شيوه تازه کلاهبرداري از شرکتهاي بيمه
نفر از اعضاي يک باند که پس از فريب افراد جوياي کار، تصادفات ساختگي راه مي انداختند و از شعبات مختلف يکي از شرکتهاي بيمه ، اقدام به کلاهبرداري 100 ميليون توماني کرده اند، شناسايي و دستگير شدند.
سردار رضا زارعي ، فرمانده انتظامي استان تهران روز گذشته با اعلام خبر دستگيري 10 نفر از اعضاي يک باند حرفه اي که با تصادفات ساختگي در شهرهاي مختلف کشور، اقدام به کلاهبرداري 100 ميليون توماني از شعبات مختلف يکي از مراکز بيمه کشور کرده اند، به خبرنگار ما گفت: روز 11مهر امسال ، پرونده شکايتي از سوي يکي از شعبات معتبر اداره بيمه به داديار نصيري ، رئيس شعبه 11 دادسراي فرديس ارجاع شد که حکايت از آن مي کرد که اعضاي يک باند حرفه اي با مدارک و اسناد جعلي قصد کلاهبرداري 23ميليون توماني از اين مرکز را داشته اند که ناکام مانده و متواري شده اند.
ردپاي متهم حرفه اي در کلاهبرداري ميليوني
سردار زارعي ادامه داد: به دنبال اطلاعاتي که مسوولان اين مرکز بيمه در اختيار داديار قرار دادند، پرونده اي تشکيل و براي تحقيقات بيشتر به اداره آگاهي فرديس ارسال شد. بنابراين کارآگاهان به سرپرستي سرهنگ اسفندياري ، رئيس اداره آگاهي فرديس در قالب چند تيم عملياتي ويژه تحقيقات گسترده اي را آغاز کردند.
ماموران با اطلاعاتي که از مسوولان بيمه به دست آوردند، به چهره نگاري رايانه اي از مردان کلاهبردار پرداختند که معلوم شد يکي از آنها در شهرک 110 فرديس زندگي مي کند.
فرمانده انتظامي استان تهران افزود: با کشف اين سرنخ ، ماموران پس از کسب مجوز قضايي ، مخفيگاه وي را زير نظر گرفتند و در پي يک عمليات ضربتي ، متهم به نام محمد ف را به همراه برادرش محسن و 4 مرد ديگر به نامهاي محمدرضا، علي ، جليل و حميد شناسايي و دستگير کردند و از محل اختفاي آنها 132 بسته کراک ، موادمخدر، ترازو و تجهيزات ماهواره اي کشف و ضبط کردند و متهمان براي تحقيقات به مرکز پليس انتقال يافتند.
در بررسي ها معلوم شد متهمان با استخدام افراد جوياي کار آنها را به باغ هاي متروکه اطراف کشانده و پس از بيهوش کردن و شکستن دندان و فک آنها موضوع را تصادف جلوه داده و تاکنون يکصد ميليون تومان با اين شيوه از شرکت هاي بيمه کلاهبرداري کردند.
زارعي افزود: 10 متهم اين پرونده با قرار قانوني روانه زندان شده اند.
جام جم آنلاین...







Bookmarks