D J V A H I D (08-04-09), Moein (08-04-09)

کاربر شهرسختافزار

مجتبي جباري از فردا در تمرينات استقلال شرکت مي کند در پايان جلسه کميته انضباطي امروز باشگاه استقلال قرار شد، مجتبي جباري هافبک اين تيم از فردا در تمرينات تيمي شرکت کند. به گزارش ايرنا، مجتبي جباري که بعد از ناراحتي از تعويضش در بازي مقابل الاتحاد عربستان از همراهي تيم محروم شده و منتظر اعلام راي کميته انضباطي باشگاه بود از فردا در تمرينات تيم شرکت مي کند. در جلسه ي کميته انضباطي باشگاه استقلال که بعد از ظهر امروز برگزار شد، مجتبي جباري به پرداخت 20 ميليون جريمه نقدي محکوم شد. وي در جلسه امروز کميته انضباطي بار ديگر از مسوولان باشگاه عذرخواهي کرد.
D J V A H I D (08-04-09), Moein (08-04-09)
| 
          | 

عضو VIP شهرسختافزار

20 میلیون حقش نبود جریمه بشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بود ؟ نبود... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

کاربر شهرسختافزار

فکر کنم اونها نتایج ضعیف استقلال رو به خاطر نبود جباری احساس کردن این جریمیه فقط به خاطر بی انضباطی نبوده.
خوب اگر اینطور باشه حق دارن الان ببینین مثلا علی کریمی بازی ساز پرسپولیس هست که اگه نباشه کمی تیم اشفته میشه..
تاکید میکنم این نظر شخصی من بود
به نظر من خیلی آدم تو ایران هست که میتونه هافبک خوبی باشه
اما یه ایران داریم و یه استقلال .. لیاقت و ارزش این دو تا بیشتر یا وجود جباری.
درسته بازیکن خوبی بوده و خیلی کمک استقلال کرده اما این دلیلی برای این کاریش نمی تونه باشه..
این کار اون فقط باعث بدتر شدن روحیه بازیکنان تیم شد که نتیجه اش هم نتیجه نگرفتن تو جام باشگاه های اسیاست
با برگشتش همه چیز تموم میشه؟
کسی میدونه؟!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks