنماییم کن چی کار کنم؟چه سایتی برم؟چی کارا کنم؟ممنون
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (04-08-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks