A L I E N (19-07-08), Musketeer™ Pro (19-07-08)
سلام خوب کسی که نبود تنهایی می آنالیزیم
البته از دوستان گلم Musketeer , Alien و دوستان دیگه که اومدن من نبودم عذر میخوام
در مورد پوزیشن ها که هر دوتا تیم عالی بود.تو پوزیشن mym فقط nerubian اضافی بود که میشد به جاش کسی دیگه مثل نکرولایت یا میرانا یا ترنت باشه
ولی لید eg حرف نداشت.
تو لید mym از مچ Shadow & Puck(faerie dragon) a استفاده شده بود و تانک تیم ها هم که اسکلتون کینگ و sylabear بودن
اول بازی EG سنت شکنی کرد و دو نفر استانی رو برد mid که باعث تغییر مکان هیرو ها در تیم مقابل بود.
اول بازی sylabear با خرسش منطقه ای رو که تو جنگل کریپ میومد رو روشن کرده بود تا maelk نتونه با کشیدن کزیپ طبیعت و درگیری با کریپ خودی بازی رو پای تاور نگه داره
اسکلتون کینگ هم در این بازی لول 1 و 2 و 3 رو میگرفت و بر خلاف اکثر اوقات مثبت نداد و به همین خاطر هم تانک ضعیفی بود
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
تو این بازی یه حرکت جالب دیدم.mym موقع تاور انداختتن اول سعی میکرد هیرو ها رو بندازه و یه نر هم حتما پول تاور رو می خورد که جالب بود
jungelling سریع sylabear بعد از بستن رلیس هم جالب بود
sylabear طی 3 4 min بوک رادیانس رو و بعد هم طی و بعد تو 13 14 مین آرمور آورا رو بست که حدود 5200 در 13 مین جمع کرد که عالی بود
در مورد آیتم هم که دیدین.سوسک نتونست هگزش رو ببنده. و آخر بازی هم که میتونست و چون دوتا از آیتم های هگز و لینکن رو داشتن اجازه کامل کردنشو نداشت.
این بازی تشریفاتی بود و mym چه میباخت چه میبرد رفته بود مرحله بعدی واسه همین آخرش رو توافقی بازی کردن
در مورد آیتم های شادو فکر نم اشتباه کرد و اگه پاچوبی و آواتار و ویند واک و آرمور آئورا و کولد اتک و لیزر رو میرفت خیلی بهتر کیل میگرفت و انقد الکی نمیمرد.و واقعا باگ میشد و بازی رو عوض میکرد
تو تیم EG هم یکی از دو بازیکن Nessaj یا Sylabear باید لایف استیل آئورا رو میرفت که کلی جلو میافتادن
اگه توجه میکردین بازی گیر میکرد اگه واقعا جدی بود چون هیچ کدوم نمیتونستن دیگری رو جمع کنن که نشون دهنده پوزیشن های بسیار عای بود
کشته شدن پرنده mym اونم دوبار و بستن دوتا لیزر توسط Nessaj هم نوبر های بازی بود
خسته شدم انقد نوشتم.اگه ریپلی بدب بود شرمند.چون انگار بچه ها زیاد باهاش حال نکردن
مخلص همگی یا حق
بچه های گل منتظر نظرات و گذاشتن ریپلی از طرف شما هستیم نا امیدمون نکنی ممنون
سلام بر همه ی عزیزان الدل
دویل جان خداییش خیلی فعالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد کار با خودت بود
و حالا هم خودت زودتر از همه نقدش کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریپلی جالبی بود
هر چی که بود رو خودت اینقدر تیز بین بودی که گفتی دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه
اولین باری بود که دیدم یارو (اسمش یادم نیست ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همه ی ترکیباشو برای خرسش بست و خودش هم مثل یتیم ها هیچی بجز یه تله پورت نداشت (البته فکر کنم اخرای بازی قبر روشان را هم داشت )
اول بازی EG سنت شکنی کرد و دو نفر استانی رو برد mid که باعث تغییر مکان هیرو ها در تیم مقابل بود.تو این بازی یه حرکت جالب دیدم.mym موقع تاور انداختتن اول سعی میکرد هیرو ها رو بندازه و یه نر هم حتما پول تاور رو می خورد که جالب بود
من که کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــف کردم
اقا شما این اصطلاحات رو از کجا یاد میگیرید ؟؟؟
به ما هم یاد بدین بریم باهاشون کلاس بذاریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه اینایی رو که هایلایت کردم رو برا ما مهد کودکی ها توضیح بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟؟؟؟ این یه قانون است ؟؟ که نمی شه بیشتر از دو تا هگز واسه هر تیم بست؟؟چون دوتا از آیتم های هگز و لینکن رو داشتن اجازه کامل کردنشو نداشت.
♥♥♥زت زیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــا د♥♥♥
کوچیکتونم
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
Devillll (19-07-08), Musketeer™ Pro (19-07-08)
سلام محمد جان خیلی گلی بابا شرمنده میکنی منوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیروز یه شانسی که اوردم این بود که اسم گیمنتتون رو از یکی از بچه هاتون پرسیدم اگه نمیپرسیدم همیشه در حسرت دیدار میموندم آخه من دنبال گیمنت شما میگشتم پیداش نکردم فکر نمیکردم گیمنت شما اون سمت باشه بعد به طور اتفاقی فهمیدیم یه گیمنت اونجا هست اومدیم بازی کنیم فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم ... خیلی خوشحال شدم دیدمت
ولی دست دوم بچه های ما بازی رو دست کم گرفتن و هم اینکه مچ اونا خیلی بهتر از ما افتاد (مود بازی sd بود دست دوم) انصافا هیرو های ما مچ نبودن ولی هیروهای تیم شما بهتر بودن و بچه هاتون هم بهتر از دست قبلی بازی کردن و اگه اون بازیکن اصلی تون هم نمیومد بازم بازی رو میبردن
ولی در کل چون خودت بازی نکردی من زیاد حال نکردم حالا دفعه بعد که اومدیم حتما باید خودت بازی کنی
راستی از کدوم گیم نت اومده بودن اونا بگو ما بریم انتقام شما رو بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شوخی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی دمت خیلی گرم
مخلص همه
Musketeer™ Pro (19-07-08)
|
راستی یادم رفت ...
از همه شرمنده!!!!
بابت اینکه چند روزی نبودم و تو آنالیزها شرکت نمیکردم
راستی دویل جان من متوجه اون پست 161 شما نشدم چون عجله داشتم فکر کردم بحث راجع به یورسا و اسپلشه فقط ..
وگرنه ما دزد نیستیم و پیشنهادشم مال خودتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه ببخشید دیگه
کوچیکه همه بروبچ هم هستیم
A L I E N (20-07-08), Devillll (19-07-08), Musketeer™ Pro (19-07-08)
با سلام و عرض ارادت خدمت همه ی بچه هایگل... مخصوصا دویل عزیز که فعالانه عمل میکنن...
دویل جان... شرمنده من تو آنالیز شرکت نکردم دیشب... اومدم دیدم خبری نیست! رفتم خوابیدم... کاش یکم بیشتر بیدار میموندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازی خیلی قشنگی بود... دلیلش هم احتمالا همین بود که گفتی... راستش من در جریان مسابقات آزاد پاریس نیستم... نمیدونستم چجوریاس قضیه... گفتم یکم با هم دارن خودمونی بازی میکنن و به هم حال میدن ها!!
خلاصه بازی جالبی بود... احتمالا دلیل سنت شکنی ها و حرکات عجیب غریبی که گفتی همین تشریفاتی بودن بازیه... میدونی؟ خارجیا خیلی با هم راحت بازی میکنن! حتی حساس ترین بازی ها هم براشون جنبه ی فان داره!! چه برسه به بازی تشریفاتی!!
خلاصه دستت درد نکنه... استفاده کردیم...
حالا که اینقدر بچه ها فعال شدن و به ما حال میدن... یه ریپلی بزارن ببینید خستگیتون از تنتون در بره!!
ریپلی به بازی غیر جدی هست... که فکر کنم تو جی جی بازی شده و یک مقدار خیلی زیادی نکات فان داره... حتما ببینید... اگه تا حالا موشک شهاب 2 از نزدیک ندیدید، میتونید تو این بازی برای اولین بار ببینیدش!!!
از اینجا دانلود کنید.
شرمنده به خدا... میدونم بد آدرس دادم!! گفتم که من بلد نیستم زیاد کرج رو... نمیدونستم اسم اون خیابون 400 دستگاهه!! شرمنده خلاصه...دیروز یه شانسی که اوردم این بود که اسم گیمنتتون رو از یکی از بچه هاتون پرسیدم اگه نمیپرسیدم همیشه در حسرت دیدار میموندم آخه من دنبال گیمنت شما میگشتم پیداش نکردم فکر نمیکردم گیمنت شما اون سمت باشه بعد به طور اتفاقی فهمیدیم یه گیمنت اونجا هست اومدیم بازی کنیم فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم ... خیلی خوشحال شدم دیدمت
ولی دست دوم بچه های ما بازی رو دست کم گرفتن و هم اینکه مچ اونا خیلی بهتر از ما افتاد (مود بازی sd بود دست دوم) انصافا هیرو های ما مچ نبودن ولی هیروهای تیم شما بهتر بودن و بچه هاتون هم بهتر از دست قبلی بازی کردن و اگه اون بازیکن اصلی تون هم نمیومد بازم بازی رو میبردن
ولی در کل چون خودت بازی نکردی من زیاد حال نکردم حالا دفعه بعد که اومدیم حتما باید خودت بازی کنی
راستی از کدوم گیم نت اومده بودن اونا بگو ما بریم انتقام شما رو بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی بگم... ریپلی بازیها رو که فکر کنم از علی جاکار گرفتی... دست دوم رو ببین... اونکه اسمش :(( هست اسم اصلیش کیوانه... یک خسته پلیر به معنی کلمه... دست اول که نبود، بچه هاشون خیسیده بودن به خودشون!! دیدی که، من وایساده بودم بیرون بازی داشتم لیدشون میکردم!!!!!!!!! البته من هم وسطای بازی رسیدم (تو خود حدیث مفصل و از این حرفا بخوان!) دست دوم که کیوان اومد 100 درصد خودتم فهمیدی که بازی همشون عوض شده!! دست اول ویچ داکتر رو دیدی؟! خودشون تانک فرض کرده بود!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آکاشا میگفت من باید آخر از همه بیام!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجب اوضایی بود خدایی!!
خلاصه دمت گرم که اومدی... ایشالا یه روز قسمت بشه در خدمت باشیم بازی کنیم با هم... اون تیمه که ما رو ترکوند زیاد دووم نداشت!! خبر رسید امروز یکی از بچه هاشون ترکیده!!!!!!!
زت زیاد!!
A L I E N (19-07-08), Devillll (19-07-08), shadow of fear (20-07-08)
شادو جان من که گفتم نظر من و شما نداره.ما چاکر شمام هستیم اون دزدی هم که گتم ورد زبونم شدهببخشین فکر کنم کلمه نابجایی به کار بردم.بازم شرمنده.منظوری نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shadow of fear برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Alien جان اینا دیگه اصطلاحاتی هست که تابلو هست mid مخفف middle یعنی لاین وسطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه توجه کنین همیشه موقع تاور انداختن تیم مقابل شانسی واسه Deny کردن تاور داره چون هیروهاش پشت تاور هستن.ولی تو این بازی mym مواقعی که میشد اول هیروهای پشت تاور درگیر شد بعد یک نفرشون هم حتما پول تاور رو میخورد یعنی هم تاور هم هیروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما هم سرور ما هستی نه مهد کودکی
آره عزیزم قانون مسابقات هست که تو هر تیم فقط میشه از آیتم های لینکن و هگز دوتا رو داشت یعنی یا 2تا هگز یا 2تا لینکن یا 1 لینکن و 1 هگزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alien برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A L I E N (20-07-08), Musketeer™ Pro (20-07-08), shadow of fear (20-07-08)
سلام...
من تازه عضو شدم.....(خوش آمد نگید!):D
1 سئوال !؟
http://www.eswc.com/masters/paris200...participant=16
اینجا معلومه که ایران 4 تا بازیشو باخته.1 دونشو که زحمت کشیدید....این 3 تا دیگشو میشه لطف کنید.....
1 هفته ای هست که نوشته هاتونو میخونم ولی وقت نکردم پست بدم.
به وبلاگ من هم سری بزنید.......http://www.crashgame.blogfa.com
THX in advanced
آخرین ویرایش توسط SE7EN-1 در تاریخ 20-07-08 انجام شده است
A L I E N (20-07-08), Musketeer™ Pro (20-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks