سلام سهراب جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرمنده... من تهران نیستم... کرج ام... البته محل کارم تهرانه که هر روز میآم... سه راه طالقانی... اگه به نظرت میآد میشه بازی کنیم، بگو بنده بصورت solo درخدمت شما هستم!! (بیام یدست درست حسابی ببازم بهت!!) gg رو که کلا ولش کن!! من عطای جی جی رو به لقاش بخشیدم!! مخصوصا از وقتی کلاینت عوض شده سرعتش خیلی اومده پایین... این جریانات باندبازی اخیر بین آرش و نورمور و اینا هم خیلی جو جی جی رو بهم ریخته!! من هم خیلی پینگ جالبی ندارم... کلا کرج خیلی خوب نیست پینگش. چون از لایزر و شاتل میآد اینترنتش و برا من هم متاسفانه شاتل نیست و لایزره و علی رغم سرعت خوبش تو دانلود پینگش بالاس. کلا gg نمیآم. اگه هم بیام فقط TD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در خدمتم خلاصه... فقط خودتو عشق است!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks