سلام محمد جان خیلی گلی بابا شرمنده میکنی منوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز یه شانسی که اوردم این بود که اسم گیمنتتون رو از یکی از بچه هاتون پرسیدم اگه نمیپرسیدم همیشه در حسرت دیدار میموندم آخه من دنبال گیمنت شما میگشتم پیداش نکردم فکر نمیکردم گیمنت شما اون سمت باشه بعد به طور اتفاقی فهمیدیم یه گیمنت اونجا هست اومدیم بازی کنیم فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم ... خیلی خوشحال شدم دیدمت
ولی دست دوم بچه های ما بازی رو دست کم گرفتن و هم اینکه مچ اونا خیلی بهتر از ما افتاد (مود بازی sd بود دست دوم) انصافا هیرو های ما مچ نبودن ولی هیروهای تیم شما بهتر بودن و بچه هاتون هم بهتر از دست قبلی بازی کردن و اگه اون بازیکن اصلی تون هم نمیومد بازم بازی رو میبردن
ولی در کل چون خودت بازی نکردی من زیاد حال نکردم حالا دفعه بعد که اومدیم حتما باید خودت بازی کنی
راستی از کدوم گیم نت اومده بودن اونا بگو ما بریم انتقام شما رو بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دمت خیلی گرم
مخلص همه

Bookmarks