ندود فوتبال را کنار می گذارد!

«پاول ندود» ستاره یوونتوس اعلام کرد: ترجیح می دهد به جای پذیرفتن محرومیت 5 مسابقه از فوتبال خداحافظی کند.

به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» به نقل از «یورو اسپورت»، این ستاره ملی جمهوری چک، بازی هایش را در سری B ایتالیا همراه با تیم یوونتوس ادامه می داد و روز جمعه در بازی با جنوا با کارت قرمز از بازی اخراج شد. این هافبک تیم یوونتوس متهم توهین به داور و لگد کردن پای اوست.

ندود اتهام هایی را که در گزارش داور به آن اشاره شده را رده کرد. وی به نماینده خود گفت: «زیدان را به خاطر ضربه زدن با سر تنها 3 بازی محروم، من چه کاری کرده ام باید 5 بازی محروم شود. اگر سیاست این است فوتبال را کنار می گذارم».

در همین حال باشگاه یوونتوس اعلام کرده است: «به این جریمه اعتراض خواهد کرد».

رایولو به گازتا دلواسپورت گفت: « ندود به من گفته این رای را قبول نخواهد کرد و فارینا داور بازی یک دروغگو است. او نه به داور توهین کرده و پایش را لگد نکرده است. اگر هم این اتفاق افتاده تصادفی است».

در همین حال «جاناتان زبینا» مدافع یوونتوس هم اعلام کرد: «در صورتی که تماشاچیان به هو کردن او ادامه دهند، این باشگاه را ترک خواهد کرد. این بازیکن سیاه فرانسوی توسط هواداران یووه متهم به کم فروشی در بازی ها شده است».

زبینا گفت: «من حداکثر تلاش خودم را می کنم، اولین نفر به سر تمرین می آیم و آخرین نفری هستم که زمین را ترک می کنم. او در مورد مشکلات جسمی که باعث این عملکرد شده است».

وی گفت: «من دوست دارم به بازی خود ادامه دهم، اما با این وضعیت نمی توانم. من می دانم مردم پول می دهند بلیت می خرند و حق دارند همه چیز بگویند، اما من این موقعیت را در بلند مدت نمی توانم تحمل کنم و به جای دیگری خواهم رفت».