توريست قلابي تحت تعقيب پليس
مردي که با معرفي خود به عنوان توريست انگليسي ، از شهروندان تهراني سرقت مي کرد، تحت تعقيب پليسي قضايي قرار گرفت.
13 آذر امسال مردي با مراجعه به شعبه 15 بازپرسي دادسراي عمومي و انقلاب ناحيه 5 تهران ، از به سرقت رفتن يک فقره چک بانکي اش خبر داد.
اين مرد در تشريح ماجرا به بازپرس جراحي گفت: چند ساعت پيش مبلغي پول از حساب بانکي ام برداشت کردم و بيرون از بانک منتظر تاکسي شدم. دقايقي بعد متوجه 2 سرنشين يک دستگاه خودروي پرايد شدم که در گوشه اي از خيابان متوقف شد و يکي از سرنشينان آن نزدم آمد.
مرد شاکي ادامه داد: مرد جوان پس از سلام و احوالپرسي با من ، با معرفي خود به عنوان توريست ، با من به زبان انگليسي صحبت کرد. پس از شنيدن حرفهايش ، اعتمادم به وي جلب شد.
مرد توريست از من خواست تا اگر پول ايراني همراه دارم ، به او نشان دهم تا او از بانک آن را دريافت کند و گول افراد شياد را نخورد. بنابراين پولهايم را به او دادم و وقتي آنها را پس گرفتم ، او از من خداحافظي کرد و رفت.
هنوز چند قدمي از او دور نشده بودم که پولهايم را شمردم و ناباورانه پي بردم يک فقره چک بانکي 200 هزار توماني ام به سرقت رفته است.
بلافاصله به دنبال مرد توريست رفتم ، اما هيچ اثري از او نبود. به دنبال اين شکايت ، پرونده به مرکز پليس ارسال شد و با اطلاعاتي که مرد مالباخته در اختيار ماموران قرار داد، چهره نگاري رايانه اي از توريست قلابي صورت گرفت و جستجو براي يافتن او آغاز شد.

ردپاي توريست قلابي در سرقتهاي مشابه

تحقيقات پليسي همچنان ادامه داشت تا اين که چند شهروند تهراني ديگر هم به مرکز پليس مراجعه و شکايت هاي مشابهي را مطرح کردند. در ادامه تحقيقات پليسي معلوم شد که توريست قلابي ، با معرفي خود به عنوان تبعه انگليس ، به زبانهاي عربي ، انگليسي و لهستاني با سوژه هاي خود صحبت کرده و پس از جلب اعتماد آنها، چکهاي آنها را به سرقت برده است. ماموران در بررسي از تصاوير رايانه اي از توريست قلابي پي بردند که تمامي تصاوير از متهم ، يکي است و اين فرضيه پليسي که مرد شياد سارقي حرفه اي باشد، قوت گرفت و تحقيقات پليسي قضايي براي يافتن او و مخفيگاهش ادامه دارد.