دوم که رنجش 150 هست. معروفه که میگن قابلیت میل داره... احتمالا واسه این اینجوریش کردن که ائورا روش نمیگیره یه توجیهی داشته باشه! یورسا هم یادم نیست از کی! ولی از وقتی یادمه اسپلش جواب نمیداد روش. از 43 به اینور امتحان نکردم!! اگه کار میکنه که خیلی باگه!! با 400 درصد اتک اسپیدش!! خدای من!! فکرش آدمو دیوونه میکنه... خلاصه قدیم کار نمیکردسلام به همه
میگما اینا رو که musketeer جان گفت واقعیه؟
دوم برینگر رنج هست؟؟؟؟
اسپلش واسه میلی کار نکنه؟؟؟؟یورسا کار میکرد جدی
من حالا میرم امتحان کردن.حالا اگه میشه یه کم دیگه در این موردا بگین؟
آرموری که 3 دراگون میده تو لول زدن کار نمیکنه میتونین قبل و بعد از گرفتن لول 3 با مجیک زدن امتحان کنین
ولی بقیشو یهکی توضیح بده لطفا
ببین دراگون که دیدی؟! اصلا اتک نمیخوره!! ولی در مورد مجیک اینجوری نیست! من نگفتم آرمورش روی مجیک نخوردن اثر نداره... گفتم بیشتر از پروتکتور مجیک میخوره!! شما میخوای امتحان کنی لول 1 ونجیفول رو رو جفتشون تست کن. (چون به آرمور ربطی نداره)سلام بچه های گل ک.کل اینا که محمد جان گفته بود اشتباه بود تو 6.52ی تازه دراگون هم درست شده بود.آرمورش کار میکرد واسه لول.دوم برینگر هم میلی هست ولی رنج اتک میلیش 150 هست نمیشه که گفت رنج هست.ursa هم اسپلش واسش کار کرد
نمیدنم musketeer اینا رو واسه چی گفته بود وقتی دیدم داشتم شاخ در میاوردم
در مورد یورسا هم کف گفتم... قدیم کار نمیکرد... اصلا به فکر نیافتاده بودم که ممکنه براش کار کنه!! خیلی خبر خوبی بود خلاصه!
آقا پایه ات هستم شدید!! خونه ی خواهرم تقریبا سر زندون قصره! تو سرباز کوچه ی کاشانی نژاد... صد در صد میبینمت... مرسی از دعوتت!!سلام ببین گیم نت ما چسبیده در گوشت یه قرار بذار ببینیمت بیا چهار راه قصر فقط قبلش بهم خبر بده موبایلمم پی ام کردم واست
Bookmarks