A L I E N (15-07-08), Devillll (15-07-08), shadow of fear (15-07-08)
سلام ALIEN جان... چه عجب از اینورایه مدت نمی تونستم بیام اینجا
چرا؟
نمی دونم هز کار می کردم نمی شد
یه مدت مینوشت که ف یلتر است
آهان!! فیلتر بود برات!!
ببین احتمالا از آدرس pcnetwork.ir استفاده میکردی... که فیله!! باید از آدرس http://forums.shahrsakhtafzar.com استفاده کنی
سلام دویل جان...در مورد استان تیغش هم فکر میکنم هر چی از فاصله بیشتری باشه و به قول دوستان قشنگ ول داده باشی که هیرو بخواد فرار کنه اما بخوره مدش بیشتر میشه اینو تجربی گفتم.
دقیقا... نکته ی خیلی خوبی بود که من یادم رفته بود بگم! تا 5 ثانیه هم استان میشه... یعنی هر چی دورتر بشه ازت بیشتر استان میشه.
اختیار دارید!! تو خیلی پوزیشنها ووید بدون اسپلش معنی نمیده... اونم نه یکی! بلکه دو تا اسپلش! مثلا فکر کنید تینی تو روبروتون باشه! خوب وقتی کرنوسفر میندازید، اگه 2 تا اسپلش داشته باشید بدون اینکه تینی رو اتک کنید میکشیدش... تو همون کورنو اینجوری مولتی کیل میگیرن ملت!!مثلا با وید تا حالا تو هیچ ریپلی ندیدم واسش اسپلش برن ولی یه بار که واسش بری میفهمی چیه
اگه میخوای وایرلس بگیری مطمئن بشو پینگش خیلی بد نباشه... سرعت 92 برای بازی کافیه، به شرطیکه پینگت خوب باشهمن میخوام یه وایرلس بگیرم سرعتش 96kb هستش واسه gg جواب میده ؟
راستی musketeer جان کجای کرجی؟
کدوم گیم نت؟آدرسش ؟
من بجه ساسانیم... گیم نتمون هم ساسانی بود ولی الآن ترکوندنش!! الآن رفته هفت تیر گیم نتمون... دیگه مثل قدیم زیاد نمیرم... ولی اگه خواستی بیای قدمت رو چشم خودم و رفیقام!!!!!!!!!!!
A L I E N (15-07-08), Devillll (15-07-08), shadow of fear (15-07-08)
والا من همونجوری که گفتم تا حالا ندیده بودم به هر کسی از حفه ای ها هم که پورسیدم اولا آیتم های وید رو بگو هیچ کدوم اسپلش رو نگفتن.بچه ها میشه راجع به سایلنسر بگیم؟به نظزتون چه نقشی تو پوزیشن ها داره و چه کسایی باهاش مچ هستن.چند تا پوزیشن هم بگیم.
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (15-07-08), shadow of fear (15-07-08)
دمت گرم خیلی آقایی حتما میگیرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اسم گیمنتتون چیه؟ کجای هفت تیره؟
میترسم بیام رفیقات به تو بخندن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (15-07-08)
اولن چاکر همه ی بچه ها!
آره... راجع به سایلنسر هم بگیم.. خیلی هیروی خوفیه! به نظر من اتکرترین اینتلجنس مپه... پوزیشن هم که خیلی باهاش میرن... برا همین خیلی وقتا خذفه!بچه ها میشه راجع به سایلنسر بگیم؟به نظزتون چه نقشی تو پوزیشن ها داره و چه کسایی باهاش مچ هستن.چند تا پوزیشن هم بگیم.
من نوکرتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددمت گرم خیلی آقایی حتما میگیرم
راستی اسم گیمنتتون چیه؟ کجای هفت تیره؟
میترسم بیام رفیقات به تو بخندن!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیم نتمون که اسمش چلسیه!! ببخشید بابت بی سلیقگی صاحاب گیم نت!! هفت تیر رو یکم بیای سمت درختی میبینیش..
چرا بخندن؟! باید بزارن رو سرشون حلوا حلوا کنن!! والا بچه ها اونجا تو کف مسابقه ان فقط !! یهو میبینی دو تا بچه 10 ساله از تو خیابون جمع میکنن باهاشون مسابقه میدن!!! دیگه شما که حرفه ای به حساب میای...
خیلی مخلصیم آقایون
shadow of fear (16-07-08)
سلام به همه
اول از همه ولادت حضرت علی (ع) رو تبریک میگم.حالا میریم سر بحث.میگن جدیدا باید 4 تا هیرو رو حذف کنی
راسته؟؟؟ هیروهایی که بیشتر حذف میشن به مظرتون کیان و چرا؟؟؟
یکی هم ترتیب حذف رو توضیح بده.مود خاصی هست؟
سلام عزیزان دل
عیدتون مبارک
بزرگا یادشون نره عیدی ما رو بدن
دویل جان یعنی چی که یاید چهارتا هیرو حذف بشن ؟؟؟
به صورت رندوم حذف می شن یا نه ؟؟
یعنی باگ هستن ؟؟
ولی هیروی چندان باگی در دوتا نداریم
دوستان اگه اسماشون رو می دونید بگید کدوم ها هستن ؟؟
با سایلنسر هم لیچ خیلی توپ در میاد یه مسابقه تو گیم نت ازشون دیدم خوب با هم بازی می کردن
آخرین ویرایش توسط A L I E N در تاریخ 16-07-08 انجام شده است
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
Devillll (16-07-08)
|
یه چیز عجیب
دیروز توی جی جی یه نفر سرور دوتا 6.53b رو ساخته بود من رفتن getdota اما اونجا هنوز 6.53 است
یا من توهم زده بودم یا اون یارو >>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
سلام دوستان
آقا راجع به سایلنسر به نظر من با سند کینگ هم خیلی مچ هستش و هم ضد سند کینگه وقتی سند 6 میکنه اونم کل مپ رو سایلنس میکنه اگه سند یار باشه راحت میتونه کیل بگیره اگه دشمن باشه هم که هیچی
سلام
امروز تولد حضرت علی هست مام که اسممون علیه.اول این عیدی ما تقدیم به همه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Alien جان.قانون بازی این شده که هر تیمی قبل از بازی 3 تا هیرو رو که فکر میکنه میتونه برنامه هاشون رو خراب کنه حذف میکننمثلا من میخوام ترنت رو بگیرم میام تاید رو حذف میکنم که آنتیش هست
فکر میکنم هیروهایی مثل اسپکتر و سایلنسر و سول کیپر و ترنت و ... بیشتر حذف میشن
جدیدا مثل اینکه یه هیرو بیشتر میشه حذف کرد.یعنی شده 4 تا هیرو.البته حذف هیروها اختیاری هست و میشه تا 4 تا هر تعداد خواستی حذف کنی.البته حذف هیرو زیاد هم خوب نیست چون خودتون هم نمیتونین اونا رو انتخاب کنین.و بازی زیاد جذاب نمیشه
A L I E N (16-07-08)
چاکر بروبکس گل
خیلی مخلصیم دویل جانمیگن جدیدا باید 4 تا هیرو رو حذف کنی
راسته؟؟؟ هیروهایی که بیشتر حذف میشن به مظرتون کیان و چرا؟؟؟
یکی هم ترتیب حذف رو توضیح بده.مود خاصی هست؟
آره... من هم شنیده ام به جای 3 تا هیرو باید 4 تا رو حذف کرد.
ببینید نمیشه گفت چه هیروهایی همیشه حذف میشن... شما فکر کن یه پوزیشنی برا تیم خودتون میریزید که میدونید فلان هیروها ضد پوزیشن شما هستن... برا همین اونها رو حذف میکنید... ولی کسایی که تازه کارتر هستن و زیاد به پوزیشن کاری ندارن، یه سری هیرو رو همیشه حذف میکنن!! مثلا 48 ووید همیشه حذف بود!! الآن هم خیلی ها سایلنسر رو حذف میکنن!
ترتیب حذف هم چیز خاصی نست!! قبل از pick کردن هیروها عمل حذف صورت میگیره...
خیلی چاکریم ALIEN جانویل جان یعنی چی که یاید چهارتا هیرو حذف بشن ؟؟؟
به صورت رندوم حذف می شن یا نه ؟؟
یعنی باگ هستن ؟؟
ولی هیروی چندان باگی در دوتا نداریم
دوستان اگه اسماشون رو می دونید بگید کدوم ها هستن ؟؟
ببین نه اینکه باگ باشن... شما هر پوزیشنی بری، بالاخره با یه پوزیشن دیگه حنثی میشه... شما وقتی چند تا رو حذف کنی یه مقدار سخت میشه ضد اون پوزیشنت رو برن... البته نشدنی نیست...
ببین شاید مپ دست ساز بوده...دیروز توی جی جی یه نفر سرور دوتا 6.53b رو ساخته بود من رفتن getdota اما اونجا هنوز 6.53 است
یا من توهم زده بودم یا اون یارو >>>>>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی نوکرم شدو جان!آقا راجع به سایلنسر به نظر من با سند کینگ هم خیلی مچ هستش و هم ضد سند کینگه وقتی سند 6 میکنه اونم کل مپ رو سایلنس میکنه اگه سند یار باشه راحت میتونه کیل بگیره اگه دشمن باشه هم که هیچی
کلن الآن سندکینگ هیروی خیلی جالبی نیست... قبلا خیلی بهتر بود... الآن آخر بازی دیگه نمیشه بهش تکیه کرد. بعد با یه اویتار مشکل 6 اش حله... ولی بازی تک به تک به نظرم سایلنسر میزندش... کلا تو یه لین هم یاراهای خوبی هستن... به خاطر 3 سند کینگ هیروها نمیتونن زیاد جلو بیان و به اگه هم بیان خاطر 2 سایلنسر اصلا نمیتونن زیاد جلو وایسن!! البته این واسه اول بازیه... کلا مچی که گفتی، خیلی جالب توجه هست و میشه روش بیشتر مانور داد...
A L I E N (16-07-08), Devillll (16-07-08), shadow of fear (16-07-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks