مرادي: شرافتم از قضاوت در جام جهاني مهمتر است
خبرگزاري فارس: داور بين المللي فوتبال گفت: از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم، چراكه خانواده و شرافتم اهميت بيشتري دارد.
مسعود مرادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: براي كناره گيري از جام جهاني دلايلي داشتم كه مهمترين آن اتفاقاتي بود كه بعد از ديدار پرسپوليس و مس رخ داد. صحبت هايي نقل شد مبني بر اينكه بعد از قضاوت در المپيك شانس حضور در جام جهاني را ندارم و در مجموع از سوي عزيزاني كه دستي بر آتش داوري دارند جو خوبي به وجود نيامد.
وي افزود: در المپيك بسيار موفق بودم و مسابقه پرسپوليس و مس اولين ديداري بود كه در ايران بعد از المپيك سوت ميزدم. انتقاد را ميپذيرم؛ اما متاسفانه بعد از اين ديدار از نظر اعتقادي، فني و شخصيتي فشار و تخريب زيادي عليه من شد و برخوردي كه با من صورت گرفت حتي با كاروان ورزشي ايران در المپيك ايران انجام نشد.
مرادي تاكيد كرد: رفتن به جام جهاني برايم كاري سخت و پرخطر شده بود، اگر چه قضاوت در اين رقابت ها آرزوي هر داوري است؛ اما برايم مسائل اخلاقي، شخصيتي، فرهنگي و امنيت جاني بسيار مهمتر از مسائل ورزشي است.
داور بين المللي فوتبال ايران خاطر نشان كرد: يك روز قبل از قضاوت من در كويت در شهر مشهد و مسابقه پرسپوليس و پيام عليه من و رئيس كميته داوران فحاشي ميكنند آن هم در ماه مبارك رمضان و در حالي كه من در ايران حضور نداشتم.
وي ادامه داد: در ورزشگاه آزادي نيز صندلي و بطري به طرفم پرتاب كردند و مورد فحاشي قرار گرفتم. مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يك برنامه زنده به تماشاگران خود حق ميدهد كه عليه اشتباه داوري واكنش نشان دهند و اين را حق هواداران خود ميداند. من كه معتقدم اشتباه نكردم؛ اما اگر داوري اشتباه كرد آيا بايد چنين عكس العملي نسبت به وي نشان داده شود؟ امنيت خانواده ام به خطر افتاد.
مرادي با اشاره به مديريت سازمان تربيت بدني بر دو باشگاه استقلال و پرسپوليس عنوان كرد: سازمان متولي اين دو باشگاه است و بايد بر كار مديران استقلال و پرسپولس نظارت كند. شخص علي آبادي بايد جوابگوي اين مسئله باشد كه مدير يك باشگاه چنين جوي را در جامعه به وجود ميآورد. شرافتم برايم خيلي اهميت دارد.
تنها داور ايراني حاضر در المپيك پكن ادامه داد: هادي دزفولي در برنامه زنده تلويزيوني ميگويد من ژن داوري ندارم و اين بامزه ترين لطيفه سال است كه شنيدهام. تمام اين برخوردها به اين دليل صورت ميگيرد كه من نامزد قضاوت در جام جهاني بودم. من ايشان را پيشكسوت خود نميدانم و فقط از نظر سني به او احترام گذاشتم. زيرا ايشان مرا تخريب كرد.
مرادي افزود زماني كه در كويت قضاوت ميكردم تلويزيون دبي اسپورت از قضاوت تيم داوري ايراني تمجيد كرد؛ اما در كشورم يك روز قبل عليه من ناسزا گفتند. من نميگويم مرادي را لاي پر قو بخوابانيد. حتي اگر به عقيده برخي با بخت و اقبال بلند شانس حضور در جام جهاني را پيدا كرده ام اين يك موفقيت ملي است چرا با اين تنگ نظري ها اين موفقيت ها را ناديده ميگيرند؟ من در اجلاس فيفا كه در سوئيس تشكيل ميشود شركت خواهم كرد؛ اما مدارك لازم را براي شركت در آزمون با خود نخواهم برد، زيرا ديگر نميخواهم در جام جهاني قضاوت كنم.
مرادي در خصوص اينكه چنين رفتاري باعث خواهد شد كه شايعه شود او از فهرست داوران جام جهاني كنار گذاشته شده است، گفت: در حالي انصراف ميدهم كه يكي از داوران برتر المپيك بودم. در سايت فيفا ميتوانيد اين مطلب را ببينيد. ضمن اينكه اشكالي ندارند كه برخي چه ميخواهند بگويند. زماني كه بن همام رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا گفت هنوز داوري براي جام جهاني انتخاب نكرديم حرفش درست بود زيرا هشت داور آسيايي هنوز نيز با يكديگر رقابت دارند و نسبت به داوران ديگر در آسيا برتري دارم.
مرادي تاكيد كرد: شايد برخي تمايل داشتند تحت هر شرايطي قضاوت كنند؛ اما من شرافت و اعتبارم و آرامش خانواده ام برايم از هر چيزي مهم تر است. براي جامعه داوري ايران آرزوي موفقيت ميكنم و اميدوارم داوري ايران هر روز پيشرفت كند.
وي ادامه داد: هيچ كمبودي احساس نميكنم و در حالي كه از قضاوت در جام جهاني انصراف دادم كه هنوز شانس قضاوت در اين رقابت ها را داشتم. پس از اين مصاحبه، هر اظهار نظري كه از سوي افراد انجام شود نظرات شخصي آنها خواهد بود.
منبع : فارس
سپاس

Bookmarks