Musketeer™ Pro (05-07-08)
سلام به همه
آقا این پوزیشن مورد علاقه منه
بچه های گل آنتی این پوزیشن ما رو بگین و نقاط ضعف و قوتش
دراگون نایت.درخت.میرانا
اون دوتا هیرو هم از بین این هیروها :
لیچ. نکرولایت .لینا . لیشارک
مخلص همه هم هستیم
این پوزیشن رو برین حتما خیلی خیلی حال میده
فقط واسه شما گلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (05-07-08)
آره عزیز جان... ریپلی ژئومنسر رو بزار که فیض ببریم! ریپلی خودتم بزار که از پوزیشن جالبت استفاده کنیم...
ببین، من جلوی دراگون و امنی نایت یه آنتی همینجوری به ذهنم رسید... ترکسس و اسنایپر یا ترکسس و بون فلچر...
البته خیلی مطمئن نیستم... همینجوری گفتم... خدایی پوزیشن جالبی گفتی... کلا من خودم با جلوی دراگون نایت وایسادن مشکل دارم!!
Quick (05-07-08)
|
آقا این پوزیشنی که میگی باگه دایی!!!!!!!!!!!!!
همین جوری به قول ALIEN یه تز بدیم ببینیم چی میشه!
تاید هانتر (لازم) ...وارلاک ... نکرولایت ... شدوفیند ... آنتی میج (به شرطی که من بازی کنم) lol
حالا یک بالا پایین!
نظرت چیه؟
Quick (05-07-08)
سلام عزیز دل برادر خوس اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Devillll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به به حاج میلاد پارسال دوست امسال اشنا بابا قبلنا یه پی امی میدادی حالا رفتی حاجی حاجی مکه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
براش اول بازی دوتا ریتبن برو بعد بستگی به پوزیشن تیمتون داره که میخوای اتکر بشه باید لول دو و سه بری و مانکی و کرتیکال و ارمور منفی بسازی اگه میخوای پول در بیاری باید دوتا برسر بری ولول 1 و پلاس بری بعدم ارکینین بسازی واسه مانا بعد بوتاف تراو بعد بری رو ایتمای اتک مثل مانکی و کرتیکال
به زبون ساده تر ترکیب تیمتون مقابل تیم حریف تو هر لاین و تو کل تیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوس اومدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Nawid برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سما هم خوس اومدین صفا اوردینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A L I E N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجارو در اصل یکی از دوستای خوب راه انداختن که دل خوشی از پی30 نداشتنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza_novin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم سایلنسر تورنمن سول سند کینگ سول کیپر تاید هانتر بجای سول هم پریس میشه رفت هم اسناپربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همهگی خوش اومدین و صفا اوردین
شاد باشید
A L I E N (06-07-08), Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (05-07-08)
به به جناب سهراب خان... خیلی مخلصیم قربان!
بله... کم کم داره جمع پی سی ورلدمون اینجا جمع میشه! فقط چند تا از بچه ها موندن که بیان. مخصوصا STATIC که اگه بیاد خیلی خوب میشه...
سهراب جان... خلاصه خودت میزبانی دیگه!! به قول معروف Host شمایی! هدایت کن تاپیکو!
مرسی از توجهت
Quick (05-07-08)
دوستان ممنون از همکاریتون
مبنا اینجا اطلاع رسانیه نه کل کل
تمام تلاش بچه ها رفع اشکال و ارتقا سطح بازیه این مقدور نیست مگر بر تلاش و به اشتراک گذاشتن اطلاعات
ممنون از همه
Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (05-07-08)
از هروی خودم شروع میکنم من بیشتر با ترینت بازی میکنم باهاش یه رینگ هلت 375 میخرم و یه بوت سیو واسه رادیانس میرم بعد رفرش میرم هارت کرتیکال
بازی تا لول 10 به رادیانس و 17 به رفرس برسه بدون شک میبریم اگه تیم مچ باشه نمتظر نظراتون هستم
اگه اینجا یاد بگیریم وتو جی جی تمرین کنیم بهتر میتونیم از قابلیتامون استفاده کنیم یه روز مشخص رو معلوم میکنیم توو جی جی واسه بازی کردن تا همه بتونن بیان
شاد باشین
Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (05-07-08)
خواهش میکنم... تاپیک خودمونه! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددوستان ممنون از همکاریتون
دقیقا... خواهش میکنم از دوستان که این نکته رو حتما رعایت کننمبنا اینجا اطلاع رسانیه نه کل کل
تایید میشه.. قرار همینه... وگرنه اصلا فایده نداره... یه فرقی که اینجا با پی سی داره اینه که قراره یک کمی حرفه ای تر بحث کنیم... از بحثای بیمورد در مورد بازی تک به تک و اینا خودداری کنیم... و اینکه تو اطلاعات دادن خسیسی نکنیم! که این موارد دقیقا حرفهای شما رو تایید میکنه.تمام تلاش بچه ها رفع اشکال و ارتقا سطح بازیه این مقدور نیست مگر بر تلاش و به اشتراک گذاشتن اطلاعات
با تشکر!
