این دوربین آخری که بهادر معرفی کردن چیز خوبیه در مورد H50 باید بگم دوربین خوبیه ولی دیگه تولید نمیشه و به جای اون مدل HX1 هست که اونم دوربین خوبیه منتها قیمتش نزدیکه 500 تومن هست و فکر نمی کنم به کار این دوستمون بیاد .
سری اس تا اونجا که من می دونم ساخت مالزی هست و بقیه ساخت ژاپن . درضمن باید به فکر یه مموری استیک 2 یا گیگ باشی که بعضی نمایندگی ها خیلی گرون میدن بهتره از جای دیگه ای مثل بازار رضا یکی از همون مغازهای اولی پاساژ داره که معمولا قیمتاش بد نیست یا میتونی یه ماه و نیم دیگه صبر کنی جشنواره نوروزی سونی که شروع شد بخری که معمولا با مموری 2 گیگ اشتانتیون میدن ( معمولا از اواسط یا اواخر بهمن جشنواره شروع میشه )
البته بحث دوربین مثل بسیاری از مباحث سخت افزاری به این راحتی به نتیجه نمی رسه و کاملا تخصصی هست فقط بحث سنسور خودش شامل چندین مبحث میشه که مثلا چه سایزی چه مگاپیکسلی چه نوعی بعد بحثهای اپتیکی و لنز پردازشهای تصویری و ...
در مورد سری تی که بهادر عزیز معرفی کردن سری خوبیه منتها قیمتهاش بالاست که بیشتر به خاطر تاچ بدنش پیشنهاد نهایی من از سری W هست که خودشون با توجه به بودجه و نیاز میتونن انتخاب کنن .

Bookmarks