کجا عزیز جان؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کجا عزیز جان؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سرور وارکرافت فقط gg-gameبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم سرعتش خوبه هم 3 تا روم برای ایران داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما حیف که نمیشه با خارجی ها بازی کرد (سرعت اینترنت ایران پایینه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (14-09-08)
کاربر شهرسختافزار
gg-game خیلی سرور خوبیه . اما این مطلب رو یه 3 - 4 سالی دیر نوشتیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله خوب، یک مقدار قدیمیه! ولی اجازه بدید بچه ها ابراز احساسات کنن! اشکالی نداره که!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 2rsa.net برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا ورود شما رو هم تبریک میگم!
کاربر شهرسختافزار
اول اینکه خیلی خوش اومدی به پی سی نتوورک
بعد هم صحبت شما کاملا تایید میشه، البته با خارجی ها میشه بازی کرد، فقط باید حواستون باشه که اگه یه روز پینگتون بد بود نرید اونجا! وگرنه من خودم اوایل اصلا روم ایران رو بلد نبودم و فقط با خارجیا بازی میکردم... که خداییش چقدر بازیهاشون قشنگتر از بازی های ایرانی ها میشه (به خاطر گروهی بازی کردنشون)
garena عزيز جانكجا عزيز جان
زیباترین خط منحنی جهان لبخندیه که بی اراده روی لبهای یه دوست نقش میبنده وقتی که میفهمه به یادشی!
|
|
خوب انگار كسي جواب مارو نميده!!!اشكالي ام نداره ..من گفتم اونجا با بچه هاي خودي بازي كنيم ولي ملومه هيچ كس چنين نظري نداره..اونجا هم تا زياده پلير دوتا
دوم اين كه قراره 6.55 با يه عالمه تغييييييييرات بياد....يكيش اينه keeper of the light خيلي شاخ ميشه
خيلي كه نه ولي از اين وضعيت فعليش در مياد..دوم همون هيروي جديد كه كريتيكال داره و ميس ميده
سوم enchantress خيلي عوض ميشه
چهارم life steal برود مادر از 80 درصد ميشه 50 درصد
...
كلن داره رو بالانس كار ميكنه
زیباترین خط منحنی جهان لبخندیه که بی اراده روی لبهای یه دوست نقش میبنده وقتی که میفهمه به یادشی!
Musketeer™ Pro (18-09-08)
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ADELA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش من کم میام این تاپیک.
کجا میخوای بریم؟
6.55 که میگی کی میاد؟ این هیرو جدیده چیزی ازش میدونی؟
ممنون
میلاد
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
ADELA (19-09-08), Musketeer™ Pro (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
مرسی بابت اطلاعات خیلی خوبتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ADELA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا شرمنده بنده به شخصه خیلی وقته جی جی نمیآم...
باز هم مرسی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ADELA (19-09-08)
سلام دوست عزيزداداش من کم میام این تاپیک.
کجا میخوای بریم؟
6.55 که میگی کی میاد؟ این هیرو جدیده چیزی ازش میدونی؟
هيرو جديد اسمش Captain Coco هست
دوم من درباره Garena حرف ميزدم كه بيام و با هم بازي كنيم
musketeer ممنون و اشكالي نداره
خوش باشيد
Quick (20-09-08)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks