SOHR@B (07-07-08)
سلام سهراب جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده... من تهران نیستم... کرج ام... البته محل کارم تهرانه که هر روز میآم... سه راه طالقانی... اگه به نظرت میآد میشه بازی کنیم، بگو بنده بصورت solo درخدمت شما هستم!! (بیام یدست درست حسابی ببازم بهت!!) gg رو که کلا ولش کن!! من عطای جی جی رو به لقاش بخشیدم!! مخصوصا از وقتی کلاینت عوض شده سرعتش خیلی اومده پایین... این جریانات باندبازی اخیر بین آرش و نورمور و اینا هم خیلی جو جی جی رو بهم ریخته!! من هم خیلی پینگ جالبی ندارم... کلا کرج خیلی خوب نیست پینگش. چون از لایزر و شاتل میآد اینترنتش و برا من هم متاسفانه شاتل نیست و لایزره و علی رغم سرعت خوبش تو دانلود پینگش بالاس. کلا gg نمیآم. اگه هم بیام فقط TD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در خدمتم خلاصه... فقط خودتو عشق است!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (07-07-08)
سلام ببین گیم نت ما چسبیده در گوشت یه قرار بذار ببینیمت بیا چهار راه قصر فقط قبلش بهم خبر بده موبایلمم پی ام کردم واستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (07-07-08)
سلام به همه
میگما اینا رو که musketeer جان گفت واقعیه؟
دوم برینگر رنج هست؟؟؟؟
اسپلش واسه میلی کار نکنه؟؟؟؟یورسا کار میکرد جدی
من حالا میرم امتحان کردن.حالا اگه میشه یه کم دیگه در این موردا بگین؟
آرموری که 3 دراگون میده تو لول زدن کار نمیکنه میتونین قبل و بعد از گرفتن لول 3 با مجیک زدن امتحان کنین
ولی بقیشو یهکی توضیح بده لطفا
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
سلام بچه های گل ک.کل اینا که محمد جان گفته بود اشتباه بود تو 6.52ی تازه دراگون هم درست شده بود.آرمورش کار میکرد واسه لول.دوم برینگر هم میلی هست ولی رنج اتک میلیش 150 هست نمیشه که گفت رنج هست.ursa هم اسپلش واسش کار کرد
نمیدنم musketeer اینا رو واسه چی گفته بود وقتی دیدم داشتم شاخ در میاوردم
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
|
دوم که رنجش 150 هست. معروفه که میگن قابلیت میل داره... احتمالا واسه این اینجوریش کردن که ائورا روش نمیگیره یه توجیهی داشته باشه! یورسا هم یادم نیست از کی! ولی از وقتی یادمه اسپلش جواب نمیداد روش. از 43 به اینور امتحان نکردم!! اگه کار میکنه که خیلی باگه!! با 400 درصد اتک اسپیدش!! خدای من!! فکرش آدمو دیوونه میکنه... خلاصه قدیم کار نمیکردسلام به همه
میگما اینا رو که musketeer جان گفت واقعیه؟
دوم برینگر رنج هست؟؟؟؟
اسپلش واسه میلی کار نکنه؟؟؟؟یورسا کار میکرد جدی
من حالا میرم امتحان کردن.حالا اگه میشه یه کم دیگه در این موردا بگین؟
آرموری که 3 دراگون میده تو لول زدن کار نمیکنه میتونین قبل و بعد از گرفتن لول 3 با مجیک زدن امتحان کنین
ولی بقیشو یهکی توضیح بده لطفا
ببین دراگون که دیدی؟! اصلا اتک نمیخوره!! ولی در مورد مجیک اینجوری نیست! من نگفتم آرمورش روی مجیک نخوردن اثر نداره... گفتم بیشتر از پروتکتور مجیک میخوره!! شما میخوای امتحان کنی لول 1 ونجیفول رو رو جفتشون تست کن. (چون به آرمور ربطی نداره)سلام بچه های گل ک.کل اینا که محمد جان گفته بود اشتباه بود تو 6.52ی تازه دراگون هم درست شده بود.آرمورش کار میکرد واسه لول.دوم برینگر هم میلی هست ولی رنج اتک میلیش 150 هست نمیشه که گفت رنج هست.ursa هم اسپلش واسش کار کرد
نمیدنم musketeer اینا رو واسه چی گفته بود وقتی دیدم داشتم شاخ در میاوردم
در مورد یورسا هم کف گفتم... قدیم کار نمیکرد... اصلا به فکر نیافتاده بودم که ممکنه براش کار کنه!! خیلی خبر خوبی بود خلاصه!
آقا پایه ات هستم شدید!! خونه ی خواهرم تقریبا سر زندون قصره! تو سرباز کوچه ی کاشانی نژاد... صد در صد میبینمت... مرسی از دعوتت!!سلام ببین گیم نت ما چسبیده در گوشت یه قرار بذار ببینیمت بیا چهار راه قصر فقط قبلش بهم خبر بده موبایلمم پی ام کردم واست
آقایی از خودتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم از این به بعد حتما از URL استفاده میکنم حواسم نبود مرسییییییییییییییی
من چاکرتم هستم خیلی گلی
Musketeer™ Pro (08-07-08)
سلام دوستان گل!! مخلص همه ی بچه ها هستیم!
آقا چرا من رو سرکار میزارید؟!! کلی امروز ضایع شدم! همچین خوشحال رفتم جلو دوستام گفتم بچه ها..... اسپلش واسه یورسا کار میکنه جدید!! بچه ها اینجوری شدن!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتحان کردیم همونجا... با لول 3 کار نکرد!! بهتره بگم اصلا کار نکرد! چون غیر ممکنه کسی برای یورسا 3 نگیره!! دیدید من گفتم واسه یورسا کار نمیکنه!! خلاصه کلی بچه ها شاکی شدن!
آقا یه بلایی سرم آوردن که بهتون میگم حالا!!
امشب رفتیم مسابقه... وسط بازی منم هر کاری میکردم میگفتن این کارت مثل اسپلش بستن برا یورسا بود!! میخواستم هیرو پیک کنم، میگفتم یورسا پیک کن 2 تا اسپلش ببند!! خلاصه هر چی گفتن ....دن به اصمت مون!! البته 2 دست بردیم یه پولی چیکیدیم... خاطره ی بدش پاک شد!!
خلاصه... روز جالبی بود امروز!! کلی بچه ها به من خندیدن و چون بردیم، من هم جنبه ام بالا بود و باهاشون خیلی خندیدم!!!!! جاتون خالی!!
دمت گرم!! خیلی باحالی... من نوکرتم! بیشتر اینجا باش!! عزیزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز این به بعد حتما از URL استفاده میکنم حواسم نبود مرسییییییییییییییی
راستی... ریپلی ریبورن رو دیدم... به نظرم خیلی خوب میشه اگه راجع بهش بحث کنیم... چون اول بازی رو ریبورن جلو افتاد... ولی از اولین درگیری به بعد به فنا رفتن بنده خدا ها!! خواهش میکنم از دوستان هر کی دید، بیاد یه بحثی راجع بهش بکنیم... خیلی بازی آموزنده ایه به نظرم...
مخلص همه ی بکس!
shadow of fear (09-07-08)
Musketeer™ Pro بابا تاریخ عضویت من که خیلی قدیمیه!فقط وقت ندارم خیلی فعالیت کنم!
اون زمانا برای اورسا (فکر کنم اورسا درسته!شایدم یورسا)اسپلش کار میکرد ولی لول 3ش روی بقیه کار نمی کرد!
برای doom حتما splash کار میکنه چون خودم می بستم براش و حتی طرز اتک دادنش فرق میکرد و همش پاشو می کوبید رو زمین(6.48)حالا رو نمی دونم!
کلا یه سری هیرو ها جالب میشند براشون اسپلش ببندین مثل:
مغول-ارث شارکر-دوم-بلید-...
در ضمن به نظر من رنج اسکلت کینگ باگه!بعضی وقتا یه اتک هایی میده در حد رنج زئوس(350)
یچه ها راستی یه مسابقه:اگه گفتین رنج چه هیروی لول 1ی از همه بیشتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام به همه منم سعی میکنم ببینمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم دوستان کسی با اینوکتور بازی کرده؟
بابا خیلی عصبانیه دیونس اگه باهاس خوب بازی کنی همه هرو هارو میزنه مثل اب خوردن ولی کلی کار میبره تمرین شدید میخواد به نظر من باگ بازی هست به شرطی که به لولاش مسلط بشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله... تاریخ عضویت شما مال آگوست 2007 هست و جزو قدیمی های فاروم به شمار میای... بنده هم جسارت نکردم... به هر حال اگه بیای خیلی خوشحال میشیم... با هر پستت صفا میدی به این تاپیکMusketeer™ Pro بابا تاریخ عضویت من که خیلی قدیمیه!فقط وقت ندارم خیلی فعالیت کنم!
اون زمانا برای اورسا (فکر کنم اورسا درسته!شایدم یورسا)اسپلش کار میکرد ولی لول 3ش روی بقیه کار نمی کرد!
برای doom حتما splash کار میکنه چون خودم می بستم براش و حتی طرز اتک دادنش فرق میکرد و همش پاشو می کوبید رو زمین(6.48)حالا رو نمی دونم!
کلا یه سری هیرو ها جالب میشند براشون اسپلش ببندین مثل:
مغول-ارث شارکر-دوم-بلید-...
در ضمن به نظر من رنج اسکلت کینگ باگه!بعضی وقتا یه اتک هایی میده در حد رنج زئوس(350)
یچه ها راستی یه مسابقه:اگه گفتین رنج چه هیروی لول 1ی از همه بیشتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله خوب یورسا (حالا اسمش زیاد مهم نیست!) اسپلش واسش کار نمیکنه... البته اگه 3 براش نگیرید کار میکنه... نه اینکه فقط 3 اش اسپلش نشه... اگه 3 جمع کنید اصلا دیمیجش هم اسپلش نمیشه...خوب خداییش اگه 3اش بخواد اسپلش بشه خیلی باگه... دیگه یجورایی مسخره بازی میشه!! باور نمیکنی برو رو روشن امتحان کن ببین چقدر 3 اش باگه!! مخصوصا اگه 2 رو هم تا دسته لرن کنی!! کلا اگه قید 3 رو بزنی میتونی براش اسپلش ببندی... ولی بعید میدونم کسی قید 3 یورسا رو بزنه!
اسپلش خیلی آیتم جالبیه... واسه تاید هانتر مخصوصا خیلی حال میده... واسه مگنیتور 2 تا اسپلش! یا واسه ووید همچنین!! یا مثلا برا پیت لورد بستید تا حالا؟! خیلی افکت باحالی داره رو پیت لرد
اسکلت کینگ رنجش میله... منتها میل 100 هست... خیلی وقتها میشه از بالاسر یونیت، اتک کرد!! البته اون وقتهایی که 350 تا اتک میکنه، وقتیه که اتک رو حداکثر تو رنج 100 کرده و یارو ازش دور شده یه مقدار... کلا هیروی عجیبیه این اسکلت کینگ!!
راستی میخوای مسابقه ات رو سریع تموم کنم بره؟! آره سریع جوابشو بدم؟! نه یک کمی بشتر راهنمایی میکنم!!!! همون هیرویی که اتکش 24-26 هست اول بازی و بهترین First Blood گیر دوتا!!!!!!!!!!
قبول دارم!! خیلی باگه اینووکر... فقط همونطور که گفتی خیلی باید باهاش مسلط بود... وگرنه میشه قلک مپ!! apm بالایی هم میخوادبینم دوستان کسی با اینوکتور بازی کرده؟
بابا خیلی عصبانیه دیونس اگه باهاس خوب بازی کنی همه هرو هارو میزنه مثل اب خوردن ولی کلی کار میبره تمرین شدید میخواد به نظر من باگ بازی هست به شرطی که به لولاش مسلط بشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا اینووکر هیروییه که هنوز جا نیافتاده... جالبه بدونی بعضی گیم نت ها، اعتقاد دارن، اینووکر هیرو فانه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی نیست بگه فان عمتونه!!! به نظر من خیلی باگه ولی بلد نیستم باهاش بازی کنم متاسفانه! راستی!! رنج اتک اون توله آتیشیاش رو دیدی؟! 900 !!!!!!!!!!!!!!!
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks