Musketeer™ Pro (04-08-08)
دوست عزیز میلاد بجای دو عدد مانکی یدونه بسه بجاش یدونه ارمون مخفی ببند با یک بشر(basher).
جناب ferdin خیلی خوش اومدی به این فاروم و این تاپیک... امیدوارم بتونیم از وجود شما استفاده کنیم
فقط این جمله ای که فرمودید مربوط به چه کسیه؟ احتمالا برا صفحات خیلی قبله.... به هر حال از شما تشکر میکنم
چاکر همه ی بکس
آقا یه ریپلی میزارم هر کی نبینه از دستش رفته!! هر جور شده ببینیدش!! تا حالا دیدید شدو فیند شیشش قوی بشه؟! اگه ندیدید الآن وقتشه که ببینید!! یه بازی غیر رسمی بین MYM و SK هست... اسم Observer ها رو هم ببینید!!!!
ببخشید که یک بار لینک رو اشتباه گذاشتم.
از هر سروری که دوست داشتید دانلود کنید!
سلام به همهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان لینک رو چک میکنی 404 میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام محمد جان لینک ریپلی خرابه.قربون دست دوباره بذار
نه والا ندیدم.یعنی Aghanism بسته؟؟؟یا رفرش نمیدونم والا یکی از بچه ها میگفت میشه با آرمور منفی آورا (همین که 5 تا به دشمنا آرمور منفی میده به دوستام آرمور میده) قوی تر میشه.
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
شرمنده بچه ها! لینک اصلاح شد.
آقا جسارته... منظورم همون قضیه ایه که با کشتن توسط کوین ها شیش شدو فیند قوی میشه... توی توضیحاتش نوشته به ازای هر 2 تا روحی که با اینا قبضه (!) میشه، یک روح به شیشتون اضافه میشه... اگه تو بازی زیاد کوین بزنی و باهاش بکشی آخر بازی شیشت خیلی قوی میشه... این یکی از نمونه هاشه!!نه والا ندیدم.یعنی Aghanism بسته؟؟؟یا رفرش نمیدونم والا یکی از بچه ها میگفت میشه با آرمور منفی آورا (همین که 5 تا به دشمنا آرمور منفی میده به دوستام آرمور میده) قوی تر میشه.
کلا الآن بین بچه های ما، کل کل بین قوی کردن شیش شدو فیند هست!!
ای ول.ممنون محمد جان تا حالا توجه نکرده بودم.دمت گرم یه چیزه جدید یاد گرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (05-08-08)
|
سلام به برو بچ 2تا باز
چه طوری cao cao ؟
اقا یه وقت بزار باهم یه دست بزنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
میشه یکم از 6 شدو بگین ..کوین بکشه یعنی چی منظور همون کریپه یا ...؟
راستی میشه این ریپلی رو تو www.4shared.com
اپلود کنید
من از اون سایتی که گزاشتین نمیتونم دانلود کنم
مرسی
راستی تو پچ 1.21 اجرا میشه یا باید پچ 1.22 داشته باشیم؟
ما چاکریم آقا... احتمالا یادت نمیآد... وگرنه حتما شنیدی قبلاای ول.ممنون محمد جان تا حالا توجه نکرده بودم.دمت گرم یه چیزه جدید یاد گرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین اون zو x و c که میزنی رنگ همه میپره!! هر چی با اون بیشتر بکشی شیشت قوی تر میشهمیشه یکم از 6 شدو بگین ..کوین بکشه یعنی چی منظور همون کریپه یا ...؟
اون لینکه رو برو... تو شیش تا سرور هست!! از کدوم نمیتونی؟!!راستی میشه این ریپلی رو تو www.4shared.com
اپلود کنید
من از اون سایتی که گزاشتین نمیتونم دانلود کنم
مرسی
راستی تو پچ 1.21 اجرا میشه یا باید پچ 1.22 داشته باشیم؟
تو 1.21 اجرا میشه
راستی خوش اومدی به این فاروم و این تاپیک! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام حاجی ما خیلی نوکریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط P-R-I-N-C-E برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اره داداش هرچس کریپ بزنی تو 6 روحشونو ازاد میکنه و میترکونهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks