شوهرم را براي دفاع از خود کشتم
زني که به اتهام قتل و دفن شوهرش در حياط منزل مسکوني شان در زندان به سر مي برد، روز گذشته در جريان محاکمه در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران اتهام خود را پذيرفت و ادعا کرد براي دفاع از خود مرتکب قتل شده است.
اوايل سال گذشته مردي به مرکز پليس تهران مراجعه و از ناپديد شدن برادرش به نام احمد خبر داد، اين مرد در تشريح ماجرا گفت: چند وقتي بود از برادرم خبري نداشتم بنابراين به منزلش مراجعه کردم که همسرش زهرا بيان کرد، وي براي کار به ترکيه رفته است و بزودي به منزل مراجعه مي کند، اما مدتي که گذشت هيچ خبري از وي نشد.
به اين ترتيب يکبار ديگر به منزل برادرم مراجعه کردم که همسرش اظهار بي اطلاعي از وي کرد و حرفهاي متفاوتي زد، گمان مي برم او بلايي بر سر برادرم آورده باشد. به دنبال اين شکايت ، زهرا (همسر برادر وي) براي انجام تحقيقات به مرکز پليس انتقال يافت و در بازجويي هاي پليسي منکر هر گونه اطلاعاتي درخصوص سرنوشت شوهرش شد.
به اين ترتيب ، ماموران وقتي مدارکي درخصوص گناهکاري اين زن به دست نياوردند، او را آزاد کردند ولي با دستور سليماني ، داديار پرونده رفت و آمدهاي وي را به طور غيرمحسوس زيرنظر گرفتند تا اين که پي بردند زهرا با مرد فروشنده اي به طور پنهاني ارتباط دارد و از مدتها پيش با شوهرش اختلافاتي داشته است.
با کشف اين سرنخ ، اين فرضيه پليسي که ممکن است ، شوهر وي قرباني توطئه شوم خانوادگي شده باشد قوت گرفت و اواخر آبان سال 84، زهرا بار ديگر بازداشت و مورد بازجويي قرار گرفت. زهرا وقتي خود را در مظان اتهام ديد، قفل سکوت 8 ماهه خود را شکست و راز قتل شوهرش را فاش کرد و گفت: پس از آشنايي پنهاني با مرد مغازه داري ، تصميم به قتل احمد (شوهرم) گرفتيم ، شب حادثه وقتي او خوابيد طبق نقشه از پيش تعيين شده ، آمپول هوا به وي تزريق کردم و بعد با تکه آجري محکم به سرش کوبيدم ، براي اين که خانواده و اقوامم از ناپديد شدن وي مطلع نشوند، جسد را در عمق 2 متري از کف حياط منزلمان در دماوند دفن کردم ، به دنبال اظهارات زن متهم به قتل ، ماموران به منزل وي مراجعه کردند و موفق به کشف اسکلت مقتول شدند.
به دنبال اين ماجرا، همدست وي هم شناسايي و دستگير شد.
روز گذشته متهمان براي محاکمه در شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران حضور يافتند.
فرزندان ، قاتل را بخشيدند اما مادربزرگ نه!
ابتداي جلسه دادگاه داديار شهرياري نماينده دادستان تهران براي متهم به قتل تقاضاي مجازات قانوني و وکيل مادر مقتول به نيابت از وي خواستار قصاص متهم شد و فرزندان مقتول مادر خود را بخشيدند.
قاضي عزيزمحمدي رئيس شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران پس از شنيدن اظهارات اولياي دم ، از متهم رديف دوم پرونده خواست در جايگاه مخصوص قرار بگيرد و از خود دفاع کند.
وي در اظهاراتش گفت: وقتي يکبار متهم براي فروش تعدادي از کالاهاي برقي منزلش به مغازه ام مراجعه کرده بود، با او آشنا شدم.
او ادعا کرد که شوهرش فوت کرده و به اين طريق آشنايي ما شکل گرفت و پس از دستگيري ام متوجه شدم او همسر داشته و وي را به قتل رسانده است.
متهم: شوهرم را براي نجات جانم کشتم
سپس زهرا متهم رديف نخست پرونده در جايگاه قرار گرفت و در دفاع از خود گفت: قبول دارم که شوهرم را به قتل رسانده ام.
روز حادثه دندان هاي شوهرم عفونت کرده بود، بنابراين به اصرار وي ، آمپول را به وي زدم تا کمي دردش تسکين يابد که دقايقي بعد حالش بد شد و گوشه اي افتاد.
بنابراين به خيابان رفتم تا از مغازه محله مان آبميوه بخرم تا براي او بياورم که احمد (شوهرم) به من حمله کرد و يکي از مبل هاي منزل را به سمتم پرتاب کرد که به من برخورد کرد و قصد داشت مرا خفه کند که براي دفاع از خودم با ضربه هاي آجر او را کشتم و دو روز بعد جسد شوهرم را در غياب فرزندانم غسل دادم و دفن کردم و با مرد مغازه دار ارتباط پنهاني نداشتم و او مزاحمم بود.
بنابراين گزارش ، قاضي عزيز محمدي رئيس شعبه 71 دادگاه کيفري استان تهران روز گذشته به همراه چهار قاضي مستشارش وارد شور شدند تا حکم قضايي مربوطه صادر شود.
جام جم آنلاین...

Bookmarks