برای انتخاب دوربین بهترین مرجع خود ادم بخصوص توی ردی که مد نظر شماست خیلی از فاکتور های که مد نظر می شه قرار داد فاکتور های سلیقه ای باز اگر از رده حرفه ای بود هرچند انجا هم سلیقه ها خیلی متفاوت اما معیارهای دقیق تری برای مشاوره هست اما تو این رده قیافه مهمه این که چقدر قدرت فیلم بردای براتون مهم باشه مهمه این که شما به ابزار های حرفه ای تر مثل ایزو دیافراگم و قدرت مانوری که لنز های این دوربین ها که خوب طبیعتا قابل عوض کردن نیست در اختیارتون قرار میده تا چه حد براتون مهمه اصلا از انها استفاده می کنید یا بیشتر در حالت اتوماتیک عکس می گیرید همه اینها باعث میشه خود طرف برای انتخاب بهترین مرجع باشه به شما توصیه می کنم از این سایت کمک بگیرید فکر نمی کنم کامل تر از این باشه هم مشخصات دوربین ها رو به طور دقیق می بینید هم نمونه عکس و در اخر با کنار هم قرار دادن این مشخصات و این که کدوم براتون مهم تر می تونید انتخاب بهتری بکنید.
در اخر سر هم می تونید از سایت نور نگار قیمت تقریبی آنها رو پیدا کنید بهتون هم پیشنهاد می کنم اگر مدلی که انتخاب کردین این شرکت داشت و با قیمت بیرون هم یکی بود از این شرکت تهیه کنید از مغازه بهتر و مطمئن تر کلا به گارانتی اهمیت بیشتری بدید.
در اخر سر هم تجربه خود من البته نه الان حدود 3 سال پیش که خودم می خواستم بیام روی دوربین دیجیتال توی این رنج قیمت فوجی فیلم دوربین های خیلی بهتری داره برای عکاسی البته معیار من حداکثر توانی دوربین برای عکاسی بود نه جمع جور بودن و داشتن قابلیت فیلم برداری ولی دیگه به زور قرض و قوله رفتم روی EOS های canon
در مورد 3 تا دوربین بالا هم اگر مدل ها رو اشتباه نکرده باشم حداقل S90 قابل قیاس با اون دو تا نیست خیلی خیلی بهتره قیمتش هم از اون دو تا حتی از دو برابر هم بیشتر باید باشه

Bookmarks