سلام دویل جان... خیلی مخلصیمسلامmusketeer گل .
بابا اتک اسپیدش مهم بود که کار میکرد واسه همه.لول 3 که نباید به همه بخوره.من بعد از گرفتن لول 3 این کارو کردم والا کار میکرد 6.52d
از نزدیکیا هم خون کم میکرد
با پوزیشن ما رفتین یا کلا فراموش شد؟اون بازیا که بردیو میگم
در هر صورت خوشحالم که بردین و اگه به خاطر من جلو رفیقات ضایع شدی شرمنده.من بازم نفهمیم قبلا واسه چی میگفتین واسش کار نمیکرد ؟>چون 3ش رو بقیه کریپ ها کار نمیکنه؟ولی اگه چیز اشتباهی بود ببخشین به خدا.
ببین من هر چی تست میکنم اگه یورسا 3 جمع کنه، اسپلش نمیشه دمیجش... نه اینکه فقط دمیج اضافه ای که 3 میده اسپلش نشه! کلا هیچی اسپلش نمیشه! آخه یکم منطقی فکر کنیم خیلی نامردیه اگه جواب بده... یورسا کاملا باگ میشه!! یه چیز اونورتر از باگ! میشه رنده!!
زیاد هم خودتو ناراحت نکن!اولا که من اشتباه خودم بود!بدون تست کردن یه حرفی زدم... بعدش هم! اونقدرام ضایع نشدم! یک پررویی ام من که نگو! بچه ها هم شوخی میکردن!!
اون بازی ها رو جفتش اول اونا پروتکتور رفتن! به بچه ها گفته بودم اگه شد پوزیشنه رو بریم... بچه ها هم پایه بودن... ولی نشد... عوضش یه کار باحال کردیم که بگم حال کنی... اونا پروتکتور داشتن... ما عوضش، تایدهانتر و مگنیتور و بیست مستر و ناگا و وارلاک داشتیم! آقا یک بار حتی درگیری رو ندادیم! هر بار که اینا با 6 پریستس میریختن رومون، تاید هانتر 6 میکرد... ناگا خواب میکرد... مگنیتور میرفت جاگیری میکرد وسطشون! از خواب که در می اومدن 6 میکرد! با دو تا اسپلشش دست کم 3 تاشون میمردن!! هر کی هم زنده میموند با 2 تا اینفرنال وارلاک کارش تموم بود!! بنده هم تو این پوزیشن مگنیتور بودم... تنها رمز موفقیتم این بود که دو تا اسپلش رو با هم آوردم جلو!! یعنی دو تا رو که کامل بستم، بعد از تو بیس آوردم بیرون! که این باعث شد یکم جفت کنن حریفا!! آخر بازی میگفتم آیتم بازی کردید! ریپلی نگاه کردن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خلاصه این بود یکی از روشهای متعدد از بین بردن اثر 6 روفی !!!!!!!
کوچیک همه ی بچه ها هم هستیم...

Bookmarks