اینجا استاد زیاده ولی من خودم امروز shadow fiend رو با butterfly - lothar در حالی که +200 dmg داست با enchantress که یه bloodstone و سایلنس داشت ناکار کردم . . .
اگرم هیروی خاصی میشناسین برای بازی جلو شدوو فیاد بگین ممنون
اینجا استاد زیاده ولی من خودم امروز shadow fiend رو با butterfly - lothar در حالی که +200 dmg داست با enchantress که یه bloodstone و سایلنس داشت ناکار کردم . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Jagvar (28-08-09)
خیلی هرو ها شدو فین رو میزننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shinoda2009 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم با هوسکار یا گارد یا بانتی هانتر
هروهای زیادی میزننش
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
سلام !
این بازی تازه تموم شد و خیلی بهم حال داد !
پچ مورد نیاز : 1.21
مپ : 6.59d
حجم :398kb
دانلود
من Tiny بودم !
!!! N . M . E !!!It Means : N aked M ac of E vilIf You Read It Fast It Sounds Like : Enemy
دوستان من به اینوکر خیلی علاقه دارم ولی دقیقا نمی دونم چجوری باید باهاش بازی کنم ! یه چند تا ریپلی ازش اگه میشه برام بزارید
ای دی گاریناتون رو هم بدین بازی کنیم
karizma56
Jagvar (03-09-09)
سلام
دوستان کسی ادرس پچ 1.21 رو نداره برام بذاره؟
اگه داشتین بذارید /
ممنون
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
|
آقا این گارنای من مشکل داره همش می خواد آپدیت کنه وقتی که آپدیت می کنه باید دوباره آپدیت کنه Auto updait رو هم خواموش کردم ولی همونجوریه
نسخه خودتون رو از روی سیستم پاک کنید و دوباره برید از سایتش دانلود کنید بعد دوباره نصب کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashilll برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید تاثیر داره یانه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیرو من جاجر ناته !
ولی قبلا با این ها بازی میکردم:1-روژنایت 2- شدو فین 3- کریستال 4- لیون 5- گرگ 6 -نایت استاکر (یا به قول بچه های گیم نت زد در همدان(اصغر شب رو))و الان هم جاجر ناته
بچه های که گارنا بازی می کنند به من توضیح بدن من با محیطش آشنا نیستم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيز هيروو باگي هست فقط براي بازي با اين هيرو چند چي يادت باشه
1. وقتي كه هيرو دشمن تنها بود از 6 استفاده كني (كه ساده تريت توصيه هست)
2. ولول 6 چون يك لول فزيكال هست و با اتك هيرو رابطه مستقيم داره يعني هر چي اتك بيشتر باشه لول 6 بيشتر دميچ مي ده
3. شما وقتي كه در خطر هستي و 3 تا هيرو جوين شدن براي كيلت مي توني از لول 1 استفاده كني چون مجيك نمي خوري و مي توني راهت دري
و ايتم ها ي توصيه شده براس اينه
2* چويس
1* سنج ياشا
1* فيز بوت
1* ميس
بنده در گارنا دوتا اي دي دارم
1. mp22
2. lorn
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks