I M A N (21-05-08)
آیا قهرمانی پرسپولیس به کابوس مبدل خواهد شد !؟!؟!؟!
احتمال کسر امتیاز در پی شکایت سپاهان
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهنظر ميرسد حاشيه جديدي در انتظار فوتبال ايران باشد
[مسوولان باشگاه فولاد مباركه سپاهان درپي حوادث ديدار اين تيم مقابل پرسپوليس و بهوجود آمدن مشكلاتي براي هواداران اين تيم از جمله به كما رفتن يك نفر، آسيب ديدگي يك نفر ديگر از ناحيه چشم كه احتمال از دست دادن بينايي وجود دارد و چاقو خوردن تعدادي ديگر، با استناد به گزارش اورژانس و پليس قصد ارائه شكوائيه به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال را دارن
باقري، مدير روابط عمومي باشگاه سپاهان در گفتوگو با دنياي اقتصاد گفت: ما به دنبال احقاق حق خود و هوادارانمان هستيم، هواداران ما در اين ديدار صدمه ديدند و ما به محض آماده شدن شكوائيه آن را به كميته انضباطي ارائه ميكنيم و خواهان كسر امتياز از پرسپوليس هستيم
از سوي ديگر احمدي، مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس گفت: من خبر را از شما ميشنوم، اگرچه معتقديم قهرماني به هر قيمتي ارزشمند نيست، اما اگر تخلفي صورت گرفته باشد، ملزم هستيم جريمه آن را بدهیم
هوشنگ نصيرزاده كارشناس مسائل داوري و انضباطي هم در گفتوگو با دنياي اقتصاد با اشاره ماده ۷۱ آييننامه انضباطي كه هرگونه اتفاق در داخل و خارج ورزشگاه را قبل، همزمان و بعد از مسابقه قابل پيگيري و شكايت است و طبق ماده ۳۲ ميتوان با جرايم از قبيل بازنده كردن و كسر امتياز با آن برخورد كرد
بهنظر ميرسد تصميم احساسي فدراسيون فوتبال در كسر امتياز از سپاهان به خاطر حوادث بازي رفت دو تيم، فرصت خوبي را براي اصفهانيها به وجود آورده كه با استناد به مباحث آن بازي خواهان كسر امتياز از پرسپوليس يا بازگشت امتياز كسر شده خود باشند. بايد منتظر ماند و ديد آيا قهرماني هفتمين دوره ليگ برتر كماكان در اختيار پرسپوليس باقي ميماند يا حوادث بيرون از زمين تعيين كننده قهرمان ليگ فوتبال ايران ميشود؟ زمان بهترين قاضي خواهد بود
I M A N (21-05-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
I M A N (21-05-08)
عضو VIP شهرسختافزار
به احتمال زیاد ، 3 امتیاز کم میشه ! که در این صورت قهرمانی جا به جا میشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه 6 امتیاز fifa برنگرده ، تمومه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
I M A N (21-05-08)
کاربر شهرسختافزار
استقلالی ها دارن کیف میکنن ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه از پرسپولی امتیاز هم کم کنن بازم واسه ما قهرمان پرسپولیسه
در ضمن اون 6 امتیاز رو خیلی دارن پیگیری میکنن و ایشالا بر میگرده
در ثانی بازی تو اصفهان به خاطر این امتیاز کم کردن که تو ورزشگاه این اتفاق افتاد نه بیرون ورزشگاه پس به اندازه اون سخت گیری نمیشه
اگه بشه یعنی منم اینجا یکی رو بزنم بگم طرفدار سپاهان بودم و 3 امتیاز از سپاهان کم کنن دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 امتیاز هم حقمونه چون پول طرف رو دادیم اونم با سودش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (21-05-08)
SSA Super V.I.P
آرمین جان قهرمان واقعی هم برای ما همیشه استقلاله ، ولی باید جوانب رو در نظر گرفت .
پرسپولیس پول بازیکن رو دیر داد که ازش امتیاز کن شد ، ضمنا ، اون مساله ربطی به تماشاچی هاش نداشت که بگیم تماشاچی مقصر بوده .
مثل سپاهان که سرشو بریدن و 3 امتیاز کم کردن و بازیهای بیرون از خانه و ...
پس خدا وکیلی حرف منو قبول کنید که اگه از پرسپولیس امتیاز کم نشه ، باید 3 امتیاز بدن به سپاهان !
این حقه ، درسته ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
I M A N (21-05-08)
کاربر شهرسختافزار
شوخی نکید ربطی نداره که چون کاپو گرفته قهرمان تغییر کنه چون دو سال پیش یونتوس قهرمانه سری A بود ولی بعد از 1 ماه به دلیله تقلب قهرمانی به اینتر رسید پس کاپ ملاکه قهرمانی نیستسپاهان با این کارش آبرویه فوتباله ایرانو جلوی فیفا برد
|
|
کاربر شهرسختافزار
وا... چي ميشه گفت ..... من خودم اونجا نبودم ولي شنيدم درگيريهايي بين تماشاچيها اتفاق افتاده ولي نه اينجوري ..... خداييش تو برنامه نود كه شنيدم كفم بريد !!!! اگه بگم كار پرسپوليسيها نبوده شايدهم بوده و اگه بگم بوده .... شايد نبوده !!! ولي يه چيزي تو اين چند ساله به من ثابت شده !!!!
جناب آقاي ساكت اينقدر آدم كثيفي هست كه بره يه جنازه رو از تو قبر در بياره و بگه تو درگيري ورزشگاه كشتنش !!!!
مگه قضيه 6 امتياز نبود ..... اولش مي گفت ما به فيفا نامه داديم و از اين چرت و پرتها ..... آخرش چي شد ؟؟؟ هيچ نامه اي در كار نبود و آقا ...خيلي معذرت ميخوام .....زر زده بود !!!!
من واقعا" براي اون جوون ناراحت شدم ولي آيا واقعا" اون تو ورزشگاه بوده ؟؟؟؟ و يه سوال ديگه : با اين همه بيمارستان مجهز تو تهران چرا بردنش اصفهان ؟؟!!!!
خدا مي دونه و بس..................
Armin-N (21-05-08)
بعید می دونم اون شش امتیاز بتونه برگرده. ( چون اصولا رای ای که یک بار صادر شده باشه و یک بار هم بهش اعتراض زده باشن در تاریخ فیفا سابقه نداشته تغییر کنه. )
ولی اگه این اتفاقها واقعا در ورزشگاه آزادی افتاده باشه، به نظر من باید حداقل سه امتیاز هم از پرسپولیس کم بشه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
I M A N (21-05-08)
SSA Super V.I.P
murizaki_2000 عزیز مطمئنا کار تماشاگرهای پرسپولیس بوده و بس .
آقای ساکت هم من میشناسمش ، با پسرش بر و بیا داریم ، اصلا آدم بدی نیست ، کاملا اشتباه می کنید ، فقط داره تلاش می کنه که حق تیمشو بگیره اینو مطمئن باشید .
اون جوون اگه توی ورزشگاه نبود مطمئن باشید خیلی تابلو خبرنگارها و ... میفهمیدن که توی ورزشگاه نبوده پس این بحث هم درست نیست به نظر من .
اصلا در اینکه اون جوون توسط پرسپولیسیها ( تماشاگراش ) اینطوری شده ، شک نکنید .
فکر نمی کنید اون جوون اصفهانی توی اصفهان کارهاشو میتونن راحت تر انجام بدن ؟!
خونوادش که اونجان ، خود سپاهان هم احتمال زیاد کارهایی رو براش انجام میده .
بیمارستانهای اصفهان هم اکثرا مجهز هستن ، پس احتیاجی نبود توی تهران بمونه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
I M A N (21-05-08)
کاربر شهرسختافزار
ساسان جان با این حساب باید سرباز احمدی رو هم یا تو اصفهان نگه می داشتند تا تیم سپاهان براش یه کاری بکنه !!!! ( چقدر هم کرد !!) یا می فرستادنش شهر خودش پیش خونوادش نه اینکه بیارنش تهران !!!! تازه قضیه اون سرباز بیچاره بلافاصله بعد بازی مشخص شد نه دو روز بعد از بازی ........!!!!! به هر حال من هنوز سر حرف خودم هستم ...... آقای ساکت حتما" یه کاسه ای زیر نیم کاسه اش هست ....... بزودی معلوم میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی یه مطلب دیگه ..... از کجا میشه فهمید اون روز یه نفر توی اون ورزشگاه بوده یا نه ؟؟؟؟ اگه یه لیگ درست درمون داشتیم که بلیت مسابقه رو میشد ردیابی کرد حرف شما درست بود ولی اینجا این حرف اصلا" معنی نمیده ........ خیلی معذرت میخوام شاید طرف واسه کسی تو خیابون مزاحمت ایجاد کرده و داداشاش به این روز انداختنش !!!!! این کارها از جناب ساکت بعید نیست .... بالا هم گفتم وقتی قضیه برگردوندن 2 امتیاز به سپاهان مطرح شد واسه اینکه مشکلی پیش نیاد همین آقا تو مطبوعات اعلام کرد ما نامه ای به فیفا دادیم تا 6 امتیاز رو برگردونه ....... ولی بعد از چند ماه گندش در اومد ......... این کار اصلا" سخت نیست فقط کافیه یه سر به بیمارستان بزنید و مجروح مورد علاقه تون رو پیدا کنید ...... یه شیتیل بذارید کف دست باباش تا قسم حضرت عباس بخوره و ...... پرونده تکمیله !!!!!!!
مطمئن باش این ماجرا توی ورزشگاه اتفاق نیفتاده ..... من رو این مطلب اصرار دارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط murizaki_2000 در تاریخ 22-05-08 انجام شده است
Armin-N (22-05-08), K A S R A (22-05-08), M A H R A D (26-05-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks