Quick (15-04-09)
سلام به همه عزیزان دوتا باز
یادش بخیر عهد بوق که من بیکار بودم و یه کم میتونستم بیام تو اینترنت . وارکرافت بازی کنم . دوتا الستار بترکونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا یادش بخیر
خبری از بچه های اونموقع نیست
دویل بوی
اقا محمد
اما خوبه که هنوز کائوکائو و کوایک هستن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش به نظر من هیچی اینتلجنس نمی شه
من شخصا نظرم اینه
چون با ویچ دکتر و فیری دراگون واقعا عالی بازی میکنم (میکردم)
کافیه یه هگز واسش ببندی
اصلا اینتلجنس یه حال خاصی داره
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
Quick (15-04-09)
آره با Shadow Fiend دارم بد هیرو کشی میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A L I E N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آبادون هم گولاخ شدم ولی الان دارم با Axe میرم مشکل دارم. هر چی میگذره یعنی توئی اخر بازی نسبت به رقبا ضعیف تر میشم .... هر آیتمی به عقلم میرسید بستم .... در مورد شیوه بازی باهاش راهنمایی پذیرفته میشود.. به خصوص برای هیرومشی توی آخر بازی
Attack Speed اش کمه!
شادوو فیند به نظر من 2 تا ترکیب اصلی داره که اگه اونا رو بگیری خودت هم یه کم زرنگ باشی رسما بازی رو جم میکنی
1 ) ترکیب غیب
2) اواتور
باید غیب کنی بری بین دشمنا بعد اواتور کنی و 6 دیگه فاتحه
البته ترکیبای دیگه هم داره اما نظر من بو
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
DaaDaa (15-04-09)
برای axe هم اول ونگارد بعد پرسونس و اگه اون 2100 تایی تو جنگل هم بگیری محشر میشه
البته پا چوبی یادت نره
کنکور تموم شد
نتایج رو زدن
من بازو اومدم
DaaDaa (15-04-09)
|
مرسی. Axe عالی شد. گیر کار همون هایپراستون 2100 ای بود.
اون غیب که گفتی چیه؟ اون خنجره رو میگی؟ Kellen بود اسمش فکر کنم؟! تا حالا نگرفتمش. اگر همونه بگو!
Assault ببند که هم اتک اسپید بده هم آرمور خوب بده...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Phase Boots (اگه به آرمور احتیاج داشتی) در غیر این صورت Boots of Travel
بازی باهاش 2 نوع سبک داره یه سری اول بازی شروع میکنن به بستن 2 تا ونگارد (اگه تیمشون تانک درست و حسابی نداشته باشه) یه سری هم اصلا ونگارد نمیبندن براش....
بعد از همه ی اینا اگه بازی تموم نشده بود برو تو کار Heart ....
قبل از Heart , assult
همون دگر ( برای بلینک) رو حتما بگیر...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
DaaDaa (15-04-09)
مزسی. با ازالت عالی میشه. راستی راهی هست برای اینکه زیاد استان نشم؟ بعضی هیروها Abbadon و Axe رو چپ و راست استان میکنن .... Linken Sphere؟ آیا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (15-04-09)
واسه فرار از استان کار زیادی نمیتونی بکنی ولی وقتی چند تا Basher تو یه تیمن نباید بیای Axe رو برداری که دم به دیقه استان بشی به درد تیمتم نخوری... البته اگه طرف Bash داشته باشه کافیه لول یکت رو بزنی وقتی دورت کریپ زیاد باشه تا اینکه اتوماتیک تو استان خود یارو بمیره دیگه از این غلطا نکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
برای استان هایی مثل Vengful ، Chaos knight و... همونی که گفتی جواب میده ولی اگه خیلی دیدی داری اصطلاحا Disable میشی (هیروهایی که استان دارن رو Disabler میگن) حتما بگیرش... ولی اگه وضعیت حاد نبود پولتو خرجش نکنی بهتره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اینا نظر من بود
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
DaaDaa (16-04-09)
برای جلوگیری از دیسیبل شدن، Avatar خیلی جواب میده. ولی این آیتم مخصوص هیروهاییه که تو چند ثانیه درگیری رو به خاک و خون میکشن! مثل برود مادر... یا یک ULT دارن که اصطلاحا channeling هست. مثل سند کینگ... برای یک هیرویی مثل Axe کم پیش میاد آواتار ببندن. مگه اینکه واقعا Disabler های تیم مقابل زیاد باشه. ضمنا تو بازی های حرفه ای، Axe معمولا هیروی Carry نیست. بیشتر شروع کننده درگیریه. همون Dagger معمولا بهترین آیتم هست براش تا تاثیرشو بزاره.
برای جلوگیری از دیسیبل شدن، Manta Style هم استفاده میشه. ولی برای هیروهای خاص، که مطمئنا Axe جزو اونا نیست!
لینکن هم که دیگه جای خودشو داره، ولی وقتی شرایط طوری باشه که استانر های مقابل زیاد باشن، دیگه کاربردی نداره.
درود
ممحمد جان کلن axe درگیری رو شرو میکنه یعنی برد و یا باخت یه جنگ حتی یه بازی به درست شروع کردن جنگ داره اونایی هم که جنگ رو شرو میککن معمولا میمیرن ولی تیمشون جنگ زو میبره
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks