-
RE: اخبار ورزشی...
مسابقات شطرنج قهرماني منطقه شش دانشگاه آزاد برگزارشد
مسابقات شطرنج قهرماني منطقه شش دانشگاه آزاد اسلامي با حضور ۹تيم از دانشجويان دختر دانشگاههاي شهرستانهاي استان خوزستان به مدت سه روز در پنج دور به روش سوئيسي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد مسجدسليمان برگزارشد.
در اين مسابقات كه واحدهاي دانشگاههاي آزاد اهواز، اميديه، ماهشهر، دزفول، شوشتر، ايذه، رامهرمز، بهبهان و مسجدسليمان شركت داشتند در گروه تيمي، ماهشهربا ۱۰۰۵امتيازاول شد واميديه و مسجدسليمان دوم و سوم شدند.
در رده انفرادي، زينب شكاري از رامهرمز، فرناز نصيرپوراز اهواز و سيمين ابراهيمي از ماهشهر به ترتيب مقام اول تا سوم را به دست آوردند.
ایرنا...
-
"يحيي گل محمدي": مقابل پرسپوليس با خاطراتم مبارزه ميكنم
يحيي گل محمدي" گفت: در بازي روز يكشنبه مقابل پرسپوليس به خاطر تعهدي كه به صباباتري دارم بايد با تمام توانم بازي كنم و قطعا نيز همين كار را خواهم كرد.
بازيكن تيم صبا باتري تهران در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: تيم صباباتري در فصل جاري با فراز و نشيبهايي مواجه بوده اما من اميدوارم كه بتوانيم مقابل پرسپوليس بازي قابل قبولي انجام دهيم.
مدافع سابق پرسپوليس ادامه داد: براي من بازي كردن مقابل تيم پرسپوليس به نوعي حكم مبارزه كردن با خاطراتي دارد كه طي ۸سال حضور در اين تيم داشتهام اما قطعا اين خاطرات نميتواند تاثيري روي عملكردم داشته باشد.
گل محمدي درباره تصميم خودش براي ادامه دادن به فوتبال در سطح باشگاهي گفت: اگر قراردادم با تيم صباباتري تمديد نشود احتمال دارد در پايان فصل از فوتبال خداحافظي كنم. البته اين در شرايطي است كه پيشنهاد خوبي در زمينه مربيگري داشته باشم.
وي درباره غيبت ۷بازيكن تيم پرسپوليس در بازي با صباباتري افزود: در مجموع پرسپوليس بهتر از فصل گذشته بازي ميكند اما اين تيم نبايد به مساوي كردن عادت كند و من فكر ميكنم غيبت بازيكنان پرسپوليس كه حداقل ۵نفر آنها از بازيكنان اصلي تيم هستند، براي آنها مشكل آفرين باشد.
گل محمدي در پايان گفت: برخلاف برداشتهايي كه از مصاحبه اخيرم شده بايد بگويم كه من همواره براي علي كريمي به عنوان يك بازيكن تاثيرگذار و بي حاشيه احترام قائل بودهام. علي از دوستان خوب من بوده و خواهد بود و ما هيچ مشكلي با هم نداريم اما نميدانم چرا از حرفهاي من اينگونه برداشت شده است.
ایرنا...
-
بازيهاي آسيايي - وزنهبردار سوري فاتح مدال طلاي دسته ۱۰۵كيلوگرم شد
احد جوغيلي" وزنه بردار اهل سوريه، مدال طلاي رقابتهاي وزنه برداري دسته ۱۰۵كيلوگرم مردان در چارچوب پانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي را از آن خود كرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از دوحه، وزنه بردار ۲۲ساله سوري روز چهارشنبه با مهار وزنه ۱۷۰كيلوگرم در يك ضرب و ۲۲۲كيلوگرم در حركت دو ضرب، با مجموع ۳۹۲كيلوگرم به مدال طلا دست يافت.
در اين وزن، "محمد الجعفري" از عراق با حد نصاب ۳۹۱كيلوگرم نقره گرفت و وزنه بردار قزاقستاني "باخيت آكمتوف" با مجموع ۳۸۸كيلوگرم، مدال برنز رابه گردن آويخت.
رقابتهاي دسته بالاي ۱۰۵كيلوگرم تا ساعتي ديگر با حضور حسين رضازاده از ايران در دوحه آغاز ميشود.
-
خواندني هاي روز پنجم بازيهاي آسيايي
هارم علي» وزنهبردار عراقي، اولين مدال كشورش را در دسته 77 كيلوگرم وزنهبرداري به دست آورد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشي» ، او اين مدال برنز را به همه مردم عراق از شمال تا جنوب تقديم كرد. او گفت: «اميدوارم اين مدال، اشك مردم عراق را خشك كند و اميدوارم كه مردم عراق را شاد كرده باشم».
او از حمايت تماشاچياني كه در بلند كردن 341 كيلوگرمي در مجموع او را تشويق كردند تشكر كرد و گفت آنان واقعا به من انگيزه دادند. ركورد او برابر با وزنهبردار كرهاي بود كه مدال نقره گرفت ولي به علت 11 گرم اضافه وزن نسبت به وزنه برداري كرهاي مدال برنز را به دست آورد.
سايت بازيها که او را شيردل عراق خوانده بود گفت: «به رغم اينكه اهل كردستان عراق است در جنوب عراق كه امنتر بوده تمرين ميكرده و اين مدال را به همه مردم زجرديده عراق تقديم ميكند.»
در بيليارد تك نفره مردان ، دو هندي به فينال رسيدند و مدال طلا و نقره اين رشته را براي كشورشان تضمين كردند.
وزنهبردار دسته 75 كيلوگرم زنان چين با كسب مدال طلاي اين دسته نهمين مدال طلاي وزنهبرداري از 10 مدال ممكن را به دست آورد و در مجموع با 272 كيلوگرم 2 كيلوگرم ركورد اين دسته را شكست. اين مدال، يكصد و يكمين مدال وزنهبرداري چين در بازيهاي آسيايي از زمان نخستين حضور آنان در وزنهبرداري در بازيهاي آسيايي در سال 1974 در تهران بود. 65 عدد از اين مدالها طلا بوده كه چين را ركورددار قرن كرده است.
اين دوازدهمين مدال وزنهبرداري چين در دوحه بود كه ركورد مدالهاي وزنهبرداري آنها را در بازيهاي 1994 هيروشيما شكست اين در حالي است كه هنوز رقابتهاي پنج وزن وزنه برداري نيز باقي است.
استاديوم خليفه كه مراسم افتتاحيه در آن برگزار شده بود با تلاشي 32ساعته و توسط گروهي ويژه ، براي برگزاري مسابقات در نيمه شب دوشنبه حاضر شد كه سريعترين زمان حاضر كردن زمين استاديوم افتتاحيه بازيهاي المپيكي تاكنون است. تا پيش از اين المپيك سيدني با چهل ساعت سريعترين ركورد را در اختيار داشت. در المپيك آتن نيز حاضر كردن زمين حدود شصت ساعت طول كشيد.
براي سومين بار در تاريخ رقابتهاي ژيمناستيك بازيهاي آسيايي امتياز سه نفر براي كسب مدال طلا مساوي شد. توميتاي ژاپني، كيم سو از كره جنوبي و جونگ چول از كره شمالي هر سه 375/15 امتياز كسب كردند تا مدال طلا بين اين سه نفر تقسيم شود. توميتاي ژاپني در بازيهاي آسيايي 2002 بوسان هم مدال خود را با يك كرهاي تقسيم كرد و اين دومين بار بود كه اين اتفاق براي او ميافتاد.
چين در روئينگ همه رشتههايي كه به نيمه نهايي رسيده بود به جز يك رشته موفق به كسب مدال طلا شد.
«ميران» با ضربه فني كردن حريف خود در نيمه نهايي در كمتر از يك دقيقه و كسب پنج مدال در بازيهاي آسيايي كه اولين آنها در سال 1994 بوده است، دو ركورد از خود به جا گذاشت اما هنوز موفق به كسب مدال طلا نشده است.
تيم بسكتبال قطر هم با سومين پيروزي پياپي برابر اردن در صدر گروه E قرار گرفت و فردا با ايران ديدار ميكند.
ما ديروز در ردهبندي مدالها با چهار نقره و يك برنز در رده شانزدهم قرار گرفتيم، چين با 60 طلا، 31 نقره و 13 برنز و مجموع 104 مدال، اول؛ ژاپن با 17 طلا، 20 نقره و 25 برنز دوم است و كره جنوبي با 13 طلا، 17 نقره و 32 برنز، سوم است.
كشورهاي سنگاپور، هنگكنگ، اندونزي، مالزي، سوريه و عربستان هر كدام تنها با يك طلا پيش از ما هستند.
بازتاب...
-
تعويق تصميم گيري فيفا در مورد فوتبال ايران
جام جم آنلاين : سپ بلاتر ، رئيس فدراسيون بين المللي فوتبال « فيفا » روز چهارشنبه 6 دسامبر اعلام كرد ، فيفا تصميم گيري جدي درباره تعليق تيم ملي فوتبال ايران را تا روز سه شنبه هفته آينده به تعويق انداخته است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه ، سپ بلاتر پس از جلسه روز چهارشنبه کميته اجرايي فيفا گفت ، هنوز يک پرسش بدون پاسخ باقي مانده است و آن مساله رياست فدراسيون فوتبال ايران است.
او افزود ، تصور مي کنم تا روز 12دسامبر ، در پايان بازي هاي آسيايي قادر به حل و فصل اين مساله خواهيم بود.
سپ بلاتر تاكيد كرد ، اگر اين مساله حل و فصل نشود تيم ملي فوتبال ايران نمي تواند در دور آتي جام ملتهاي آسيا که قرعه کشي آن 19 دسامبر برگزار خواهد شد ، شرکت کند.
سب بلاتر گفت ، ما اميدواريم که اين مساله در جريان چند روز آينده حل و فصل شود زيرا هدف ما تعليق تيم ملي فوتبال ايران نيست بلکه هدف فيفا اجازه دادن به ايران براي شرکت در مسابقات جام ملتهاي آسيا است.
-
تماس ساعي با ضرغامي
شنيده شد هادي ساعي تکنواندو کار ايراني که در مسابقات دوحه حضور دارد در تماسي تلفني با ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيما گفتگو کرد.
ضرغامي در اين گفتگو ضمن آرزوي موفقيت براي وي گفت : ملت ما منتظر پيروزي و کسب مدال طلا توسط شماست و اميدوارم با تلاش مضاعف مردم را خوشحال کنيد.
جام جم آنلاین..
-
تيم فوتبال اميد ايران روز شنبه به مصاف چين ميرود
با پايان يافتن مرحله مقدماتي مسابقات فوتبال پانزدهمين دوره بازيهاي آسيايي ۲۰۰۶دوحه قطر، هشت تيم صعودكننده به مرحله يك چهارم نهايي مشخص شدند.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايران به دوحه، تيمهاي چين، ايران، ازبكستان، عراق، كره جنوبي، كره شمالي، تايلند و قطر هشت تيمي هستند كه به مرحله يك چهارم پاياني اين پيكارها صعود كردهاند.
رقابتهاي اين مرحله از روز شنبه آينده با انجام چهار ديدار آغاز خواهد شد تا چهره تيمهاي صعودكننده به مرحله نيمه نهايي مشخص شود.
برنامه مرحله يك چهارم نهايي اين مسابقهها به شرح زير است:
* تايلند - قطر
* چين - ايران، ساعت ۱۶به وقت محلي در ورزشگاه الريان
* ازبكستان - عراق
* كره جنوبي - كره شمالي
---> تيم فوتبال اميد ايران.مصاف چين.ايرنا.
-
خواندنيهای روز پنجم بازي های آسيايي
«حسين رضازاده»، تنها با چهار حركت مدال طلاي بازيهاي دوحه را به دست آورد. وي هدف خود را كسب طلاي ديگري از المپيك پكن و شكست ركورد جهان در آنجا عنوان كرد و گفت كه تنها براي كسب طلا به دوحه آمده بود و به همين دليل از دو حركت بعدي انصراف داد.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» ازبكستان اولين و دومین مدال طلاي خود در بازيهای آسیایی را پشت سر هم در یک روز و در روئينگ به دست آورد.
چين تايپه هم اولين و دومین مدال طلاي خود را در اين دوره از مسابقات در یک روز در تنيس به دست آورد.
قزاقستانيها در مسابقات تايم تريل تيمي دوچرخه سواری كه پس از دوازده سال دوباره در بازيهاي آسيايي برگزار ميشد، باز هم عنوان قهرماني قبلي خود را تكرار كردند، ايرانيها قهرمان آسيا، دوم شدند و ژاپن قهرمان چهار دوره رقابتها، برنز گرفت. كرهايها كه در سال 2006 قهرمان آسيا شده بودند در رده چهارم قرار گرفتند.
تيم واترپولو عربستان كه نخستين بازي تاريخ بازيهاي آسيايي خود را برگزار كرد با نتيجه جالب 19 بر 9 هنگكنگ را شكست داد. عربستان در حالي اين بازي را برد كه تا پايان زمان سوم دو تيم مساوي بودند. هنگكنگيها از قدرت بدني بازيكنان عربستاني تعجب كرده بودند.
تيم واترپولوي ايران هم قزاقستاني را متوقف كرد كه مدافع عنوان قهرماني بازيهاست و اين در حالي بود كه ايران تا دقايق پاياني 10 بر 8 از حريف خود پيش بود و سرانجام بازي با نتيجه 10 ـ 10 به پايان رسيد. دو اشتباه ايرانيها در وقتهاي اضافي بود كه دو گل را به قزاقها تقديم كرد و اين تساوي به رغم شايستگي بچههاي ايران و عملكرد بهتر آنان بود كه تا پايان زمان دوم از حريف 5 بر 3 عقب بودند. محسن رضواني، كاپيتان تيم واترپلو ايران با حضور در پنجمين دوره بازيهاي آسيايي، تنها ورزشكار ايراني نام گرفت كه به اين ركورد دست يافته است.
تيم اسبسواري قطر هم كه توسط فرانسويها تمرين داده شده با كسب مقام دوم در روز اول مسابقات سه روزه درساژ باعث شوكه شدن همه شد. ژاپنيها در اين رشته در روز اول، در مقام نخست قرار گرفتند.
«محمد الجعفري» وزنهبردار 105 كيلوگرم عراقي هم موفق شد دومين مدال عراق را به رنگ نقره در اين دسته به دست آورد. در اين دسته وزنهبردار سوري، طلا گرفت.
«موشوانگ شوانگ» وزنهبردار دسته 75+ كيلوگرم وزنهبرداري در رقابتي نزديك و حساس با رقيب كرهاي موفق شد ششمين مدال طلاي وزنهبرداري زنان چين را با شكستن ركورد دنيا به دست آورد. تيم وزنهبرداري چين در دو قسمت زنان و مردان تاكنون 10 مدال طلا و 4 نقره به دست آورده است.
«ژانگ نان» چيني ژيمناستكار نوجوان اين كشور موفق شد تا صدمين مدال طلاي چين در ژيمناستيك بازيهاي آسيايي را به دست آورد. چند دقيقه بعد، «يانگ وي» در مردان نيز يك طلاي ديگر را براي چين به دست آورد. اين هشتمين مدال طلاي وي بود كه او را در كنار يك چيني ديگر، ركورددار مدال ژيمناستيك بازيهاي آسيايي كرد. آخرين مدالهاي ژيمناستيك ديروز تقسيم شد.
