بر روی چشم فقظ 3 نفر تو این روم پست میدن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر روی چشم فقظ 3 نفر تو این روم پست میدن؟
|
شرمنده نبودم چند روز
دوست عزيز Clan زدن پول نمي خواد فقط همت كورش و هيتلر رو مي طلبهمن هم ابراز وجود میکنم دوستان آی دی :
MKQ
البته وقتم برای بازی محدود هستش . . .
و با تشکیل کلن موافقم ولی چطوری میخوایم پولش رو بدیم؟
چون اداره يك clan به صورت حرفه اي واقعا سخت هست براي زدن يه clan شما لازم هست يه id لول 25 به بالا داشته باشي ولي اگه تعداد member هاي clan از 25-30 بخواد بالا بره شما بايد با پرداخته پول جا بخريي واسه Clan لازم بدونين تا اخرين لطلاع من 3 ومين clan گارنا كلني ايراني هست كه واسه يكي از (به نظر من) مايه دارترين بچه هاي تهران هست .
jagvar جان اگه پاييه هستي Clan رو بزنم و شما به عنوان كاپيتان روي clan مديريت كن .والا من خیلی وقته که گارنا نمیام ! اما وقتی دیدم می خواییم تیم راه بندازین من هم باز اومدم اینور.
خوب داداش شما یکم بیشتر وقت بزار تا افتخار تشکیل تیم رو به نام خودتون ثبت کنید عزیز
من و دیگر دوستان هم هستیم عزیز
فكر نكنم از مسئولين كسيباشه كه بخواد همكاري كنه البته باي بگم انتظار ندارم كه از اين clan چيزه درست حسابي در بياد چون بيشتر اين انجمن بيشتر حول و هوش مباحث علمي مي چرخه تا گيم انلاين در كل منتظريم همچنان
بنده ارادت دارم خدمت شما ولی جان خودم اصلا وقتش رو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیشه به صورت دوره ای بازی کنیم بعدا یه کلن راه بندازیم! اینطوری بهتره.
چون که بیشتر افرادی که دوتا بازی می کنن توی این فروم از این تاپیک هنوز خبر ندارن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز نظر دوستان شرطهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
bloodthirsty (18-02-10), lorn (18-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من لولم 5 هستش!ولی بازیم خوبه.
نمیشه کاریش کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (18-02-10)
يعني چي نمي شه كاريش كرد ؟
من که شدم لول 6 بچه ها فعلا همینا که هستیم خوبه یه تیم بسازیم و بریم کل بقیه تیمارو بخوابونیم
اول اسم هاون هم [pcn] میزاریم خوبه؟
Jagvar (25-02-10)
|
میشه یه توضیحی در مورد این قضیه بدید لینکی که در صفحه قبل داده شده بود خراب بود.
شاید ما هم فهمیدیم و اومدیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اول باید وارکرفت رو داشته باشی و ...
به لینک زیر مراجعه کن
http://www.garena.com
در این سایت به قسمت دانلود می روی وا جی جی رو دان میکنی واونو نصب میکنی
Saeed-Milan (28-02-10)
من دوباره سوالم رو می پرسم چه جوری میشه یه کلن ساخت؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks