نه آقا چه توهینی؟! چه بد اومدنی؟! استفاده میکنیم از صحبتهاتون... مخلص شما هم هستم بندهmusketeer جان قصد توهین نداشتم بدت که نیومد؟جوابت درست بود و گوبلین بودش!
یه سوال دیگه کسی می تونه چه طور می تونه دمیج هیرو int رو صفر کنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت با اتک منفیه؟! تست نکردم ولی فکر کنم با ونجیفول یا آتروپوس بشه
مخلص برادر اویل!!musketeer عزیز مگه 2 تا اسپلش کار میکنه؟من والا با sven امتحان کردم نشد که؟
یعنی 2 تا آیتم باترفوری یا اسپلش رو داشتی؟؟؟
یا منظورت لول اسپلشته؟
ببین، یه سری خاصیت ها رو هم رو هم کار میکنن! مثل لایف استیل و اسپلش... یعنی وقتی من دو تا اسپلش برا مگنیتور میبندم، هر کسی رو اتک کنم، بغلیش از اون که من اتکش میکنم بیشتر اتک میخوره!! خیلی اتفاق خجسته ایه این قضیه!!
ببین، من پولم رو که نگه نداشتم! هر چی پول در می آوردم آیتم میخریدم! ولی برشون نمیداشتم... فقط با یکی دو تا آیتم ریز، مثل بوت و بریسر و اینا و یه پرسورنس جلو رفتم... بقیه دست کفترمون بود!! آخرای اسپلش دوم همه رو گذاشتم رو زمین!! ببین وقتی با یه پرسورنس حریف میبیندت روت همینقدر حساب میکنه! ولی وقتی 30 ثانیه بعد از پرسورنس، میبینه دو تا اسپلش داری و درگیری رو تکی جمع میکنی، دقیقا شوکه میشه... به این میگن "اصل غافلگیری"!!!!!!!!محمد جان اگه حالا یکیشو میبردی بعد دومی یا هر آیتم مورد نیاز واسه بستنشونو یکی یکی استفاده میکردی و کاملش میکردی خیلی بهتر نبود؟؟؟
الآن واست آپ میکنم... یه ریپلی هم برات آپ میکنم که مگنیتور 2 تا اسپلش بسته... خودت ببینی بهتره
چاکر برادر Galaxy ... صفا آوردید قربان...شرمنده پست میدم ، پست منو بد برداشت نکنید ولی اینجا که همه حرفه ای هستند زشت نیست اسم بازی را اشتباه بگید ؟ DotA خونده میشه : دات ای . دوتا بعد جایی بخونند آبرومون میره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما مطمئنی همینه که شما میگی؟! اگه 100 درصد مطمئنی بگو تا بنده لهجه ام رو اصلاح کنم!! بالاخره اینجوریه دیگه... یه لغتیه که باب شده و خیلی سخت بشه عوض کرد... مثل تام رایدر!!!!!!!!! خلاصه اگه شک نداری رو این قضیه بگو تا سعی خودمو بکنم که درست بگم
خیلی ممنون از تذکر به جاتون... لطف عالی، متعالی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks