شادو جان من که گفتم نظر من و شما نداره.ما چاکر شمام هستیم اون دزدی هم که گتم ورد زبونم شدهببخشین فکر کنم کلمه نابجایی به کار بردم.بازم شرمنده.منظوری نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Alien جان اینا دیگه اصطلاحاتی هست که تابلو هست mid مخفف middle یعنی لاین وسطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه توجه کنین همیشه موقع تاور انداختن تیم مقابل شانسی واسه Deny کردن تاور داره چون هیروهاش پشت تاور هستن.ولی تو این بازی mym مواقعی که میشد اول هیروهای پشت تاور درگیر شد بعد یک نفرشون هم حتما پول تاور رو میخورد یعنی هم تاور هم هیروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم سرور ما هستی نه مهد کودکی
آره عزیزم قانون مسابقات هست که تو هر تیم فقط میشه از آیتم های لینکن و هگز دوتا رو داشت یعنی یا 2تا هگز یا 2تا لینکن یا 1 لینکن و 1 هگزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks