یکی از دوستان مس گفت که میشه گولد را به حساب paypal بر گردوند
این حرف درست است ؟
کاربر شهرسختافزار
چه اذیتی؟ الآن که دیگه همه چی سرراست شده و همه ی اسکیل ها بصورت مجتمع در اومده... اگه منظورت اون سوالاییه که میپرسه، خوب چیز مهمی نیست... شما هم مثل همه شانسی بزن... نهایتش اینه که هیچ چیز اضافه ای بدست نمیآری، و چیزی هم ازت کم نمیشه...
باز میل خودتونه، ولی واقعا به وجودتون نیازه، من هم برام عادت کردن به ورژن جدید راحت نبوده. برای هیچکس راحت نبوده... ولی باید خودمون رو با شرایط وقف بدیم.. به هر حال من از شما تقاضا میکنم بازی رو ترک نکنید... باز انتخاب با خودتونه
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یکی از دوستان مس گفت که میشه گولد را به حساب paypal بر گردوند
این حرف درست است ؟
Musketeer™ Pro (24-10-08)
کاربر شهرسختافزار
نه... فقط میشه گلد خرید... یعنی پول واقعی بدی و گلد بگیری... (+) البته گلد رو میتونی به یوزرهایی که میشناسیشون بفروشی، ولی این کار از طرف ایریپابلیک حمایت نمیشه!!
یکی از دوستان به نام حجت، دو سه هفته پیش، 195 گلد رو فقط بیست هزار تومن فروخت!! شما اگه گلد داری و میخوای آب کنی، لطفا بگو، احتمالا مشتری هست براش!!
موفق باشید...
کاربر شهرسختافزار
نه فقط برام جالب بودم که بدونم
Musketeer™ Pro (24-10-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
توجه..............................توجه
اعلامیه ی بسیار مهم
با توجه به وارد شدن گونها به ایران، و نیتی که در سر دارن، به تعداد نامحدودی نیروی جدید نیاز داریم. هر چه بیشتر بهتر... همه ی شهروندان ایریپابلیک، شروع به تبلیغ کردن و من هم روی دوستان پی سی نتوورکی حساب ویژه ای باز میکنم. در این چند روز، یا تعداد زیادی از دوستانمان را وارد بازی میکنیم، یا ایران بطور کامل تحت کنترل گونها در خواهد آمد.
برای عضویت در ایریپابلیک، فقط ایمیل خود را در این تاپیک قرار دهید. برای اینکه باعث نفع شخصی کسی نشود، همه ی دوستان، غیر از من به نوبت برایتان دعوتنامه ارسال خواهند کرد.
گونها گروهی هستند از یک سایت اینترنتی که وارد همه ی بازی های آنلاین میشوند و سعی در خراب کردن آن بازی مینمایند. در ایریپابلیک به Goons معروفند و تا به حال، یونان، مکزیک و ترکیه را به نابودی کشیده اند. که البته در حال حاظر آزاد شده است. و حالا قصد در اختیار گرفتن ایران را دارند. و از هیچ ترفندی، (توهین و جنجال) دریغ نمیکنند.
امیدواریم با کمک هموطنان، بتوانیم شکست سنگینی رو به این گروه، وارد کنیم.
عضو VIP شهرسختافزار
ها !! دعوت نامه بده بیاد !
mahdi_moosavi_hd@yahoo.com
.
.
....
......
Musketeer™ Pro (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
بینهایت ممنونم از حضورتون مهدی جان، دمت گرم
الآن به یکی از بچه های ایریپابلیک میگم براتون اینوایت بفرسته، هر وقت عضو شدید، لطفا اسم یوزرتون رو هم بگید تا کمک های لازم انجام بشه...
بازم ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میفرستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسم یوز DestinyX اینه کمک برسونید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
Labyrinth (26-10-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم ببنیم میشه لطف کنین و یه دعوت نامه هم برای من بفرستین؟
sayeh_shab2007@yahoo.com
|
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks