Quick (23-05-08)
SSA Super V.I.P
اون سرباز وضعش خیلی خراب بود و توی اصفهان نتونستن براش کاری بکنن .
ضمنا سپاهان هر کاری ازش بر اومد برای اون سربازه کرد ، اینو دیگه نمیشه زیرش زد و واقعا نامردیه اگه بزنیم زیرش .
کلی پول خرجش کرد .
ضمنا اینی که میگید این یارو تو ورزشگاه نبوده کاملا غیر منطقیه !
به هر حال اگرم اینطور که میگید باشه ، به زودی مشخص میشه ، ولی تا بحال هیچ رسانه ای ، اینکه اون یارو تو ورزشگاه نبوده رو اعلام نکرده .
در ضمن مگه فقط همین یه نفر بوده ؟!؟!؟!
1 نفر دیگه هم رفته تو کما !
کلی دیگه هم با چاقو زخمی شدن !
نکنه ساکت تیزی کشیده ؟!!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بی خیال اینکه همه ی مصدوما توی ورزشگاه نبودن شیم بهتره ! اینطور نیست ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (23-05-08)
بابا این طرفدارای پرسپولیس چقدر وحشین!!! (عده ی معدودیشون رو منظورم هست)
اینا یا میاد شیشه میشکوونن یا میان چاقو میزنن یا.....
تازه قهرمان شدن و این کارارو کردن وای به حال اینکه پرسپولیس اونروز می باخت سپاهان باید شکر کنه که باخت خدا همراهشون بود که باختن وگرنه معلوم نبود چند نفر سپاهانی بر میگشتن به دیارشون!!!!
من که اصلا این فوتبال رو تایید نمیکنم!
آخه به خاطر این چیز بی ارزش بیان چاقو بزنن؟!؟!
بابا حالا پرسپولیس قهرمان شد به توی پرسپولیسی که خودتو میکشی ازش دفاع میکنی تشویقش میکنی چی میرسه؟! کاپ که دست اوناست! تو فقط میای چاقو میزنی میری! که چی آخه؟!
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
sAsAn.K (22-05-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من یه سوال از شما دوستانی که فعلا" سنگ سپاهان رو به سینه می زنید دارم : البته این سوال بارها و توسط اشخاص مختلف پرسیده شده .......... پارسال تو نیمه نهایی جام حذفی تو تهران که داور دقیقه 87 برای سپاهان پنالتی مشکوک گرفت و کار به وقت اضافی و اون شکست مفتضحانه پرسپولیس رسید ..... چند تا اصفهانی کشته , زخمی , مفقودالاثر یا ........... شدند ....بابا ما پرسپولیسیها اگر اینقدر که شما می گید وحشی می بودیم که بعد از بردن تیم حریف تماشاچیاشون رو لت پار می کردیم پس اون موقع و بعد از اون باخت خفن باید به اصفهان لشکرکشی می کردیم که ........ !!!!! بابا کلاتون رو قاضی کنید بعد جواب بدید ..... جناب ساکت فقط میخواد اتفاقات دور رفت رو یه جوری تلافی کنه حالا به هر قیمتی .....
من خودم پرسپولیسی بودم ولی فصل قبل و فصل قبلش که پرسپولیس سوم و چهارم شد یادمه مردم اتوبوس های شرکت واحد رو تبدیل به آهن پاره می کردن!!! حالا هم زور 100000 نفر رسیده بود به 100 نفر سپاهانی که اومدن تیمشون رو تشویق کنن!!!! بعدم جام حذفی که شما میگید پرسپولیس 4 تا خورد!!! و اگه اینجام تماشاچیان می خواستند کاری بکنن که دیگه هیچی!!!!
sAsAn.K (22-05-08)
کاربر شهرسختافزار
پرسپولیسی بودی ؟؟!!! حالا چی هستی ؟؟!! یه چیزی رو بدون .... یه پرسپولیسی یا یه استقلالی متعصب هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی به تیمشون پشت نمی کنند !!! میگی نه از ساسان بپرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شیشه شکوندیم ..... جریمه اش رو میدیم ...... خلاف کردیم ... بازم جریمه اش رو میدیم ..... ولی باختمون رو گردن هیچکس نمی ندازیم و مثل یه مرد پای اعتقاداتمون می ایستیم ..... زنده باد افشین امپراطور که یکبار دیگه این احساس رو در ما زنده کرد .
I M A N (23-05-08), M A H R A D (26-05-08), sAsAn.K (22-05-08)
من الان طرفدار هیچ تیمی نیستم وقتی میبینم برادرای همتیمی میزنن مردم رو پای مرگ میبرن دلم میخواد اصلا این تیم منحل بشه که یه همچین تماشاچیایی نداشته باشه!!!!!! حتی استقلال هم حداقل فحش میدن دیگه چاقو نمیزنن!!! بگو ببینم دوست من الان تو پرسپولیسی هستی با این تعصبت اگه بابات بین افرادی بود که چاقو خورده بود یا چشش کور شده بود بازم این تعصب رو داشتی!؟ راستی شیشه میشکونی تیمت جریمه میده چاقو بزنی میای خودت جریمه بدی؟! به نظر من تمام بازی های پرسپولیس باید پشت در بسته باشه سپاهان تماشاچیاش یه غللط کوچیک کردن دهنش سرویس شد الان پرپسولیسیا قصد قتل عمد داشتن!!!! نمیشه از اینا گذشت! قهرمانی حق پرسپولیس بود ولی به چه قیمتی برای تنبیه این تماشاچیا یا باید یه فصل کامل پرسپولیس بی تماشاچی باشه که اونوقت باز مردم میریزن مغازه آتیش میزنن و .... یا از پرپسپولیس 10 امتیاز کم کنن!!!!
آخرین ویرایش توسط Quick در تاریخ 22-05-08 انجام شده است
sAsAn.K (22-05-08)
SSA Super V.I.P
ببینید دوستان ، بازی سپاهان و پرسپولیس که 4 - 1 سپاهان بازی رو برد بزارید یه مثال براتون بزنم .
یکی از بچه ها رفته بود تهران بازی رو ببینه و وسط سپاهانی ها نشسته بوده .
گفت یکی از سپاهانی ها پا شد رفت نشست وسط پرسپولیسی ها ! ، با پیرهن زرد و پرچم زرد !
گفت تا آخر بازی پرسپولیسی ها نگاشم نمی کردن ، دیگه چه برسه به اینکه بخوان حرفی بهش بزنن .
حالا دلیلشو من نمی دونم .
ولی مطمئن باشید وضع امثال فرق داشت ، تماشاچی بیشتر اومده بود ، حال و هوای بازی فرق داشت ، بحث بحث قهرمانی بود و ...
ضمنا murizaki_2000 عزیز ، انقدر پست سر ساکت بد حرف نزن .
حاج ساکت خیلی آدم خوبی هست ، همین نوید کیا که یکی از بهترین بازی کن های ایرانه ، گفته اگه ساکت نبود من عمرا تو سپاهان نبودم ، می گفت فقط به خاطر ساکت که تو سپاهان مونده .
همون که گفتم ، ساکت فقط دنبال اینه که حق تیمشو بگیره ، مطمئن باشید ، همین و بس .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Quick (23-05-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان عزیز ..... این حرفهای شما کاملا" مطالبی رو که من گفتم تایید می کنه !!!! تماشاچی همون تماشاچی بوده .... تعدادشون کمتر اگه نبود بیشتر از پارسال نبود !!!! در ضمن پارسال هم بازی سر قهرمانی بود .... پس به نظر شما از پارسال تا امسال چه به روز اون تماشاچیها اومده که یهو اینقدر وحشی شدند ؟؟؟!! از کجا معلوم این دوستان عزیز چاقوکش اجیر نشده باشند ؟؟؟!!! اگر قرار بر این حرفها بود که پارسال باید بدتر از اینها می شد ....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه شما جناب ساکت رو یه جور شناختید و بنده یه جور دیگه ..... به هر حال اختلاف سلیقه است دیگه ... مساله اینه که زور سپاهان به پرسپولیس نرسید و برای همین دارند زور می زنند جور دیگه قهرمان بشند !!!
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 23-05-08 انجام شده است
|
|
SSA Super V.I.P
دوست خوبم ، قهرمانی پارسال فرق داشت با امسال ، اون سر جام حذفی بود و این یکی سر لیگ .
نمی دونم چه اسراریه که بگیم این ساکت بد بخت آدم اجیر کرده که به سپاهانی ها چاقو بزنن !
همچنین نمی دونم چه اصراری دارید که بگید ساکت آدم بدیه !
این که زور سپاهان به پرسپولیس نرسید یه حرف کاملا غیر منطقیه .
سپاهان ازش امتیاز کم شد ، مثل پرسپولیس ، فقط 10 تا بازی بیرون از خونه بازی کرد ! ، مربیش عوض شد ، بازیکنا در فواصلی روحیشونو از دست دادن ، مصدوم زیاد داشت و ...
پس کاملا غیر منطقیه که بگیم سپاهانی که نایب قهرمان آسیا شده زورش به پرسپولیس نرسید !
قبول داری اینو ؟!
ضمنا یاد و خاطره ی پدر بزرگوار شما و امثال ایشون که ایستادگی کردن ، همیشه در قبل و ذهن ما خواهد بود عزیز . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (23-05-08)
پرسپولیسی گرامی!!! اولا من مجبور نیستم به شما دروغ بگم چون هیچ نفیی نداره میتونید از bamy - mahdibassam که دو کاربر انجمن هستند و همکلاسی های من هم هستند بپرسید که من 4 سال طرفدار چه تیمی بودم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد جامه حذفی هم وقتی مقاومت بیاد استقلال رو 2-0 ببره به نظرت این جام اصلا ارزش داره؟ فقط به خاطر آسیا تیم ها روش وقت میزارن!!! همه لیگ براشون مهمه!!! معلومه توی اون جام کاری نمی کنن!
در مورد پدر بزرگوار شما که هم که توی جنگ تحمیلی به شمهادت رسیدن بگم که ایشون روی مملکت و ناموس و مردمش تعصب داشت! این تعصب ارزشمنده! شما روی چی تعصب داری؟ روی یه تیمی که برادرای همتیمیت چاقو میکشن و اقلیت های دیگه رو ناقص میکنن! هیچ میدونید اگه چاقو به تهال کسی بخوره تهالش رو در میارن؟! تهال وظیفه ی ساخت گلبول های قرمز و.... رو داره!!
در مورد اجیر کردنم بگم که اگه کسی این کار رو کرده باشه دیگه باید فاتحه ی فوتبال ایران رو خوند!!!!
سپاهان هم زورش به پرسپولیس نرسید چون طرفدارای پرسپولیس می زنن میکشنشون!!! خدا خیلی سپاهانی ها رو دوست داشت که گذاشت دقیقه ی 96 گل بخورن!!!! وگرنه که هیچ زرد پوشی زنده بیرون نمیرفت اون روز!!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks