مدت ها بود به این تاپیک سر نزده بودم.
من 4 تا دارم یکی می فرستم برات....
کاربر شهرسختافزار
مدت ها بود به این تاپیک سر نزده بودم.
من 4 تا دارم یکی می فرستم برات....
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
|
کاربر شهرسختافزار
خواهش میکنم دیگه چند تا ولنس که این حرفا رو نداره باباباز هم از شما تشکر می کنم من دیگه روم نمیشه که بیام اینجا شما من را خیلی شرمنده کرده اید
بابا من که نمیخوام برم بمیرم!! یه کاری دارم بعد از یه مدت انجام شد، برمیگردم... شما اینجا رو نزارید بخوابه (تیریپ وصییت!!)کجا عزیز؟
تو نباشی من اینجا دق میکنم حالا نمیشه یه دقیقه هم بیای اینجا؟
حالا چرا اینکار رو میکنی؟ اکانت هر چی قدیمی تر باشه بهتره کهman mikham ye id jadid besazam moshkeli ke nist???!!!
ama emkan dare banam konan chikar konam in account ro bendazam satle ashghal
lol:))
حالا شما اگه یکی دیگه بسازی و قبلی رو کلا بیخیال بشی فکر نکنم به کسی بر بخوره!! بعیده بن بشی
خوب سر بزن!!مدت ها بود به این تاپیک سر نزده بودم.
اینجا رو آباد نگه دارید بچه ها
من برمیگردم
Âli rângêr (15-09-08), green_waves (15-09-08), Quick (16-09-08), RedSpoT (15-09-08), shadow of fear (15-09-08)
کاربر شهرسختافزار
DanceLikeMe
یکم کمک مالی و گیفت بهم بکنید جبران میکنم:تو افریقا هم هستم
Musketeer™ Pro (17-09-08)
کاربر شهرسختافزار
امروز یکی بیشتر نتونستم بدم تا فردا باز هم ردیفش می کنم
کاربر شهرسختافزار
هر کسی که تمایل به تبادل گیفت داره به من یک خبر بده
red_waves
با تشکر
کاربر شهرسختافزار
محمد جان.
یه سوالی داشتم بازار گیفت توی آفریقا خوبه؟به نظرت می تونیم گیفت صادر کنیم به اونجا؟گیفت کیفیت 2 البته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان یه کم به من گیفت بدین!
ali_ranger
:My Nickname®ângê®
|
|
کاربر شهرسختافزار
ببخشید دیر این کار رو انجام میدم، الآن میرم انجام میدم
بابا اینجا که کلا کسی به کسی گیفت نمیده!! همه با هم دشمنن!! ایران با آفریقا رابطه ی اقتصادی نداره، وگرنه میشد... کلا خودتون هم میتونید ببینید بازار آفریقا رو... اصلا گیفت تو بازار نیست!!محمد جان.
یه سوالی داشتم بازار گیفت توی آفریقا خوبه؟به نظرت می تونیم گیفت صادر کنیم به اونجا؟گیفت کیفیت 2 البته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
علی جان، پول میفرستم برات، گیفت در درسترس نیست!!دوستان یه کم به من گیفت بدین!
ali_ranger
چاکر همه ی بچه ها
Âli rângêr (17-09-08)
کاربر شهرسختافزار
لینک بدین حتما شما را کمک می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Âli rângêr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Âli rângêr (17-09-08), Musketeer™ Pro (17-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks