اگه دفع اولتون پيش نهاد مي كنم تا سرور Speedبعدي صبر كنيد
اگه هم واسه بازي عجله نداريد در سرور 8 با بچه ها هماهنگ كنيد ببنيد كجان كه سريع بازيو شروع كنيد كه دور از هم بيوفتين
SSA Leopard
اگه دفع اولتون پيش نهاد مي كنم تا سرور Speedبعدي صبر كنيد
اگه هم واسه بازي عجله نداريد در سرور 8 با بچه ها هماهنگ كنيد ببنيد كجان كه سريع بازيو شروع كنيد كه دور از هم بيوفتين
آخرین ویرایش توسط lorn در تاریخ 11-03-10 انجام شده است
D J V A H I D (11-03-10), Niloofar.g (12-03-10)
|
|
انصافا خان وارز قشنگ ترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلدوزری خواهد آمد...
برای شکستن پل های شنی ...
AMD دوباره خواهد امد
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم شما دیگه معتادش نشی ... اصلا به نفعته که به کل فراموشش کنی ... انگار که به گوشت نخورده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از کار و زندگی و همه چی می اندازدت ...
از ما گفتن ... از شماها نشنیدن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bloodthirsty (11-03-10), lorn (11-03-10), Niloofar.g (12-03-10)
D J V A H I D (11-03-10), Niloofar.g (12-03-10)
من یه کم بازی کردم!
خیلی هم بی مزه بود!!
موندم چطوری ممکنه کسی معتادش بشه!
جمعیتم به یه 60 تایی رسید.
منظورتون چیه؟اگه دفع اولتون پيش نهاد مي كنم تا سرور Speedبعدي صبر كنيد
تا کی صبر کنم؟
هر کی اولش می بینه می گه چه بازی چرتیه من خودم همین جوری شدم ولی بعدش معتاد در معتادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Niloofar.g برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (20-03-10), Niloofar.g (21-03-10)
اعتیادش همون موقعی ایجاد میشه که سطح منابع بالا میره و مجبوری بخاطر اینکه در حمله ها منابع از دست ندی زود به زود به دهکده سر بزنی.
D J V A H I D (20-03-10)
|
|
من الان اینجوری شدم!اعتیادش همون موقعی ایجاد میشه که سطح منابع بالا میره و مجبوری بخاطر اینکه در حمله ها منابع از دست ندی زود به زود به دهکده سر بزنی.
باید برم یه آزمایش اعتیاد بدم! مشکوکم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نصایح دوستان رو گوش نکردن همینه عاقبتش.
پیشنهاد میکنم اینترنت ساعتی بگیرید (2-4 ساعت در روز) حداقل روزی 2 ساعت بیشتر نمیشینین پاش البته اگه اون دوساعت دیگه رو به سختی توی سایت ها مختلف بگذرونین . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (22-03-10), Niloofar.g (21-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks