Armin-N (19-09-08), arven_andomil (19-09-08), Âli rângêr (19-09-08), D J V A H I D (19-09-08), Mehdi_Full (19-09-08), N0m@d (19-09-08), Shahryar (19-09-08), YALDA_OM (19-09-08)

Administrator

مسعود مرادي با ارسال نمابري به فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) از كانديداتوري قضاوت در رقابتهاي جام جهاني 2010 انصراف داد.
مسعود مرادي پس از قضاوت ديدار تيمهاي القادسيه كويت - اوراواردز ژاپن در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا با ارسال نمابري به فدراسيون جهاني فوتبال از كانديداتوري قضاوت در رقابتهاي جام جهاني انصراف داد.
همچنين مرادي از حضور در ادامهي رقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران نيز كنارهگيري كرد.
اعتراضهاي صورت گرفته پس از بازي تيمهاي پرسپوليس و مس كرمان، تهديدات صورت گرفته عليه اين داور و انتقادات برخي كارشناسان داوري عامل اين تصميم اعلام شده است.
اين در حالي است كه مسعود مرادي براي شركت در آخرين دورهي انتخابي داوران جام جهاني 2010 امشب از طريق پرواز تهران به وين و از وين به زوريخ عازم سوئيس ميشود تا انصراف خود را نيز به صورت كتبي به فيفا اعلام كند.
پرسپولیس نیوز
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Armin-N (19-09-08), arven_andomil (19-09-08), Âli rângêr (19-09-08), D J V A H I D (19-09-08), Mehdi_Full (19-09-08), N0m@d (19-09-08), Shahryar (19-09-08), YALDA_OM (19-09-08)
| 
          | 

کاربر شهرسختافزار

ای بابا
گناه هم داشت
اما تقصیر خودش بود
همه عالم و آدم دارن میگن پنالتی بودا
باز شدیدا اعتقاد داشت نبود (شاید هم نبود)
اگه یک کلمه میگفت پنالتی بود و نگرفتم به اینجاها نمی کشید

حق آب و گل داره

D J V A H I D (19-09-08)
به نظر من کار خوبی کرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم مارو راهت کرد هم خودشو.
کسی که نتونه به اشتباه خودش اعتراف شده میشه این....!
:My Nickname®ângê®

کاربر شهرسختافزار

یه فکر شوم زد به سرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نکنه میخواد بشینه رو صندلی ریاست کمیته داوران؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فحش خورش کمتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید +دردسرش کمتره+خستگیش کمتره+حقوقش بیشتره+سفرهای تفریحی خارجیش هم همیشه هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون چیه؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (19-09-08)
| 
          | 

Administrator

مرادي: شرافتم از قضاوت در جام جهاني مهمتر است
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال گفت: از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم، چراكه خانواده و شرافتم اهميت بيشتري دارد.
مسعود مرادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي كناره گيري از جام جهاني دلايلي داشتم كه مهمترين آن اتفاقاتي بود كه بعد از ديدار پرسپوليس و مس رخ داد. صحبت هايي نقل شد مبني بر اينكه بعد از قضاوت در المپيك شانس حضور در جام جهاني را ندارم و در مجموع از سوي عزيزاني كه دستي بر آتش داوري دارند جو خوبي به وجود نيامد.
وي افزود: در المپيك بسيار موفق بودم و مسابقه پرسپوليس و مس اولين ديداري بود كه در ايران بعد از المپيك سوت ميزدم. انتقاد را ميپذيرم؛ اما متاسفانه بعد از اين ديدار از نظر اعتقادي، فني و شخصيتي فشار و تخريب زيادي عليه من شد و برخوردي كه با من صورت گرفت حتي با كاروان ورزشي ايران در المپيك ايران انجام نشد.
مرادي تاكيد كرد: رفتن به جام جهاني برايم كاري سخت و پرخطر شده بود، اگر چه قضاوت در اين رقابت ها آرزوي هر داوري است؛ اما برايم مسائل اخلاقي، شخصيتي، فرهنگي و امنيت جاني بسيار مهمتر از مسائل ورزشي است.
داور بين المللي فوتبال ايران خاطر نشان كرد: يك روز قبل از قضاوت من در كويت در شهر مشهد و مسابقه پرسپوليس و پيام عليه من و رئيس كميته داوران فحاشي ميكنند آن هم در ماه مبارك رمضان و در حالي كه من در ايران حضور نداشتم.
وي ادامه داد: در ورزشگاه آزادي نيز صندلي و بطري به طرفم پرتاب كردند و مورد فحاشي قرار گرفتم. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يك برنامه زنده به تماشاگران خود حق ميدهد كه عليه اشتباه داوري واكنش نشان دهند و اين را حق هواداران خود ميداند. من كه معتقدم اشتباه نكردم؛ اما اگر داوري اشتباه كرد آيا بايد چنين عكس العملي نسبت به وي نشان داده شود؟ امنيت خانواده ام به خطر افتاد.
مرادي با اشاره به مديريت سازمان تربيت بدني بر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس عنوان كرد: سازمان متولي اين دو باشگاه است و بايد بر كار مديران استقلال و پرسپولس نظارت كند. شخص علي آبادي بايد جوابگوي اين مسئله باشد كه مدير يك باشگاه چنين جوي را در جامعه به وجود ميآورد. شرافتم برايم خيلي اهميت دارد.
تنها داور ايراني حاضر در المپيك پكن ادامه داد: هادي دزفولي در برنامه زنده تلويزيوني ميگويد من ژن داوري ندارم و اين بامزه ترين لطيفه سال است كه شنيدهام. تمام اين برخوردها به اين دليل صورت ميگيرد كه من نامزد قضاوت در جام جهاني بودم. من ايشان را پيشكسوت خود نميدانم و فقط از نظر سني به او احترام گذاشتم. زيرا ايشان مرا تخريب كرد.
مرادي افزود زماني كه در كويت قضاوت ميكردم تلويزيون دبي اسپورت از قضاوت تيم داوري ايراني تمجيد كرد؛ اما در كشورم يك روز قبل عليه من ناسزا گفتند. من نميگويم مرادي را لاي پر قو بخوابانيد. حتي اگر به عقيده برخي با بخت و اقبال بلند شانس حضور در جام جهاني را پيدا كرده ام اين يك موفقيت ملي است چرا با اين تنگ نظري ها اين موفقيت ها را ناديده ميگيرند؟ من در اجلاس فيفا كه در سوئيس تشكيل ميشود شركت خواهم كرد؛ اما مدارك لازم را براي شركت در آزمون با خود نخواهم برد، زيرا ديگر نميخواهم در جام جهاني قضاوت كنم.
مرادي در خصوص اينكه چنين رفتاري باعث خواهد شد كه شايعه شود او از فهرست داوران جام جهاني كنار گذاشته شده است، گفت: در حالي انصراف ميدهم كه يكي از داوران برتر المپيك بودم. در سايت فيفا ميتوانيد اين مطلب را ببينيد. ضمن اينكه اشكالي ندارند كه برخي چه ميخواهند بگويند. زماني كه بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت هنوز داوري براي جام جهاني انتخاب نكرديم حرفش درست بود زيرا هشت داور آسيايي هنوز نيز با يكديگر رقابت دارند و نسبت به داوران ديگر در آسيا برتري دارم.
مرادي تاكيد كرد: شايد برخي تمايل داشتند تحت هر شرايطي قضاوت كنند؛ اما من شرافت و اعتبارم و آرامش خانواده ام برايم از هر چيزي مهم تر است. براي جامعه داوري ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم داوري ايران هر روز پيشرفت كند.
وي ادامه داد: هيچ كمبودي احساس نميكنم و در حالي كه از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم كه هنوز شانس قضاوت در اين رقابت ها را داشتم. پس از اين مصاحبه، هر اظهار نظري كه از سوي افراد انجام شود نظرات شخصي آنها خواهد بود.
منبع : فارس
سپاس
Armin-N (19-09-08), arven_andomil (19-09-08), Fog (20-09-08), Moein (19-09-08), sAsAn.K (20-09-08)

عضو VIP شهرسختافزار

مسعود مرادي گفت: از جام جهاني انصراف دادم تا نشان دهم براي حضور در اين رويداد مهم هر برخوردي را نميپذيرم.
مسعود مرادي پس از اعلام انصراف از كانديداتوري رقابتهاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي ، اظهار كرد: پيش از سفر به كويت نيز اعلام كرده بودم كه از جام جهاني انصراف خواهم داد. اما، شايد در آن زمان عدهاي حرف من را شوخي گرفته بودند. در هر صورت با ارسال نمابري از كانديداتوري حضور در جام جهاني انصراف دادم و با آنكه حضور در اين رقابتها بزرگترين آرزوي هر فردي است، اما من حاضر نشدم هر مسالهاي را براي اين كار تحمل كنم.
وي افزود: امشب عازم سوئيس ميشوم تا به صورت كتبي نيز اين موضوع را اعلام كنم.
مرادي با اشاره به اعتراضها و رفتارهاي كه پس از ديدار پرسپوليس و مس كرمان صورت گرفت، خاطرنشان كرد: اعتقاد دارم سازمان تربيت بدني به عنوان متولي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس علاوه بر موضوعات ورزشي بايد مسايل فرهنگي اين دو باشگاه را نيز پيگيري كند. مصطفوي به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در يك رسانهي عمومي من را به عنوان يك داور مستحق توهين و فحاشي دانسته است. من به كار خود اعتقاد دارم و هنوز ميگويم كه در بازي پرسپوليس و مس اشتباه نكردهام. اما، حتي اگر داوري اشتباه نيز انجام دهد، بايد با سخنان نسجيده و بازي با احساسات مردم زندگي و وضعيت كاري او را به خطر انداخت؟ سوال من از "عليآبادي" اين است كه بر روي صحبتهاي مديرعامل باشگاه پرسپوليس نظارت كرده است يا نه؟
وي افزود: در اين مدت من و خانوادهام بسيار تهديد شديم. از تهديدات تلفني گرفته تا برخوردهاي فيزيكي در خيابان. البته بيشتر مردم به داوران لطف دارند اما، برخي نيز هستند كه تحت تاثير القائات قرار گرفته و واكنش نشان ميدهند.
مرادي افزود: تهديدات بسياري وجود داشت اما، من داور ضعيفي نيستم كه بخواهم به خاطر اين تهديدات كنارهگيري كنم. كار نيمه تمامي داشتم و آن حضور در جام جهاني بود. اما، اكنون كه ميبينم عدهاي براي رسيدن به اهداف خودحاضر به دست زدن به هر كاري هستند، من از حضور در جام جهاني انصراف ميدهم تا نشان دهم چنين شخصيتي ندارم. اي كاش براي قضاوت در جام جهاني كانديدا نميشدم. چرا كه از همان زمان عدهاي انتقادات خود را شروع كردند و با تفسير به راي شخصيت يك داور را زير سوال بردند.
وي افزود: جام جهاني از ليگ برتر ايران بسيار مهمتر است و اكنون كه از رقابتهاي جام جهاني كنارهگيري كردهام، طبيعي است كه در ليگ برتر ايران نيز قضاوت نخواهم كرد.
مرادي خاطرنشان كرد: با اين حال مسعود مرادي بايد به وظيفهاش در مقابل جامعهي بينالمللي داوري عمل ميكرد و همين طور وظيفهاي كه نسبت به كشورش داشت. به همين دليل بود كه به كويت رفتم و آخرين قضاوت خود را به عنوان يك داور ايراني در بازي القادسيه كويت و اوراواردز ژاپن انجام دادهام كه خوشبختانه در پايان بازي مسوولان دو تيم و ناظر لبناني بازي نيز راضي بودند. در اين بازي براي القادسيه يك پنالتي گرفتم و يك بازيكن اوراوا را اخراج كردم. با اين حال نه از توهين و فحاشي خبري بود و نه از اعتراض. در هر صورت من وظيفهام را انجام دادم و سعي كردم در آخرين قضاوتم چهرهي مثبتي از يك داور ايراني نشان دهم. همان طور كه در بازيهاي المپيك 2008 نيز همين كار را انجام دادم.
مسعود مرادي تصريح كرد: همانند جام جهاني 2006 آلمان به محض آنكه كانديداتوري خود را براي حضور در جام جهاني اعلام كردم، انتقادات كارشناسان و پيشكسوتان اوج گرفت و در اين دوره هم شروع به تخريب من كردند، البته من ميتوانم هر فشاري را تحمل كنم اما، حاضر نيستم براي حضور در جام جهاني خانوادهام زير فشار روحي و رواني قرار گرفته و امنيت آنها به خطر بيفتد. جام جهاني تا اين اندازه ارزش ندارد. من وظيفهام را در قبال نظام و ورزش انجام دادهام. اما، دلم از اين همه جفاكاري و ناملايمات شكست.
وي افزود: از هيچ كس گلهاي ندارم، همه را ميبخشم و به خدا واگذار ميكنم. اما، اطمينان دارم اگر حتي من در رقابتهاي المپيك كه بسيار مهمتر از ليگ برتر ايران است يك پنالتي اشتباه ميگرفتم، تا اين اندازه بازخواست نميشدم.
مرادي دربارهي اشتباهات داوري در ليگ هشتم نيز گفت: ميپذيرم كه اشتباهاتي وجود داشته است. اما، حاضرم رقابتهاي هفتههاي نخست ليگ هشتم را با فصل گذشته مقايسه كنم. شايد در فصل گذشته اشتباهات بيشتر هم بوده است. اما، امسال اين اشتباهات بسيار بزرگنمايي شد. وجود چنين اشتباهاتي در فوتبال طبيعي است اما، يك روند هماهنگ شده از ابتداي ليگ هشتم آغاز شد و به خصوص در مورد من در آستانهي المپيك اين فشارها افزايش پيدا كرد. در هر صورت خوشحالم كه به كويت رفتم و با سربلندي به كشورم بازگشتم. اما، يك عده تنگ نظر از همان اول قصد تضعيف روحيهي من را داشتند، با اين حال مرادي داوري است كه هيچ ادعايي ندارد و به همين دليل هر سخني را نميپذيرد.
وي دربارهي عملكرد كميتهي داوران نيز گفت: مسعود عنايت از مدرسين كنفدراسيون فوتبال آسياست و در آخرين كلاس مدرسين در اسپانيا حضور داشته است. اما، گويا صحبتهاي او يا جلال مرادي و حسين عسگري از داوران بينالمللي كشورمان به دليل آنكه تنها از من حمايت كرده و هم نظر با من بودهاند، ارزشي ندارد. بلكه رسانهها تنها به مخالفان من توجه ميكنند. چگونه است كه يك كارشناس به داوري كه در رقابتهاي المپيك حضور داشته، در ليگ قهرمانان آسيا داوري ميكند و كانديداي حضور در جام جهاني است، ميگويد ژن داوري ندارد. اين خندهدارترين حرفي بود كه من در اين مدت شنيدم.
مرادي ادامه داد: بسياري از مربيان و مديران عامل اشتباهات داوري را پذيرفته و منطقي برخورد كردند. اما، كاري كه مصطفوي انجام داد بسيار نادرست بود. من در كويت بودم و خانوادهام در ايران در پاي تلويزيون الفاظي را راجع به من شنيدند كه با من تماس گرفتند و از من خواستند قضاوت نكنم.
مرادي در پايان گفت: من داوري هستم كه با شرافت و صداقت قضاوت ميكنم، تابع قوانين بوده و حاضر نيستم حتي در مقابل هفتاد هزار تماشاگر حق تيمي را ضايع كنم. در هر صورت براي داوران جوان كشورمان، نمايندگان ايران در ليگ قهرمانان آسيا و همچنين تيم ملي ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم از "كامرانيفر" كمك داور خوب ايراني حمايت كنيم تا او به جام جهاني 2010 برود.
sAsAn.K (20-09-08)

SSA Super V.I.P

واقعا باید به حال پرسپولیسی ها قبطه خورد !!!
داور بد بخت که هم داشت برای ما افتخار کسب می کرد و هم برای خودش ، انقدر تحت فشارش قرار داد پرسپولیس که مطمئنا خلاف میل خودش این تصمیم رو گرفت !
چی باید بگن با این کاراشون ؟!
واقعا که ! این مطلبی که مرادی گفته در مورد اینکه علی آبادی روی صحبت های مدیر عامل پرسپولیس نظارت کرده یا نه رو که جوابش معلومه ! وقتی پرسپولیسی باشه که معلومه ازش میگذره !
آخرین ویرایش توسط sAsAn.K در تاریخ 20-09-08 انجام شده است
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (20-09-08), Emperatour (20-09-08), Fog (20-09-08)

کاربر شهرسختافزار

اولا واقعا افتخارات زیادی کسب کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم در جام جهانی و هم جام ملت های آسیا !
دوما مرادی اونقدر روش زیاده که حرف هیچ کس را قبول نداره
سوما هنوز مرادی کاندید شده بود و داوری اش مشخص نبود و کارشناسان فیفا هم که چغندر نیستند
چهارم مسعود مرادی احتمال حذف شدنش را از لیست حس کرده بود و می خواست با این حرکت هم جلوی فیفا و ملت ضایع نشه و حس همدردی مردم را برای خود بخرد
پنجما چه ربطی به پرسپولیس داره دو تا اشتباه کرده و باید جواب بده بهتره از اینکه بره تو جام جهانی از این جور اشتباه ها بکنه
Armin-N (20-09-08), M A H R A D (20-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks