پاسخ: راهنمایی کنید لطفا!
مگا پیکس تنها ملاک نیست ! دوربین سونی من مدل H50 عکسهای بهتری از این مدل کنون که شما معرفی کردی میگیره هر چند 9 مگاپیکسلی هست چرا که کلا کلاسش با این فرق داره بحث دوربین خیلی تخصصیه ولی در نهایت برای کاربران معمولی خیلی تفاوتی بین سونی و کنون و یا نیکون نیست . من اچ 50 رو گرفتم 350 این کجا و کنونی که شما معرفی کردی کجا !
در ضمن سایت دیجیکالا و سایتهای مشابه بسیار گرون فروش هستن و تعریفاتشون از محصولات فقط برای اینه که شما رو به خرید مجبور کنن !
هر مدلی هم انتخاب کردی از چندجا قیمت کن چون از این مغازه تا مغازه بقلی اختلاف هست !
نقل قول:
مگا پیکس تنها ملاک نیست ! دوربین سونی من مدل H50 عکسهای بهتری از این مدل کنون که شما معرفی کردی میگیره هر چند 9 مگاپیکسلی هست چرا که کلا کلاسش با این فرق داره بحث دوربین خیلی تخصصیه ولی در نهایت برای کاربران معمولی خیلی تفاوتی بین سونی و کنون و یا نیکون نیست . من اچ 50 رو گرفتم 350 این کجا و کنونی که شما معرفی کردی کجا !
در ضمن سایت دیجیکالا و سایتهای مشابه بسیار گرون فروش هستن و تعریفاتشون از محصولات فقط برای اینه که شما رو به خرید مجبور کنن !
هر مدلی هم انتخاب کردی از چندجا قیمت کن چون از این مغازه تا مغازه بقلی اختلاف هست !
کاملا تاييد ميشه. اصلا مگاپيکسل ملاک نيست.
دوربين 10 مگاپيکسل هست 100000 تومان و دوربين 10 مگاپيکسل هست 1800000 تومان!!! اما اين کجا و آن کجا.
يک دوربين بيش از 50 آيتم تخصصي و تعيين کننده در کيفيت داره.
جناب محمد کاملا درست مي گن. ديجي کالا ترجمه سايت dpreview هست با اين تفاوت که هميشه اوني که دارن و براشون سودش بيشتره فقط خوبيهاشو از سايت مذکرور ترجمه کرده و ميزارن و بديهاشو اصلا ترجمه نمي کنن.
فرمايشات آقا محمد رو کاملا تحسين و تاييد مي کنم. چون مي دونم از روي علم و تجربه دارن ميگن. :give_rose:
نقل قول:
می خوام یه دوربین دیجیتال بگیرم با مشخصات زیر:
مارک :سونی
امکانات : فیلمبرداری و عکس ( با کیفیت خوب)
اندازه :کوچیک و جمع و جور( تو جیب جا بشه!:wink:)
قیمت: نهایت 400000.
حالا پیشنهادتون چیه؟؟
دوست عزيز. توي اين رنج قيمتي که مي خواين هزينه کنيد در خريد سوني اصلا شک نکن! اتفاقا Canon در نور پايين و Iso بالا نويز زيادي داره(بنده عملا مدلهاي زيادي رو تست کرده و مي کنم).
تصاوير عکسهاي سوني به مراتب واضح تر و شارپ تره.
من به شما Sopny CyberShot DSC-H50 رو پيشنهاد ميکنم که واقعا دوربين خوبيه.
البتنه اگر مي تونستيد تا 570000 تومان هزينه کنيد انتخاب خيلي خيلي عاليتري داشتيد(يه انتخاب واسه همه عمر)!!!
اينو هم بدونيد که بنا به سياست کمپانيهاي سازنده و همچنين ساختار طراحي متفاوت هيچوقت عکاسي عالي و فيلمبرداري عالي در يک دوربين مجتمع نيستند. در دوربينهاي عکاسي فيلبرداري ضعيف تره و در دوربينهاي فيلمبرداري عکاسي ضعيفتره. پس گول حرفهاي بازاريها رو نخوريد.
بهترين و مستند ترين منبع در دنيا سايت زيره:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Sony Cybershot DSC-S500 Digital Camera - 6MP
اميد جان. با عرض پوزش بايد عرض کنم که سري S دورربين سوني داراي قيمت خيلي ارزان و کيفيتي فوق العاده افتضاح هست.
هيچ Made in هم روش نخورده.
اصلا اين سري فاجعست.
ضمنا دوربيني هم که معرفي کردي خيلي قدميه و حتي در سري مزخرف S اين دوربين ديگه توليد نميشه و توي بازار شکر خدا يافت نميشه.
پيشنهاد مي کنم به هيچکس پيشنهادش نکن.
مخالفت بی دلیل فایده نداره دلیلش رو هم بگی بد نیست یک REVIEW
Sony Cyber-shot DSC-TX1 Touchscreen Digital Camera
نقل قول:
مخالفت بی دلیل فایده نداره دلیلش رو هم بگی بد نیست یک REVIEW
اميد جان. ميشه بپرسم تابحال اصلا عکاسي کردي و با چه دوربينهايي تجربه کاري داري؟ اصلا تجربه کار با سري S رو داشتي؟ بدنه سري S رو اصلا ديدي؟ عکسهاشو ديدي؟ باسري H کار کردي؟
اصلا دوربينهاي دوربين پيشنهادي شما 6MP قديمي بوده و از رده خارج هستند.
توي سايت Dpreview که معتبرترين سايت دنياست توي هر برند دوربينهاي مطرح رو تست عميق In depth-Review مي کنه. براي مثال اگر در اين سايت به DataBase در برند Sony بري خواهي ديد که چه قديم و چه جديد حتي يک دوربين از سري S رو مورد تست قرار نداده. اما از سري H و W و Alpha همگي چند مورد تست شدند.
جالب اينکه دوربين 12 مگاپيکسلي سري S قيمتي حدود 120000 تومان داره و معادي سري W اون بالاي 300000 تومان قيمت داره و ....
بنده شخصا با سري S کار کردم. اگر کسي خواست پولشو دور بريزه اين سري خوبه.
این دوربین آخری که بهادر معرفی کردن چیز خوبیه در مورد H50 باید بگم دوربین خوبیه ولی دیگه تولید نمیشه و به جای اون مدل HX1 هست که اونم دوربین خوبیه منتها قیمتش نزدیکه 500 تومن هست و فکر نمی کنم به کار این دوستمون بیاد .
سری اس تا اونجا که من می دونم ساخت مالزی هست و بقیه ساخت ژاپن . درضمن باید به فکر یه مموری استیک 2 یا گیگ باشی که بعضی نمایندگی ها خیلی گرون میدن بهتره از جای دیگه ای مثل بازار رضا یکی از همون مغازهای اولی پاساژ داره که معمولا قیمتاش بد نیست یا میتونی یه ماه و نیم دیگه صبر کنی جشنواره نوروزی سونی که شروع شد بخری که معمولا با مموری 2 گیگ اشتانتیون میدن ( معمولا از اواسط یا اواخر بهمن جشنواره شروع میشه )
البته بحث دوربین مثل بسیاری از مباحث سخت افزاری به این راحتی به نتیجه نمی رسه و کاملا تخصصی هست فقط بحث سنسور خودش شامل چندین مبحث میشه که مثلا چه سایزی چه مگاپیکسلی چه نوعی بعد بحثهای اپتیکی و لنز پردازشهای تصویری و ...
در مورد سری تی که بهادر عزیز معرفی کردن سری خوبیه منتها قیمتهاش بالاست که بیشتر به خاطر تاچ بدنش پیشنهاد نهایی من از سری W هست که خودشون با توجه به بودجه و نیاز میتونن انتخاب کنن .
اين دوربين خوبه. اما دو ايراد بزرگ داره:
1) اپتيکال زوم بسيار کم(3X)
2) لنز و حسگر کوچک و به تبع اون محدوده پوشش پايين.
3) کيفيت فيلمبرداريش مثلا HD هست. اما در youtube نمونه فيلمشو ديدم اصلا جالب نبود.
4) در نور کم Iso بالا تصوير نويز زياد داره(با اينکه از سريهاي قبلي T بهتره اما بازم...)
اين دو معزل اول و معزل چهارم تا حدودي در H50 حل شده هست.
اما خوبيش اينه که سايزش خيلي جمع و جوره و صفحه لمسي بزرگي داره.
قيمتشم حدود 370000 تومانه.