کاربر شهرسختافزار
هیچ ابزاری تو اریپابلیک برای ساخت گروه وجود نداره. ولی میشه خودجوش گروه درست کرد. یک گروهی هم به اسم مافیا داریم که یک سری عضو داره و کارای سودآور و اینها میکنن. با اونها هم آشنا میشید :دیآیا دسته های مافیا هم توی این بازی وجود داره؟
اگه همچین دسته هایی نیست میشه ساختشون؟
چون من عاشق مافیا هستم
والا من نمیدونم چرا شما از اخراج شدن اینقدر پریشون میشید. اصلا چیز بدی نیست. اتفاقا یک مزیت هست!! چون وقتی بری یک کارخونه تا 3 روز نمیتونی بیای بیرون. به هر حال، اصلا غصه ی این یک مورد رو نخور! چون اصلا موردی نیست lolبازهم بی دلیل اخراج شدم.دلیل این اخراج شدنا چیه؟
واسه چی من تا 2 روز کار میکنم اخراج میشم.
همه چیز اونجوری که گفتین انجام شده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره عزیز مافیا داریم خوبشم داریم...ولی فعلا به دلیل یه سری اختلاف داخلی تعطیل شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر وقت دوباره راه افتاد خودم خبرت می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (23-06-09)
|
|
ای خدا این Erepublik منو کشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر روز که میام بازی کنم پیغام میده که شما غذا نخوردین.
بعد یه مقدار از سلامتیم کم شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید الان رسیده به 44.18
ببینم این غذا خوردن برنامه خاصی داره؟
چه جور غذایی بخورم و چقدر؟
Failure is not an option
Labyrinth (24-06-09), Musketeer™ Pro (24-06-09)
کاربر شهرسختافزار
عزیز چرا دپسرده میشی؟! اتفاق خاصی نیفتاده کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگه تو Inventory غذا داشته باشید، ابتدای هر روز خودش اتوماتیک استفاده میکنه و کاری لازم نیست بکنید.
پس برای اینکه سیتیزنتون غذا بخوره، فقط کافیه غذا بخرید و بگذارید تو اینتونتوری بمونه. همین
نگران سلامتیت هم نباش، یکی دو روز جنگ میکنی میرسی به صد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (24-06-09)
چطوری توی Inventory غذا بزارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
Bahador (25-06-09)
نه دیگه نشد.ببین من هر روز میخرم تا میام پشت کامپیوتر.اما بازم فرداش کم میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید چیز خاصی یا مقدار خاصی بخرم؟
Failure is not an option
ببین با توجه به میزان که در کار کردن و آموزش نظامی ازت جون کم میشه باید غذای با کیفیت بخری
حداقل هم سه تا غذا بخر تا خیالت برای 2 - 3 روز راحت باشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (25-06-09)
|
|
دوستان عزیز تا حالا یه چیزایی از این بازی یاد گرفتم.اما خوب هنوز چیز هیجان انگیزی ندیدم.اما بی صبرانه منتظرم.
دو تا عکس از وضعیت کار و تمرین نظامیم گرفتم.میشه وضعیتم رو بهم بگید چجوریه؟ خوبه یا بد؟
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
یک مقدار هیجان رو میتونی امروز تو انتخابات مجلس این ماه ببینی. مهمترین انتخابات همواره انتخابات مجلس بوده.
شما هم استرنج و تولیدت خوبه با توجه به مدت حضورت تو بازی
به سلامتی فردا لول5 میشی. یادت نره بجنگی. نصفه شب فردا یک جنگ تمرینی دیگه شروع میشه، اگه وقت نکردی شب بجنگی صبحش بجنگ تا لول6 بشی. و فرداش هم حتما یکدونه بجنگ و ولنست رو بالا ببر
Party هم حزب هست. از لول7 به بعد میتونی بری تو احزاب مختلف
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks