خوب هیرویی داری!! تانکترین هیرو به نظر من پروتکتوره چون نه اتکی میشه نه مجیکی... ولی مثلا دراگون نایت اتکی نمیشه و مجیکی میشه... یا مثلا آنتی میج اتکی میشه و مجیکی نمیشه... و مثلا مون رایدر هم اتکی میشه هم مجیکی!!! lolاز هروی خودم شروع میکنم من بیشتر با ترینت بازی میکنم باهاش یه رینگ هلت 375 میخرم و یه بوت سیو واسه رادیانس میرم بعد رفرش میرم هارت کرتیکال
بازی تا لول 10 به رادیانس و 17 به رفرس برسه بدون شک میبریم اگه تیم مچ باشه نمتظر نظراتون هستم
اگه اینجا یاد بگیریم وتو جی جی تمرین کنیم بهتر میتونیم از قابلیتامون استفاده کنیم یه روز مشخص رو معلوم میکنیم توو جی جی واسه بازی کردن تا همه بتونن بیان
آیتم بیادت خیلی عالیه... فقط چیزی که هست فکر نکنم تو بازی 5به5 پایاپای دیگه نوبت کریتیکال و هارت و اینا برسه... اگه بشه همون رادیانس و ریفرش رو بست دیگه هیرو باگ شده رفته!!! کلا خیلی هیروی خریه!!
من خودم تو جی جی زیاد بازی نمیکنم... چون روزا سر کارم و شب هم مدت زیادی آن نیستم... ولی داداش کوچیکم هر روز بازی میکنه!! (نامرد) من همیشه بهش میگم خیلی پول مفتیه ولی بازیش بد نیست! اگه دیدیدش تحویلش بگیرید! راه دوری نمیره... راستی Alien داداش کوچیکمو دیده تو جی جی!! اکانتم هم مشخصا musketeer هست. خوشحال میشم اگه قرار بزارید شب که خودم هستم هم بتونم پا در رکاب شما بزارم!!!! lol
Bookmarks