"ميزگرد كاربرد بينايي در صنعت" در مشهد برگزار شد
مشهد ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۸۵/۱۱/۲۶
داخلي. علمي. آموزشي.
ميزگرد بررسي پروژههاي پژوهشي در بخش ماشين بينايي و ارتباط آن با بخش صنعت در مشهد برگزار شد.
اين برنامه علمي روز پنجشنبه در حاشيه چهارمين كنفرانس ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران اجرا شد.
"ماشين بينايي" به مجموعه تكنيكهاي جمعآوري تصوير، پردازش، تحليل، تصميمگيري و كنترل گفته ميشود. بر اين اساس تصويرپردازي و يا بينايي مبتني بر رايانه، اساس و هسته اين شاخه پژوهشي را تشكيل ميدهد.
هدف اين ميزگرد بررسي مشكلات و تنگناهاي علمي و پژوهشي در توسعه كاربرد ماشينهاي بينايي، مشكلات تكنيكي، تحليلهاي هزينه و منفعت در توسعه فناوري، ديدگاههاي مديران و نيز مباحث فرهنگسازي در خصوص دورنماسازي براي صنعت بود.
يكي از كارشناسان بخش صنعت در اين ميزگرد گفت: زماني يك موضوع علمي براي صنعت اهميت پيدا ميكند كه به يك ثروت تبديل شود و آن علم سهمي در رشد و توسعه اقتصادي ايفا كند.
مهندس پيام نوايي افزود: اما هماكنون به سهم پژوهش در توسعه اقتصادي توجه نميكنيم.
نوايي گفت: صنعت پشتوانه اقتصاد كشور است و پژوهش هم پشتوانه صنعت ميباشد.
يك استاد دانشگاه اصفهان نيز در اين ميزگرد گفت: بخش صنعت و دانشگاه بايد به يكديگر اعتماد كنند و طوري صحبت كنند كه زبان يكديگر را بفهمند.
دكتر رسول اميرفتاحي افزود: صنعت و پژوهش نيازمند زبان مشترك هستند تا بتوانند از نيازهاي هم با خبر شوند.
وي با بيان اينكه چنين درك متقابلي وجود ندارد، اظهار داشت: يكي از دلايلي كه پژوهش در صنعت جايي ندارد آن است كه صنايع رقابتي نداريم و در واقع توليد ما براي مصرف بازار داخلي است و به فكر جذب بازارهاي خارجي نيستيم.
او گفت: صنعت و پژوهش بايد از امكانات، محدوديتها و نيازهاي يكديگر باخبر شوند تا بتوانند فاصله بين خود را كاهش دهند.
چهارمين كنفرانس ماشين بينايي و پردازش تصوير ايران امروز در مشهد پايان مييابد.







Bookmarks