"يحيي گل محمدي": مقابل پرسپوليس با خاطراتم مبارزه ميكنم
يحيي گل محمدي" گفت: در بازي روز يكشنبه مقابل پرسپوليس به خاطر تعهدي كه به صباباتري دارم بايد با تمام توانم بازي كنم و قطعا نيز همين كار را خواهم كرد.
بازيكن تيم صبا باتري تهران در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس افزود: تيم صباباتري در فصل جاري با فراز و نشيبهايي مواجه بوده اما من اميدوارم كه بتوانيم مقابل پرسپوليس بازي قابل قبولي انجام دهيم.
مدافع سابق پرسپوليس ادامه داد: براي من بازي كردن مقابل تيم پرسپوليس به نوعي حكم مبارزه كردن با خاطراتي دارد كه طي  ۸سال حضور در اين تيم داشتهام اما قطعا اين خاطرات نميتواند تاثيري روي عملكردم داشته باشد.
گل محمدي درباره تصميم خودش براي ادامه دادن به فوتبال در سطح باشگاهي گفت: اگر قراردادم با تيم صباباتري تمديد نشود احتمال دارد در پايان فصل از فوتبال خداحافظي كنم. البته اين در شرايطي است كه پيشنهاد خوبي در زمينه مربيگري داشته باشم.
وي درباره غيبت  ۷بازيكن تيم پرسپوليس در بازي با صباباتري افزود: در مجموع پرسپوليس بهتر از فصل گذشته بازي ميكند اما اين تيم نبايد به مساوي كردن عادت كند و من فكر ميكنم غيبت بازيكنان پرسپوليس كه حداقل  ۵نفر آنها از بازيكنان اصلي تيم هستند، براي آنها مشكل آفرين باشد.
گل محمدي در پايان گفت: برخلاف برداشتهايي كه از مصاحبه اخيرم شده بايد بگويم كه من همواره براي علي كريمي به عنوان يك بازيكن تاثيرگذار و بي حاشيه احترام قائل بودهام. علي از دوستان خوب من بوده و خواهد بود و ما هيچ مشكلي با هم نداريم اما نميدانم چرا از حرفهاي من اينگونه برداشت شده است.
ایرنا...

Bookmarks