Musketeer™ Pro (08-11-08)
کاربر شهرسختافزار
الآن رفتم تو اسپم ها بود...مرسی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (08-11-08)
کاربر شهرسختافزار
خیلی چاکریم داداش. عضو شدی، بی زحمت به من هم بگو تا بسپرم برات گیفت رو بفرستن.
هر مدل کمکی خواستی خودم در خدمتم. پروفایلم تو امضامه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آی دی یاهو رو هم که دادم خدمتت.
कभी हार
من هم عضو شدم دوستان ...
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Musketeer™ Pro (09-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سرافرازمون کردی شهریار جان، بینهایت ممنونم ازت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منابع آموزشی که موجود هستن... من هم که همیشه آماده ی خدمت هستم. هر وقت حس کردید میتونم کمک کنم، فقط به من بگید. مطمئن باشید از هیچ کمکی دریغ نمیکنم.
ضمنا اگه ممکنه محبت کنید و اسمتون توی بازی رو بگید تا براتون گیفت بفرستیم تا ولنستون بالا بره.
بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان روی من هم میتونی حساب کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا منو داری غم گیفت رو نخور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (09-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من الان اين تاپيك رو ديدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
محمد جان ميشه به ما هم بگي وقتي عضو شديم چي گيرمون مياد؟
يعني اصلا هدف از اين بازي چيه؟
ما ميخوايم آبروي ايران رو حفظ كنيم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا قراره كسي رو بكشيم؟ (مثل Counter Strike)
=================
ببخشيد وقت خوندن پست هاي قبلي رو نداشتم !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (13-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم عزیز، وظیفه ی ماست که جواب بدیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی، یا بهتر بگم، دنیای مجازی، محیط گرافیکی نداره مثل بازی های دیگه، تحت مرورگر اجرا میشه.
هدف نهایی نمیشه گفت این دنیا داره. اگه به چشم دنیا به ایریپابلیک نگاه کنید، اصلا انتهایی نداره و همیشه میشه پیشرفت کرد.
در حال حاظر نزدیک ترین هدف برای ما، پیشرفت ایرانه
قضیه ی آبروی ایران به خاطر این بود که یه عده قصد کردن ایران رو بگیرن که ما میخوایم باهاشون مقابله کنیم. چون خیلی به ایران توهین کردن و ما هم باید شدید جوابشون رو بدیم.
مرسی به هر حال از توجهتون، من کاملا آماده ام همه ی سوالها رو با کمال میل جواب بدم. حتما بپرسید اگه سوالی دارید.
آی دی یاهوم: musketeer1988
™Ali (13-11-08)
کاربر شهرسختافزار
توجه .................................. توجه
خبر فوق العاده مهم
طی یک حرکت حساب شده، ولی عجولانه، امروز تقریبا ساعت 9:30 صبح، ایرانی ها جنگ آزادسازی در استان بیجینگ چین رو علیه پاکستان شروع کردن (+) تا این لحظه یعنی ساعت 6:30 عصر بیش از یک سوم دیوار رو خراب کردن و امید بسیار زیادی به پیروزی داریم. فکر کنم مقتدارنه ترین جنگ از شروع ورژن یک بوده و اتحاد خوبی هم الآن بین بچه ها وجود داره.
مهمترین هدف این جنگ، افزایش توان نظامی سربازان ایران بوده. چون بزودی سیستم جنگ قراره عوض بشه و گفته میشه افزایش تجربه سخت تر خواهد بود. بعد از اینکه تصمیم بر تقویت سربازان ایران گرفته شد، راه بهتری برای این کار پیدا نشد، مگر جنگ غیرمستقیم با پاکستان که به دشمنانمون هم ضربه میزنه
هر کسی قصد شرکت در جنگ رو داشت، میتونه بلیطش رو رایگان از من بگیره.هزینه این کار هم توسط ستاد جنگ تهیه شده و نه بنده!
موفق باشید
بسیار عالی!
الان که میبینم دو ساعت مونده دیوار رو تخریب کردن که هیچ ! دوستانمون دارن دیوارو تو زمین فرو میکنن! و زیر زمینی میسازنش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمن اینکه به Field Marshal ایران هم تبریک میگم!
Musketeer™ Pro (15-11-08)
ما که نتونستیم بجنگیم چون نه ونس اش رو داشتیم و نه میتونستیم از کارخونه بیایم بیرون
انشالله دفعه بعد
من توی جنگ های دیگه شرکت میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (15-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks