سلام بر همه ی عزیزان الدل
دویل جان خداییش خیلی فعالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد کار با خودت بود
و حالا هم خودت زودتر از همه نقدش کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریپلی جالبی بود
هر چی که بود رو خودت اینقدر تیز بین بودی که گفتی دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه
اولین باری بود که دیدم یارو (اسمش یادم نیست ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همه ی ترکیباشو برای خرسش بست و خودش هم مثل یتیم ها هیچی بجز یه تله پورت نداشت (البته فکر کنم اخرای بازی قبر روشان را هم داشت )
اول بازی EG سنت شکنی کرد و دو نفر استانی رو برد mid که باعث تغییر مکان هیرو ها در تیم مقابل بود.تو این بازی یه حرکت جالب دیدم.mym موقع تاور انداختتن اول سعی میکرد هیرو ها رو بندازه و یه نر هم حتما پول تاور رو می خورد که جالب بود
من که کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــف کردم
اقا شما این اصطلاحات رو از کجا یاد میگیرید ؟؟؟
به ما هم یاد بدین بریم باهاشون کلاس بذاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه اینایی رو که هایلایت کردم رو برا ما مهد کودکی ها توضیح بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟؟؟؟ این یه قانون است ؟؟ که نمی شه بیشتر از دو تا هگز واسه هر تیم بست؟؟چون دوتا از آیتم های هگز و لینکن رو داشتن اجازه کامل کردنشو نداشت.
♥♥♥زت زیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــا د♥♥♥
کوچیکتونم
Bookmarks