در كبدي بازيكنان ايران با اعتراض داور را متهم به حقخوري كرده و به مربي خود نيز اعتراض كردند. آنها بر اين باورند كه مربي دير آمده بود و پس از آمدن، حالت دفاعي آنها را به هجومي تبديل كرده كه باعث به هم خوردن تمركز بازيكنان شده است.
تيم بسكتبال مردان قزاقستان در ديداري تماشايي 80 بر 75 لبنان را شكست داد كه در ردهبندي فدراسيون جهاني بكستبال 24 است و بعد از چين دومين تيم آسيايي است. «فادي الخطيب» بهترين بازيکن لبنان به رغم رنج کشيدن از آسيب ديدگي بازي قبلي در ناحيه کمر در اين بازي هم به ميدان رفت اما موفق نشد از شکست تيمش جلوگيري کند.
تيم سپك تاكراي تايلند سومين قهرماني پياپي خود را در رقابتهاي سپك تاكراي مردان بازيهاي آسيايي پس از قهرماني در سالهاي 1998و 2002 به دست آورد و ركورددار شد.
در فوتبال تيم ژاپن با شكست دو بر يك برابر كره شمالي حذف شد.
در پايان روز ششم چين با 76 طلا، 41 نقره و 18 برنز اول، ژاپن با 22 طلا، 24 نقره و 34 برنز دوم و كره جنوبي با 15 طلا، 22 نقره و 41 برنز در مکان سوم قرار گرفتند.
ايران هم با 1 طلا، 5 نقره و 1 برنز در مکان پانزدهم جدول رده بندي قرار گرفت.
بازتاب...
-
۱۶ تيم مرحله يک هشتم نهايی ليگ قهرمانان مشخص شدند
رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا در فصل 2006-2007 شب آخر خود را در مرحله گروهي پشت سر گذاشت و تیم های چلسی، بارسلونا، بایرن مونیخ، اینترمیلان، لیورپول، آیندهون، والنسیا، رم، لیون، رئال مادرید، منچستریونایتد، سلتیک، آرسنال، پورتو، میلان و لیل موفق شدند به دور يک هشتم نهايي و حذفي ليگ قهرمانان اروپا صعود کنند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» به نقل از «رویترز»، منچستریونایتد موفق شد با پیروزی 3 بر یک برابر بنفیکا به مرحله بعدی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند، یونایتدها در فصل قبلی لیگ قهرمانان در همین مرحله توسط همین تیم پرتغالی حذف شده بودند.
آنها موفق شدند پیش از پایان نیمه نخست با گل ویدیچ مدافع صربستانی خود بازی را به تساوی کشانده و پس از نبردی سنگین در نیمه دوم با گل های دقیقه 61 و 75 رایان گیگز و لوئیس ساها حریف پرتغالی خود را شکست دهند.
شکست بنفیکا باعث حذف یک تیم صاحب سبک از لیگ قهرمانان و رفتن آن به جام یوفا شد، در گروه F منچستریونایتد به مقام نخست دست یافت و سلتیک که صعودش از قبل حتمی شده بود در برابر اف سی کپنهاگن 3 بر یک مغلوب شد.
یونایتدها که تنها با یک تساوی هم صعود خود را قطعی می کردند، کاملا شایسته این برد بودند. باشگاه های انگلیسی در روز چهارشنبه واقعه ای تاریخی را در لیگ قهرمانان اروپا رقم زدند و هر 4 تیم با صدرنشینی در گروه های خود به مرحله بعد راه یافتند. البته با محاسبه سلتیک، 5 تیم بریتانیایی در میان 16 تیم منتخب دور حذفی حاضر هستند.
این نخستین بار است که چهار باشگاه يک کشور با صدرنشینی در گروه های خود به مرحله بعد می روند. چلسی پیش از آن با شکست 2 بر صفر لفسکی صوفیه با 13 امتیاز در صدر گروه A و بالاتر از بارسلونا به مرحله بعد صعود کرد.
لیورپول که در سال 2005 قهرمان اروپا شد، با 13 امتیاز در صدر گروه C قرار گرفت و به دور بعد صعود کرد.
آرسنال هم پس از تساوی بدون گل با پورتو با 11 امتیاز، هم امتیاز با این تیم و به خاطر عملکرد بهتر در بازی های مستقیم در صدر گروه G قرار گرفته و به مرحله بعد صعود کرد.
دینامو کیف برابر رئال مادرید به تساوی 2-2 رسید و لیون با استوابخارست 1-1 مساوی کرد، هامبورگ سرانجام موفق شد یک پیروزی به دست آورد و 3 بر 2 آ ایی ک آتن را شکست داد و میلان نیز در زمین خود با دو گل مغلوب تیم فرانسوی لیل شد!
همچنين تيم هاي وردربرمن، زسکا مسکو، شاختار دونتسک، بنفيکا هم با حذف از ليگ قهرمانان به جام يوفا وارد شدند.
رایان گیگز با به ثمر رساندن اولین گل اروپایی خود در این بازی ها اولین بازیکنی شد که در تاریخ لیگ قهرمانان در 12 فصل متوالی موفق به گلزنی شده است.
در جدول گلزنان دیدیه دروگبا، کاکا و مورنیتس با 5 گل در صدر قرار دارند و کراچ، ديکا، پيزارو، ساها و نيستلروي با 4 گل در رقابت شديدي با هم براي رسيدن به جمع برترين گلزنان ليگ قهرمانان قرار دارند.
بازتاب...
-
ندود فوتبال را کنار می گذارد!
«پاول ندود» ستاره یوونتوس اعلام کرد: ترجیح می دهد به جای پذیرفتن محرومیت 5 مسابقه از فوتبال خداحافظی کند.
به گزارش خبرنگار «بازتاب ورزشی» به نقل از «یورو اسپورت»، این ستاره ملی جمهوری چک، بازی هایش را در سری B ایتالیا همراه با تیم یوونتوس ادامه می داد و روز جمعه در بازی با جنوا با کارت قرمز از بازی اخراج شد. این هافبک تیم یوونتوس متهم توهین به داور و لگد کردن پای اوست.
ندود اتهام هایی را که در گزارش داور به آن اشاره شده را رده کرد. وی به نماینده خود گفت: «زیدان را به خاطر ضربه زدن با سر تنها 3 بازی محروم، من چه کاری کرده ام باید 5 بازی محروم شود. اگر سیاست این است فوتبال را کنار می گذارم».
در همین حال باشگاه یوونتوس اعلام کرده است: «به این جریمه اعتراض خواهد کرد».
رایولو به گازتا دلواسپورت گفت: « ندود به من گفته این رای را قبول نخواهد کرد و فارینا داور بازی یک دروغگو است. او نه به داور توهین کرده و پایش را لگد نکرده است. اگر هم این اتفاق افتاده تصادفی است».
در همین حال «جاناتان زبینا» مدافع یوونتوس هم اعلام کرد: «در صورتی که تماشاچیان به هو کردن او ادامه دهند، این باشگاه را ترک خواهد کرد. این بازیکن سیاه فرانسوی توسط هواداران یووه متهم به کم فروشی در بازی ها شده است».
زبینا گفت: «من حداکثر تلاش خودم را می کنم، اولین نفر به سر تمرین می آیم و آخرین نفری هستم که زمین را ترک می کنم. او در مورد مشکلات جسمی که باعث این عملکرد شده است».
وی گفت: «من دوست دارم به بازی خود ادامه دهم، اما با این وضعیت نمی توانم. من می دانم مردم پول می دهند بلیت می خرند و حق دارند همه چیز بگویند، اما من این موقعیت را در بلند مدت نمی توانم تحمل کنم و به جای دیگری خواهم رفت».