Âli rângêr (18-09-08), Musketeer™ Pro (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
Âli rângêr (18-09-08), Musketeer™ Pro (18-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دوستان یک مقداری گیفت تو بازار آفریقا رویت کردم، چک میکنم هر کسی لازم داشت میفرستم براش
کاربر شهرسختافزار
تازگی بحث از شهردار تهران هست چه خبره ؟
Musketeer™ Pro (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب رای گیری شهرداریه و چون آخرین انتخابات شهرداریه و دیگه شهردار نخواهیم داشت از ورژن یک، همه تلاششونو میکن تا پست رو بگیرن... چیز عجیبی نیست
کاربر شهرسختافزار
متوجه نمی شود دیگه شهردار نخواهیم داشت و یا اینکه شهردار انتخاب شده دیگر تعویض نمی شود ؟
خبر هایی در مورد مولتی بودن یکی از کاندیدها شنیدم
کاربر شهرسختافزار
نه... طبق گفته ی ادمین، از ورژن یک که نیمه ی اول اکتبر میآد، دیگه شهردار انتخاب نمیشه و وظایف شهردار به رئیس جمهور محول میشه. ادمین صریحا گفته که این آخرین انتخابات شهرداریه
خوب مولتی بازی همیشه ازاولین دوره ی انتخابات بازی وجود داشته (من اون موقع تو بازی نبودم ها!! منم شنیدم) و تا آخرین دوره هم میمونه... شما سعی کن فقط رای خودت رو بدی... ادمین از ماه پیش بیشتر از قبل حواسش به انتخابات شهرداری و مولتی بازی هست.
Âli rângêr (21-09-08), green_waves (21-09-08)
|
|
دوستان من رکورد ولنس زدم ! ولنسم الان 100 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:My Nickname®ângê®
green_waves (21-09-08), Musketeer™ Pro (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
دوستان، دیدم سردار مهدی تو بازار آفریقا یک مقدار اسلحه ی کیفیت 4 ریخته، گفتم خبرتون کنم که غافل نشید... مخصوصا که جدیدا قیمتش رو هم آورده پایین... الآن اسلحه ی کیفیت 4 تو بازار آفریقا 7 تا موجوده به قیمت 38.5 ZAR که من هر جوری حساب میکنم میبینم قیمتش عالیه.. من خودم ارزونتر از 44 نخریدم ازش. حالا نمیدونم چرا ارزون کرده، خلاصه بخرید که غفلت موجب پیشمانیست!!
همش فروش رفته دیگه نیست !دوستان، دیدم سردار مهدی تو بازار آفریقا یک مقدار اسلحه ی کیفیت 4 ریخته، گفتم خبرتون کنم که غافل نشید... مخصوصا که جدیدا قیمتش رو هم آورده پایین... الآن اسلحه ی کیفیت 4 تو بازار آفریقا 7 تا موجوده به قیمت 38.5 ZAR که من هر جوری حساب میکنم میبینم قیمتش عالیه.. من خودم ارزونتر از 44 نخریدم ازش. حالا نمیدونم چرا ارزون کرده، خلاصه بخرید که غفلت موجب پیشمانیست!!
:My Nickname®ângê®
Musketeer™ Pro (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
جل الملق!! تا اون لحظه بود!! اینم از شانس شما... ما که خریدامونو کردیم، عکس یادگاریمونم گرفتیم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (23-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks