آقا دیدین ؟!؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریبورن فرست بلاد رو گرفت اول بازی هم که بازی دستش بود
اگه اشتباه نکنم دقیقه ی چهاردهم پونزدهم بود شدوفین 3500 تا پول!!! داشت پروتکتور 2800 تا ولی mym فکر کنم هیچ کدوم بالای 1500 تا سیو نکرده بودن اگر هم جمع کرده باشن یکی دوتاشون ولی بیشتر شون گلد نداشتن کلا تا اون دقیقه بازی فکر نکنم اونا نصف ریبورن جمع کرده بودند
اول که پروتکتور با وارلوک خیلی خوب بازی کردن کیل هم گرفتن
وسط هم شدو خوب پول سیو کرده بود
پایین هم بد نبودند فرست هم اونجا گرفتن
ولی بعد اون انگار بچه ها تا حالا تو مپ جدید بازی نکرده بودند فکر کنم اصلا با هم تمرین نکرده بودند
خیلی نا هماهنگ بودن تو درگیریها خیلی بد کار میکردند مثلا شدو یه جاهایی اویتار میکرد که نباید میکرد و اونجاهایی که لازم بود اویتار نداشت و 6 کردنی استان میشد و راحت می رفت اون دنیا مگناتور هم آیتم اول بازیش خوب نبود یه ووید استون گرفت که فقط شاک بکشه میخاست اول اسپلش ببنده ولی باید اول پول واسه داگر سیو میکرد بعد چیز های دیگه من ندیدم مگنا یه بار خوب 6 کنه تو درگیری های 5 به 5 هم که به نوبت میومدن و میرفتن!!!!! و سه سوت بدون اینکه کیل بگیرن می مردند یه جا پروتکتور وقتی همه مردن تازه یاد شیشش افتاد
خلاصه هیچ کدوم به موقع از لول هاشون استفاده نمیکردن و خیلی خیلییییییییییی نا هماهنگ بودن
پروتکتور بعد خرید 3800 تای رادیانس خیلی طول کشید رادیانس رو ببنده
کلا تیم وورکشون در حد خیلی ضعیف بود نسبت به mym
به نظر من اگه تمرین کافی داشتن و یکی دوتا مسابقه میتونستن با تیم های قوی بدن پتانسیلشون خیلی بیشتر بود
البته من فقط بازی ریبورن رو یه کم توضیح دادم و این بازی بحث زیادی داره
امیدوارم دوستان نظراتشون رو راجع به این بازی بگن
کوچیک همتونم
Bookmarks