Quick (05-07-08)
|
بچه های گل بازم سلام
musketeer جان راسش اگه شما بازی کنی که هیچی ما تسلیم ولی پوزیشنی که گفتی فکر کنم کم بیاره جلوی این
پوزیشن (بدون شما البته)
شما یه بار اینو که گفتم برو. خیلی باحاله
هم اتک هم لول هم ساپورت.
یعنی میشه بعضی جنگ ها رو بدون kill دادن رد کرد
هر چی هم با آنتی میج خوب بازی کنی نمیشه جلوی این هیرو ها رو گرفت
فقط 4 تا هیروی سول کیپر و سایلنسر و اسپکتر و تاید شاید بتونن پویشن رو خراب کنن که یه کم فکر کین راحت
میشه نذاری کارشو بکنه البته به جز اسپکتر که کاریش نمیشه بکنی
اگه جایه آنتی میج سول رو بزاری به نظر من شاید بتونی و بازی خیلی قشنگی باید در بیاد
(امتحان کنین ما که بازیکن حسابی زیاد نداریم که بگیم نتیجمون درسته)
البته میگم باید امتحانش کنین.بهترین بازکنتون هم دراگون باشه نتیجه رو به ما هم بگین
cao-cao جان پیشنهاد میکنم کلا sandking رو از پوزیشن هات حذف کنی چون بازی رو باختی آخه 6.52 خیلی ضعیف
شده.اگه جاش رو با هیروی دیگه ای مثل وارلوک یا هیرو ساپورتر میل شادو پریست یا نکرولایت عوض کنی بهتره
راسش تو شهر ما 6 تا دوتا باز حرفه ای بیشتر نیست بقیشون خیلی خوب بازی نمیکنن که ریپلی بذارم
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (05-07-08), Quick (06-07-08)
خوب هیرویی داری!! تانکترین هیرو به نظر من پروتکتوره چون نه اتکی میشه نه مجیکی... ولی مثلا دراگون نایت اتکی نمیشه و مجیکی میشه... یا مثلا آنتی میج اتکی میشه و مجیکی نمیشه... و مثلا مون رایدر هم اتکی میشه هم مجیکی!!! lolاز هروی خودم شروع میکنم من بیشتر با ترینت بازی میکنم باهاش یه رینگ هلت 375 میخرم و یه بوت سیو واسه رادیانس میرم بعد رفرش میرم هارت کرتیکال
بازی تا لول 10 به رادیانس و 17 به رفرس برسه بدون شک میبریم اگه تیم مچ باشه نمتظر نظراتون هستم
اگه اینجا یاد بگیریم وتو جی جی تمرین کنیم بهتر میتونیم از قابلیتامون استفاده کنیم یه روز مشخص رو معلوم میکنیم توو جی جی واسه بازی کردن تا همه بتونن بیان
آیتم بیادت خیلی عالیه... فقط چیزی که هست فکر نکنم تو بازی 5به5 پایاپای دیگه نوبت کریتیکال و هارت و اینا برسه... اگه بشه همون رادیانس و ریفرش رو بست دیگه هیرو باگ شده رفته!!! کلا خیلی هیروی خریه!!
من خودم تو جی جی زیاد بازی نمیکنم... چون روزا سر کارم و شب هم مدت زیادی آن نیستم... ولی داداش کوچیکم هر روز بازی میکنه!! (نامرد) من همیشه بهش میگم خیلی پول مفتیه ولی بازیش بد نیست! اگه دیدیدش تحویلش بگیرید! راه دوری نمیره... راستی Alien داداش کوچیکمو دیده تو جی جی!! اکانتم هم مشخصا musketeer هست. خوشحال میشم اگه قرار بزارید شب که خودم هستم هم بتونم پا در رکاب شما بزارم!!!! lol
Quick (06-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks