دوست عزیز فارغ از موضوع تاپیک عرض کنم در بحث ها با آوردن اسم این دست افراد غیر معتبر کم سواد اعتبار موضوع رو شخصا زیر سوال می بریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جوانک که یک لیسانس حسابداری بیشتر نداره و حرفهای پر از اشکال و اغلب مضحکش فقط برای عوام و بیسوادان جذابیت داره چسباندن القاب دکتر و استاد و ... بهش واقعا متعصبانه هست
کلا سخنان این دست افراد علاوه بر عدم اعتبار و روایی، برای اقشار تحصیلکرده خطرناک هست. همون عوام پای حرفاش بشینن شاید بد نباشه
چون فروم تخصصی کامپیوتر و سخت افزار هست یک چیزی بگم هم مرتبط باشه و هم عمق کم سوادی این دست افراد رو در آوردن استدلال ببینید
سالها قبل یکنفر فایل تصویری حرفهای این جوان رو که حتی اسمش رو هم نشنیده بودم بهم داد [اگر می شناختمش که shift+del می کردم] بحثش راجع به شیطان پرستی و جاسوسی غربی ها از کامپیوتر ما و ... ! بود (معمولا این دست افراد شگرد کارشان اینه موضوعات جسته و گریخته از حوزه های متفاوت و گوناگون رو بهم ببافند تا صرفا از راه اعجاب مخاطب عام بی مطالعه، منظور اصلی خودشون رو به کرسی بنشونند) به این مضمون داشت می گفت : "اون وبسایت شیطان پرستی ما رو شناخت، cpu کامپیوتر رو عوض کردیم بازم نذاشت، رم رو عوض کردیم بازم نشد، فلان قطعه رو عوض کردیم بازم نگرفت، تا هارد رو عوض کردیم شد و اینجا بود که فهمیدیم اونا شماره سریال هارد ما رو هم درآوردن" !!!
طفلک اگر مفهوم کوکی رو میدونست اینقدر مهملات سر هم نمی کرد ...
Bookmarks