چاکر بروبکس گل
خیلی مخلصیم دویل جانمیگن جدیدا باید 4 تا هیرو رو حذف کنی
راسته؟؟؟ هیروهایی که بیشتر حذف میشن به مظرتون کیان و چرا؟؟؟
یکی هم ترتیب حذف رو توضیح بده.مود خاصی هست؟
آره... من هم شنیده ام به جای 3 تا هیرو باید 4 تا رو حذف کرد.
ببینید نمیشه گفت چه هیروهایی همیشه حذف میشن... شما فکر کن یه پوزیشنی برا تیم خودتون میریزید که میدونید فلان هیروها ضد پوزیشن شما هستن... برا همین اونها رو حذف میکنید... ولی کسایی که تازه کارتر هستن و زیاد به پوزیشن کاری ندارن، یه سری هیرو رو همیشه حذف میکنن!! مثلا 48 ووید همیشه حذف بود!! الآن هم خیلی ها سایلنسر رو حذف میکنن!
ترتیب حذف هم چیز خاصی نست!! قبل از pick کردن هیروها عمل حذف صورت میگیره...
خیلی چاکریم ALIEN جانویل جان یعنی چی که یاید چهارتا هیرو حذف بشن ؟؟؟
به صورت رندوم حذف می شن یا نه ؟؟
یعنی باگ هستن ؟؟
ولی هیروی چندان باگی در دوتا نداریم
دوستان اگه اسماشون رو می دونید بگید کدوم ها هستن ؟؟
ببین نه اینکه باگ باشن... شما هر پوزیشنی بری، بالاخره با یه پوزیشن دیگه حنثی میشه... شما وقتی چند تا رو حذف کنی یه مقدار سخت میشه ضد اون پوزیشنت رو برن... البته نشدنی نیست...
ببین شاید مپ دست ساز بوده...دیروز توی جی جی یه نفر سرور دوتا 6.53b رو ساخته بود من رفتن getdota اما اونجا هنوز 6.53 است
یا من توهم زده بودم یا اون یارو >>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی نوکرم شدو جان!آقا راجع به سایلنسر به نظر من با سند کینگ هم خیلی مچ هستش و هم ضد سند کینگه وقتی سند 6 میکنه اونم کل مپ رو سایلنس میکنه اگه سند یار باشه راحت میتونه کیل بگیره اگه دشمن باشه هم که هیچی
کلن الآن سندکینگ هیروی خیلی جالبی نیست... قبلا خیلی بهتر بود... الآن آخر بازی دیگه نمیشه بهش تکیه کرد. بعد با یه اویتار مشکل 6 اش حله... ولی بازی تک به تک به نظرم سایلنسر میزندش... کلا تو یه لین هم یاراهای خوبی هستن... به خاطر 3 سند کینگ هیروها نمیتونن زیاد جلو بیان و به اگه هم بیان خاطر 2 سایلنسر اصلا نمیتونن زیاد جلو وایسن!! البته این واسه اول بازیه... کلا مچی که گفتی، خیلی جالب توجه هست و میشه روش بیشتر مانور داد...
Bookmarks