سلام آقا من یه یوزر داشتم که واسه کنکور دیگه نرفتم توش مرده ولی یه خونه با اسکیل نسبتا خوب دارم میشه فقط یه بار زندش کرد کی می خواد؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
ارسال شد دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط yashar1984 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا من یه یوزر داشتم که واسه کنکور دیگه نرفتم توش مرده ولی یه خونه با اسکیل نسبتا خوب دارم میشه فقط یه بار زندش کرد کی می خواد؟؟؟
دردهایم را برایت گفته ام.
بشنو اکنون این سکوت تلخ را ...
Musketeer™ Pro (18-02-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام... چطوری عزیز... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه بار میشه زنده اش کرد؟! چرا؟!
کاربر افتخاری
من لول 13 شدم ولی سایتش انگار مشکل داره. گاهی وقتی برای work وارد میشم بدون اینکه سوالی جواب داده باشم همه رو برام منفی درنظر میگیره و ازم کم میکنه!! کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
Musketeer™ Pro (18-02-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام پروین خانم.
جدیدا اتفاقا درست شده. دیگه سوال نمیپرسه. خودش همه رو درست میزنه میره!! دیگه سوالها موقتا برداشته شدن تا یه چیز دیگه جایگزینش بشه روال همینه!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحال میشیم دوباره شما رو فعال ببینیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (19-02-09)
منم ميخوام
htondkar@gmail.com
amines (26-03-09), Musketeer™ Pro (26-03-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط htondkar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
دعوتنامه برای شما ارسال شد
Musketeer™ Pro (26-03-09)
محمد جون! این رفیقت بود که کارهای گرافیکی میکرد! فکر کنم اسمش Destiny بود. درسته؟ برای تبلیغات بازی بیارش تو خط دیگه.
Musketeer™ Pro (03-04-09)
کاربر شهرسختافزار
خیلی مخلصیم داش عیسی!!
بابا این بنده خدا خیلی فعالیت کرد اون زمان. چند نفر رو آورد. خیلی از بچه هایی که من آوردم ازاینجا رو حساب ایشون اومدن. ولی هی قول جایزه داده بودیم بهش، عمل نشد، بنده خدا دلسرد شد... وگرنه امیر یکی از کاردرست ترین کسایی بود که من به اریپابلیک آوردم... خیلی حیف شد... امیدوارم برگرده
کاربر شهرسختافزار
ببخشیدparadise_human ایمیل شما چیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks