پاسخ: راهنمایی کنید لطفا! (خرید دوربین دیجیتال با این مشخصات)
برای انتخاب دوربین بهترین مرجع خود ادم بخصوص توی ردی که مد نظر شماست خیلی از فاکتور های که مد نظر می شه قرار داد فاکتور های سلیقه ای باز اگر از رده حرفه ای بود هرچند انجا هم سلیقه ها خیلی متفاوت اما معیارهای دقیق تری برای مشاوره هست اما تو این رده قیافه مهمه این که چقدر قدرت فیلم بردای براتون مهم باشه مهمه این که شما به ابزار های حرفه ای تر مثل ایزو دیافراگم و قدرت مانوری که لنز های این دوربین ها که خوب طبیعتا قابل عوض کردن نیست در اختیارتون قرار میده تا چه حد براتون مهمه اصلا از انها استفاده می کنید یا بیشتر در حالت اتوماتیک عکس می گیرید همه اینها باعث میشه خود طرف برای انتخاب بهترین مرجع باشه به شما توصیه می کنم از این سایت کمک بگیرید فکر نمی کنم کامل تر از این باشه هم مشخصات دوربین ها رو به طور دقیق می بینید هم نمونه عکس و در اخر با کنار هم قرار دادن این مشخصات و این که کدوم براتون مهم تر می تونید انتخاب بهتری بکنید.
در اخر سر هم می تونید از سایت نور نگار قیمت تقریبی آنها رو پیدا کنید بهتون هم پیشنهاد می کنم اگر مدلی که انتخاب کردین این شرکت داشت و با قیمت بیرون هم یکی بود از این شرکت تهیه کنید از مغازه بهتر و مطمئن تر کلا به گارانتی اهمیت بیشتری بدید.
در اخر سر هم تجربه خود من البته نه الان حدود 3 سال پیش که خودم می خواستم بیام روی دوربین دیجیتال توی این رنج قیمت فوجی فیلم دوربین های خیلی بهتری داره برای عکاسی البته معیار من حداکثر توانی دوربین برای عکاسی بود نه جمع جور بودن و داشتن قابلیت فیلم برداری ولی دیگه به زور قرض و قوله رفتم روی EOS های canon
در مورد 3 تا دوربین بالا هم اگر مدل ها رو اشتباه نکرده باشم حداقل S90 قابل قیاس با اون دو تا نیست خیلی خیلی بهتره قیمتش هم از اون دو تا حتی از دو برابر هم بیشتر باید باشه
پاسخ: راهنمایی کنید لطفا!
نقل قول:
اون دوتای دیگه ( کانن) فیلمبرداری هم دارن.
می دونم ولی فکر نکنم اچ دی داشته باشن البته مطمعن نیستم
سلام خسته نباشید
خدمتتون عرض کنم که تقریبا یکماه مدل H50 Sony رو داشتم اما با توجه به اینکه قبلا با 8-9 مدل از برند کانن رو استفاده کرده بودم واقعا اینقدر که از این مدل سونی تعریف میشه اصلا و ابدا کیفیت خوبی نداشت و بنده رو مجبور کرد با یک ضرر تقریبا غیرمنطقی دوربین رو بفروشم و باز هم کانن بخرم
پیشنهاد بنده فقط برند کانن هست و با توجه به سلایق شما ؛ مدل SX200 که یک مشکل بیشتر نداره پیشنهاد میکنم که واقعا از همه لحاظ عالی هست و الآن هم که قیمتش بسیار خوب شده با قیمتی حدود 330 هزار تومان
البته میشه به ZS3 یا همون TZ7 پاناسونیک هم فکر کرد اما چون این برند کلا خیلی کم وارد میشه قیمتش تقریبا 30 درصد بالاتر از کانن (در یک مدل هم رده) هست که اون هم پیشنهاد نمیشه
موفق باشید .
:1. (23):
نقل قول:
پیشنهاد بنده فقط برند کانن هست و با توجه به سلایق شما ؛ مدل SX200 که یک مشکل بیشتر نداره پیشنهاد میکنم که واقعا از همه لحاظ عالی هست و الآن هم که قیمتش بسیار خوب شده با قیمتی حدود 330 هزار تومان
می شه چند تا عکس از مدل SX200 بذارید؟:yes:
ممنون می شم:11():
نقل قول:
می شه چند تا عکس از مدل SX200 بذارید؟:yes:
سلام دوست عزیز خوش اومدی :1. (23):
SX 200 دوربین خیلی خوبی من هم به هرکسی فقط بخواد عکس بندازه برای ثبت خاطرات از نوع عکس مهمانی این چیز ها خیلی خوبه پیشنهاد هم می کنم و با توجه به این که می خواهید کوچیک باشه و فیلم برداری هم بکنه انتخاب خوبی ولی چیزی که باعث شد من دوباره نظر بدم عنوان شما بود به عنوان مدیر انجمن عکس هر چند توی این فروم تا حالا به انجمن عکاسی سر نزدم دنبال نکردم بحث هاش و معمولا توی فروم عکاسی مطالب عکاسی رو دنبال می کنم اما راجع به SX200 باید بگم این دوربین به درد عکس گرفتن می خوره نه عکاسی اگر شما عکاسی هم مد نظر تون هست باید بگم sx200 حتی از فرمت RAW هم پشتیبانی نمی کنه در کل اگر برای دوربین که هم فیلم برداری کنه هم عکس بگیر فیلم بردای اولویت اول این دوربین انتخاب خوبی اما اگر عکاسی اولویت اوله و فیلم گرفتن فقط برای یه ایتم باشه دوربین های مثل S90 , G10 مدل هایی توی این رده دیگه کمترین هاست برای کسی که بخواد یه عکس بندازه و روی عکس کار کنه .
اچ 50 من دارم راضیم !
این مدل قابل قیاس با اون نیست چون از کلاسهای متفاوتی هستن .
در ضمن برای کارهای معمولی W290 هم خوبه قیمتش از این کمتره
پاسخ: راهنمایی کنید لطفا!
نقل قول:
نظرتون در مورد این سه تا چیه؟ یکی از این سه تا رو می خوام بگیرم. کدومشون؟؟ قیمت هم بدین. ممنون:11()::1. (29):
Sony Cybershot DSC-W290
Canon PowerShot SD1200 IS - IXUS 95 IS
Canon Powershot S90
به نظر من اگر شما بگيد چقدر مي خواين هزينه کنين بهتر ميشه راهنمائيتون کرد.
البته مدل Ixus 95IS يکي از مزخرفترين دوربينهاي موجود در بازار ايرانه.
بنده واسه يکي از آشناها گرفتم و اون با اينکه زياد هم توي کيفيت حساس نبود با ضرر پسش داديم(کارمون به اتحاديه کشيد.)
اين دوربين تمام عکسها رو در حالت اتوماتيک روي ISo هاي بالا ميگره و عکسهاش حتي در نور کافي هم آشغاله.
شبها در منزلب حتي اگر نور کافي هم باشه بازم بيخود Iso رو بالا ميبره و عکس سرشار از نويزه. حتي اگر Iso رو هم دستي تنظيم کنيد باز هم تاثيري در کيفيت عکسش نداره!!! (قابل توجه مديريت محترم جناب Mehdi_Max)
نقل قول:
سلام خسته نباشید
خدمتتون عرض کنم که تقریبا یکماه مدل H50 Sony رو داشتم اما با توجه به اینکه قبلا با 8-9 مدل از برند کانن رو استفاده کرده بودم واقعا اینقدر که از این مدل سونی تعریف میشه اصلا و ابدا کیفیت خوبی نداشت و بنده رو مجبور کرد با یک ضرر تقریبا غیرمنطقی دوربین رو بفروشم و باز هم کانن بخرم
البته میشه به ZS3 یا همون TZ7 پاناسونیک هم فکر کرد اما چون این برند کلا خیلی کم وارد میشه قیمتش تقریبا 30 درصد بالاتر از کانن (در یک مدل هم رده) هست که اون هم پیشنهاد نمیشه
موفق باشید .
:1. (23):
با عرض احترام بنده هم H50 داشتم و با فرمايش آقا محمد موافقم و به نظر منم دوربين بسيار خوبي در رنج قيمت خودشه . مطمئنا مال شما يه ايرادي داشته. والا عکسهاي بسيار شارپ و خوبي باهاش گرفتيم(در انواع شرايط محيطي).
در نهايت خدمت دوستمون بازم عرض مي کنم هيچگاه از دوربينهاي عکاسي توقع فيلبرداري در حد دوربينهاي فيلمبرداري نداشته باشيد.
در حال خاضر هم فقط دوربينهاي آماتور و نيمه حرفه اي عکاسي و برخي از سريهاي حرفه اي قابليت فيلبرداري رو دارند.
غول دوربينهاي فعلي عکاسي دنيا در حال حاضر Nikon D3x هستش که از رقيب خود يعني Canon EOS1D-Mark IV جلوه.
نقل قول:
می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم با مشخصات زیر:
مارک :سونی
امکانات : فیلمبرداری و عکس ( با کیفیت خوب)
اندازه :کوچیک و جمع و جور( تو جیب جا بشه!:wink:)
قیمت: نهایت 400000.
حالا پیشنهادتون چیه؟؟
دوست عزیز اگه هنوز چیزی نگرفتی بهتره مدل اس ایکس 20 آی اس کانن رو بگیری شاید با تمام وسایل لازم قیمت به480هزار تومان برسه ولی ارزششو داره اگه تو سایت dpreview یه نگاهی بندازی شرط میبندم بهتر از این پیدا نمیشه