به به... برادر پردایس!! خیلی خوش امدی!محمد جان سلام تو dota باز بودی ما خبر نداشتیم!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا دست مریضا!!!
دمت گرم پس چرا چیزی به ما نگفتی؟!!!!!!
بازی که نه... نوب بازی در می آریم برا خودمون! وگرنه چیزی بارمون نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازی مکنی، بیشتر اینجا بیا که بتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم و شما هم از تجربیات دوستانی که اینجا هستن، (البته غیر از من نوب) استفاده کنی...
خیلی چاکریم
مرسی شدو جان از شرکتت تو بحث...قا دیدین ؟!؟!؟!
ریبورن فرست بلاد رو گرفت اول بازی هم که بازی دستش بود
.
.
.
آره خداییش، اول بازی خیلی بهتر بازی کردن... میدونید... نظر من اینه که پلیرهای ایران تو بازی تک به تک خیلی راحت شاخ های دنیا رو سوسک میکنن! اینو واقعا جدی میگم... منتهی مثل همه رشته ها... تو بازی گروهی... نمونش همین بازی! انصافا خیلی خوب بازی کردن... واقعا جلو بودن بازی رو... ولی به خاطر بد درگیر شدن بازی رو باختن... دقیقا از درگیری 5به5 اول بازی رو از دست دادن. مچ خیلی خوبی داشتن ولی اصلا با هم هماهنگ نبودن... به نظر می اومد هل شدن! چون خیلی بی ربط 6 میزدن... فقط یک بار یه گنگ درست حسابی کردن که اون هم 4 تایی ریختن سر زئوس و هر چی لول داشتن خالی کردن!! که خیلی بد بود! میتونستن با نصف اون لول ها بکشن زئوس رو... تو درگیری ها هیچ لولی استفاده نشد... روف حتی یک بار 6 نکرد تو درگیری... مگنیتور همچنین... شدو فقط یک بار... خیلی حیف شد خلاصه... واسه همینه که من میگم فقط بازی 5به5 مهمه. اگه بچه های ریبورن نصف بازی الآنشون رو داشتن ولی بجاش گروهی بازی میکردن، بازی رو میتونستن ببرن. نه اینکه یه کاری کنن با وجود اون اول بازی درخشان وسط بازی از تیم مقابل بهشون پیشنهاد بدن که تسلیم نمیشید؟!!!!!
البته، خیلی هم ناهماهنگ بودن که خوب... تقصیری ندارن... فکر کنم این تیم ریبورن... اون تیمی نیست که تو ایران اول شد و بچه هاشون همشون اونا نبودن... کلا به نظر نمیاومد هم کلنی باشن!!
خواهش میکنم بقیه دوستان هم نظراشون رو بگن... خیلی مهمه برام
مخلص همه!
Bookmarks