سلام :

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

قابل توجه در جواب به شایعه پراکنی خبرنگار البرز :

«محمدجواد لاريجاني» رئيس پژوهشگاه دانش‌هاي بنيادين ديشب يكشنبه در گفتگو با برنامه گفتگوي ويژه خبري شبكه دوم سيما به پرسش‌هاي مطرح شده پاسخ گفت .

مجری برنامه : مرتصی حیدری

مرتضي حيدري يكشنبه شب در گفت وگوي خبري بعد از ساعت 22:30 شبكه دو سيما از جواد لاريجاني در باره انرژي هسته اي سوالاتي را مطرح كرد.

وی گفت از امشب -اول آذرماه- براي اجراي بخش گفت‌وگوي ويژه خبري به تلويزيون برمي‌گردم و اجراهايم را از سر مي‌گيرم.

وي درباره علت غيبتش در ماه اخير در اجراهاي تلويزيوني گفت: من به مدت 40 روز مرخصي گرفته بودم و با پايان اين مدت، از امشب اجراهايم را آغاز مي‌كنم.

وي درباره شايعاتي كه پيرامون غيبتش در تلويزيون مطرح شده بود، تصريح كرد: برخي از آنها را شنيده‌ام ولي به خدا من هم نمي‌دانم چه كساني و با چه دلايلي اين شايعات را مطرح كردند. اين مدت در مرخصي تحصيلي به سر مي‌بردم و نمي‌دانم كه چرا برخي اقدام به طرح چنين مسائلي مي‌كنند؟
از امشب -اول آذرماه- براي اجراي بخش گفت‌وگوي ويژه خبري به تلويزيون برمي‌گردم و اجراهايم را از سر مي‌گيرم.

وي درباره علت غيبتش در ماه اخير در اجراهاي تلويزيوني گفت: من به مدت 40 روز مرخصي گرفته بودم و با پايان اين مدت، از امشب اجراهايم را آغاز مي‌كنم.

وي درباره شايعاتي كه پيرامون غيبتش در تلويزيون مطرح شده بود، تصريح كرد: برخي از آنها را شنيده‌ام ولي به خدا من هم نمي‌دانم چه كساني و با چه دلايلي اين شايعات را مطرح كردند. اين مدت در مرخصي تحصيلي به سر مي‌بردم و نمي‌دانم كه چرا برخي اقدام به طرح چنين مسائلي مي‌كنند؟