سلام دوستان گل!! مخلص همه ی بچه ها هستیم!
آقا چرا من رو سرکار میزارید؟!! کلی امروز ضایع شدم! همچین خوشحال رفتم جلو دوستام گفتم بچه ها..... اسپلش واسه یورسا کار میکنه جدید!! بچه ها اینجوری شدن!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امتحان کردیم همونجا... با لول 3 کار نکرد!! بهتره بگم اصلا کار نکرد! چون غیر ممکنه کسی برای یورسا 3 نگیره!! دیدید من گفتم واسه یورسا کار نمیکنه!! خلاصه کلی بچه ها شاکی شدن!
آقا یه بلایی سرم آوردن که بهتون میگم حالا!!
امشب رفتیم مسابقه... وسط بازی منم هر کاری میکردم میگفتن این کارت مثل اسپلش بستن برا یورسا بود!! میخواستم هیرو پیک کنم، میگفتم یورسا پیک کن 2 تا اسپلش ببند!! خلاصه هر چی گفتن ....دن به اصمت مون!! البته 2 دست بردیم یه پولی چیکیدیم... خاطره ی بدش پاک شد!!
خلاصه... روز جالبی بود امروز!! کلی بچه ها به من خندیدن و چون بردیم، من هم جنبه ام بالا بود و باهاشون خیلی خندیدم!!!!! جاتون خالی!!
دمت گرم!! خیلی باحالی... من نوکرتم! بیشتر اینجا باش!! عزیزی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز این به بعد حتما از URL استفاده میکنم حواسم نبود مرسییییییییییییییی
راستی... ریپلی ریبورن رو دیدم... به نظرم خیلی خوب میشه اگه راجع بهش بحث کنیم... چون اول بازی رو ریبورن جلو افتاد... ولی از اولین درگیری به بعد به فنا رفتن بنده خدا ها!! خواهش میکنم از دوستان هر کی دید، بیاد یه بحثی راجع بهش بکنیم... خیلی بازی آموزنده ایه به نظرم...
مخلص همه ی بکس!

Bookmarks