علي دائي هنوز تا مربيگيري تيم ملي فاصله دارد . بايد قبول كند و كنار بكشد . به نظرم همين وينگادا گزينه خوبي هست . يا افشين قطبي
Armin-N (29-03-09), G E N E R A L ™ (29-03-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به هر حال کاردستی علی آبادی بهتر از این در نمیومد؛
فقط به وجه مشترک از دست دادن جام جهانی کشتی هر چند بی اهمیت و این هم بازی ایران عربستان فکر کنید!!!من اینارو کار خدا می دونم؛خدا نمی خواد کسی به نفع خودش از این قضیه سواستفاده کنه...
کافی بود به تصاویر 3 دقسقه یک بار تلویزیون ایران در حین بازی پس از گل ایران تا گل عربستان توجه می کردید و این که بعد از اون خبری نبود؛
اینا باید جوابگوی مردم باشن؛
تصمیامت از رو شکم و کارشناسی نشده آخر عاقبتش همینه که علی دایی با یک سال مربی گری بشه سرمربی تیم ملی ایران و بعدشم این گند بالا بیاد...
خداییش قابل پیش بینی نبود همچین اتفاقی؟؟؟
من زمانی که ایران داشت می باخت فقط داشتم اینو به اهل بیت می گفتم:مملکتی که این جوری اداره می شه و از رو رواب بهتر از این نمی شه مملکتی که توش اشیسته سالاری نیست و شایسته و نابود می کنن همینه؛
آه آدم هایی مثل افشین قطبی و علی کریمی و خیلیای دیگه پشت سر این جور آدماس که می خوان مردم و بازیکنان رو مدل خودشون کنن وگرنه می ذارنشون کناربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در ضمن به اسقلالی یا پرسپولیسی بودن کاری ندارم فقط می خوام که دوستان توجه کنن؛وحید هاشمیان و معدنچی می تونستن بهتر از یکی!!!از دو مهاجم اول بلشن!!!چرا؟؟؟چون اون دو تا دقیقاً یه مدل بازی می کردن پس باید حتماً یکی از اون دوتا بیرون می بود و یکی دیگه جاشون بازی می کرد!!!
در ضمن شمارو توجه می دم به نیمه ی دوم و وجود حسین کاظمی در زمین!!!ذقیقاً یک بار من این بازیکن رو تو زمین دیدم!!!اونم آخر بازی داشت پای بازیکن عربستان رو لگد می کرد!!!این چه جور سیتمی بود...
به بازی عربستان دقت می کردی تو نیمه ی اول همش پرس بود و ایرانی هارو از زمین خودشون تحت فشار قرار می دادن اما ایرانی ها گل زدن اومدن تو نیمه ی خودمون دفاع کردن...
مربیایی مثل علی دایی بدرد تیم ملی ایران نمی خورن که نوز اندر خم اینن که تیمی رو که می شه بازم بهش گل زد چون بازتر شده میان تیمو می کنن تو دفاع
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (29-03-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks