"ترزهگه" فوريه تصميم ميگيرد
--------------------------------------------------------------------------------
داويد ترزهگه انگيزه اي براي بازي در سري B ندارد و اعلام كرده براي فصل آينده تنها در صورتي قراردادش را با يوونتوس تمديد ميكند كه اين تيم پنانسيل فتح سري A را داشته باشد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، ترزهگه كه پس از پشت سر گذاشتن چند هفته مصدوميت از جمعه و در ديدار مقابل چزنا ميتواند تيمش را همراهي كند در خصوص وضعيتش گفت: "نسبت به قبل بسيار بهتر هستم. از سه شنبه تمريناتم را با ساير بازيكنان شروع كردم و هيچ مشكلي ندارم.
تصميم با دشام است كه جمعه بازي كنم يا خير؟ طبيعي است من هم مثل ساير بازيكنان اصلاً از بازي در رقابت هاي سري B راضي نيستم. سطح رقابت ها بسيار پايين است. با اين وجود با اتفاقاتي كه رخ داد هيچ چارهاي جز تجربه حضور در اين بازي ها را نداشتيم.
هم اكنون براي صعود شرايط بسيار خوبي داريم. در ماه فوريه پدر و مدير برنامههايم به ايتاليا خواهند آمد تا با مسوولان يوونتوس شرايط را بررسي كنيم، اما قبل از آن بايد بدانيم باشگاه براي فصل آينده چه برنامههايي خواهد داشت.
براي سري A به چند خريد بزرگ احتياج داريم. امسال هفت يا هشت بازيكني كه حضورشان مهم بود به همراه مربي از تيم خارج شدند و براي رسيدن به بالاترين سطح بايد جاي خالي آنها را پر كنيم.
اکنون هفت سال است كه در يوونتوس حضور دارم و در اين مدت چهار بار اسكودتو را فتح كرده ام. بنابراين طبيعي است كه از اين وضعيت راضي نباشم."
انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

Bookmarks